- Konu Sahibi emellce
kızım heryerini farklı kişiyemi yaptırdın sende he :) helal olsun walla :) atıorum özelden :)
hehehehe:))
delii:)))
sorma vallaaa :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım heryerini farklı kişiyemi yaptırdın sende he :) helal olsun walla :) atıorum özelden :)
cnm sen dolgumu yaptırcaksın eğer öleyse cerrahibi müdahele diilse hiç bişe olmas cnm merak etme dolgu maddesimi yaptırcan ?
tamam canlarım,ben dolgu yaptıracagım.sanırım kalıcı olana kadar devam edecegim kızlar.kesi falan olayına eşim asla musade etmez.hiiiçç bişeyy olmaz esruşummmmmm istediğin zaman yaptırr:)
evet işte benim bazen inanılmaz kalınlaşıyorr bide o tarz bi ruj süreyim bütün yüzüm dudak oluyor=)))
o yüzdennn daha incesi hoşuma gidiyoooooo
arklar ben çıkıorum bi sürü güzel foto buldum atarım sizede şimdi çıkmam lazım zaten nette bi sorun var galbagmz msj gelmedimi sana attım özelden ? öptüm 2nizide çıkıorum konuşuruss gene bye mucuuk mucuukk
kızlar dıger baslıga sordugum soruyu buraya da soruyum yardımcı olursanız sevınırım
--------------------------------------------------------------------------------
bende 2-3 nokta sıvılce izi var cukurcuk biri belırgın acaba bunnlara kac cc dolgu gıder fazla mıktar uygulatmak ıstemıyorum yanı 1 cc den fazla ıstemıyorum acaba ne kadar gıder ve cıld duzlesebılıyormu cevaplarınızı beklıyorum.ütfenn
canım mutlaka düzelir ancak tekrarlatmak durumunda kalabilirsin..
genelde doktorlar 1 tüpü açtıklarında onun parasını alırlar.. yani sen ister kullan ister kullanma..
darısı basıma :asigim:
işaalla cnm ya istediin gibi olurrrr