Dudak Dolgusu yaptıranlar

haklısın canım:50: gecici için hiç degmez hele günah parana,dudak pompası kullanıodm ben,şişiriyo bana,kalıcı dil elbette ama günün büyük kısmı dolgun dudakla geziosn,uzun vadedede bende kalıcı olarakda dolgunlasma yaptı üçte bi roranında

canım sen bu dudakları pompayla mı dolgunlaştırdın gerçekten? peki yani4-5 saat dayanıyor mu?

canım sen bu dudakları pompayla mı dolgunlaştırdın gerçekten? peki yani4-5 saat dayanıyor mu?

SITEDE DEGIL CANIM BANA mesaj atmıştı gercı kac saat dayandgnı falan soylememıs ama attığı mesajı sana yollamaya çalışırım ıstersen tabıkı

canım sen bu dudakları pompayla mı dolgunlaştırdın gerçekten? peki yani4-5 saat dayanıyor mu?[/QUOT
evet dayanıyo canım,sana özelden mesaj attım bak istiosan

Baktim canim, okudum. E guzel bi seymis bu yahu, once bi dolgu maliyetlerini arastirayim da dusuneyim bunu bir. Ya ben ozel mesaj atamiyorum da buradan isteyecgim o yuzden; bana o pompanin bir fotografini atar misin? Merak ettim nasil bir seymis.

Son düzenleme:
haklısın canım:50: gecici için hiç degmez hele günah parana,dudak pompası kullanıodm ben,şişiriyo bana,kalıcı dil elbette ama günün büyük kısmı dolgun dudakla geziosn,uzun vadedede bende kalıcı olarakda dolgunlasma yaptı üçte bi roranında

çok mu cahıl kaldım bılmıyorum ama dudak pompasını ılk kez duydum,nasıl bır alet bu nasıl dolgunlastırıyor,bır zararı falan var mı.

çok mu cahıl kaldım bılmıyorum ama dudak pompasını ılk kez duydum,nasıl bır alet bu nasıl dolgunlastırıyor,bır zararı falan var mı.

az öne bu you tubeden bu aletle ılgılı vıdeo izledım da bana hıç cazıp gelmedı. pompayı kullanan kızın yuzundekı acı ıfadesı ve sonrasında işlem bıtınce suratında oluşan pompanın kırmızı izi bence bu aletın kullanışsız ve gereksiz oldugunu kanıtladı.ayrıca hıç te saglıklı degıl,resmen vakkumla dudaklarını çektııryorsun gıbı bır durum var,dudagın şişmemesi elde degıl.

az öne bu you tubeden bu aletle ılgılı vıdeo izledım da bana hıç cazıp gelmedı. pompayı kullanan kızın yuzundekı acı ıfadesı ve sonrasında işlem bıtınce suratında oluşan pompanın kırmızı izi bence bu aletın kullanışsız ve gereksiz oldugunu kanıtladı.ayrıca hıç te saglıklı degıl,resmen vakkumla dudaklarını çektııryorsun gıbı bır durum var,dudagın şişmemesi elde degıl.

kendim bizzat kullandıgım için kullanıslı olup olmadıgı,acı verip vermedigi,benim için gerekli olup olmadıgına karar verebilecek kadar fikir sahibiyim,amerikalı doktorlardan onay almıs ,siz saglıksız dediyseniz cevap vermek ne haddimize

Merhaba pek kimseler ugramaz olmus arkadaslar... Ben 4 gun once dudak dolgusu yaptirdim Antalya dayim dudaklarim gercekten de incedir ve gulunce hic kalmaz cizgi dudak diyebiliriz juvaderm bir kutu kullandi dr hanim ilk uc gun sisin etkisiyle begendigim dudaklar sadece ustte hafif dolgunlasma olarak kaldi bu islem icin de piyasadan daha fazla para verdim en iyi dolguyu yaptirdim sonuc ince dudaklarda pek bir ise yaramiyor yada iki uc kati para vermek gerekiyor...

Bu arada Samsun'da dudak dolgusu yaptiran varsa lutfen tecrubelerini paylasabilir mi?

canm ben samsnda ismail beye yaptırıcam,sana özelden msj attım,dolguyu bölüşelimmi,hatta samsnda yaptırmak isteyen varsa 3. kişide olabilir,bana ulasın,uygunda yapıo fiyatı,ismail küçükerdi doktorum burnumu ve gögsümü cok güzel yaptı,mükemmel biri,şiddetle tavsiye olunur:)

canım bir doktorla yazıştım yağ dolgusunun ömrü için bana 3-6 ay dedi ..

yag enjenksiondan caydım cnm zaten,teosyal kiss düünüyrum,fotosunu paylasan bayan vardı gecen sayfada onunkınden,ama bölüsmem lazım samsndan biriyle,hem burun hem gögüs cüzdan bosaldı:))

Acıyor mu peki bu topaklar? Hem hangi markaydı senin hyaluronik asit?

ay kızlar yeni gördüm unutmuşum burayı herkes yazmış acı yok açıkçası
alt dudağımın sol tarafında topaklanma çok galiba orası şişik duruyo doktor demişti yenilemen gerekebilir diye şuan içinde yenileme yapamam bekliyorum öyle şimdi resimleri koyayım ilk yaptırdığım zamanlar burada var zatn ve şimdiki halini
inş ekleyebilmişimdir

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 153
  • $fotoğraf (1).webp
    $fotoğraf (1).webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 145
  • $fotoğraf (2).webp
    $fotoğraf (2).webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 129
alt dudağımın sol tarafında topaklanma çok galiba orası şişik duruyo doktor demişti yenilemen gerekebilir diye şuan içinde yenileme yapamam bekliyorum öyle şimdi resimleri koyayım ilk yaptırdığım zamanlar burada var zatn ve şimdiki halini
inş ekleyebilmişimdir

tekli olan resimleri şimdi çektim tlf dan koydum şuanki hali topaklanmaları farketmişsinizdir ortadakide yapılmadan önce ve yapıldıktan sonra ama ilk zamanları zaten ilk sayfalarda var o resim

inş ekleyebilmişimdir

Topaklanma fotoda cok az da olsa farkediliyor o ilk basta mi vardi yoksa ilk gunden beri var miydi? Senin incecik dudaklarin gercekten sislige ragmen cok cok guzel duruyor cok begendim.... Ben de bir hafta once 1 enjektor yaptirmistim ama cok ince oldugundan biraz dudakli oldum sadece bu hafta bir enjektor daha yaptirdim su an sis duruyor inice nasil olur hic bilmiyorum ummarim seninki gibi guzel dururlar

Topaklanma fotoda cok az da olsa farkediliyor o ilk basta mi vardi yoksa ilk gunden beri var miydi? Senin incecik dudaklarin gercekten sislige ragmen cok cok guzel duruyor cok begendim.... Ben de bir hafta once 1 enjektor yaptirmistim ama cok ince oldugundan biraz dudakli oldum sadece bu hafta bir enjektor daha yaptirdim su an sis duruyor inice nasil olur hic bilmiyorum ummarim seninki gibi guzel dururlar

cnm çok sonradan oldu topaklanma ilk başlarda yoktu zaten ortadaki kolaj resim ilk hali ordada farkedersin yok ama işte siz az görüyorsunuz ben çok görüyorum insan en çok kendini eleştirirmiş ya :1::1::1:

Back
X