• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

anladm canım ya çok anormal bi şişlik olmasın hafif dolgunluk olsun istiyorum ama korkuyorum birde yaşın uygunmu bunun için bilmiyorum 21 yasındayım
Ne olursa olsun ilk günler korkunç görünüyor insan .yaş bence problem olmaz çünkü zamanla kalınlaşacak değil dudaklarımız.
Resim yüklemeyi bilsem ilk halini koyarım direkt vazgeçersin zaten :52:

Ne olursa olsun ilk günler korkunç görünüyor insan .yaş bence problem olmaz çünkü zamanla kalınlaşacak değil dudaklarımız.
Resim yüklemeyi bilsem ilk halini koyarım direkt vazgeçersin zaten :52:

yüklersinn cok kolay ben tarif ederim sanaa :) ilk ve son halini göstersen cok memnun kalırm

Ben dudak dolgumu burun estetigi olurken bayginken oldum , kac cc oldum, ne madde hic bir blgim yok zaten eve dondugumde doktorumu arayip " neden dudagi yapmadin " dedim cunku ne sis var, ne igne izi,ne morluk hic bir sey yok 3 gun gecti kimse anlamiyor dudagimda sislik yok Irlandaya dondum 2 gun icinde sisti dudagim birden cok guzel oldu yaklasik 2 ay yavas yavas eriyerek gitti 3 .ay tamamen kayboldu bu yani kisaca burunlda birlesince ben hic bir sey anlamadim ama anlatilan gibi ne odem,ne sislik,ne morluk olmadi zaten ilk hafta ben dahil kimse yapmamis doktor unutmus dedik :P

arkadaşlar estetiğe çok takılıyorsunuz bence çokda güzelsinizdir,bende burnumu yaptırmayı düşünüyorum fakat yaptıranları görüyorum az bölümü hariç yapay duruyor bende doğallık taraftarıyım,guzellik: memeyle burunla dudakla değil bence öğle olsa ebru şallı travestiye benzemiş makkajsız bakın yada kalkık burunsa olay pınar altuğun estetik olmadan türkiye güzeli seçildiği fotoğrafı görün,veya o burunla güzide duranın dünya standartlarında güzel seçilmesi medya dan örnek verdim çünkü dayatma ordan yapılıyor birde yaş 15 saç platin dudak dolgu burun yapma tikilere ne diyicen için dişa vurmasıdır güzellik eğitimdir,iyi bir kalp dir bak nasıl güzelsin ondan sonra

:emir_bebek:
Ben dudak dolgumu burun estetigi olurken bayginken oldum , kac cc oldum, ne madde hic bir blgim yok zaten eve dondugumde doktorumu arayip " neden dudagi yapmadin " dedim cunku ne sis var, ne igne izi,ne morluk hic bir sey yok 3 gun gecti kimse anlamiyor dudagimda sislik yok Irlandaya dondum 2 gun icinde sisti dudagim birden cok guzel oldu yaklasik 2 ay yavas yavas eriyerek gitti 3 .ay tamamen kayboldu bu yani kisaca burunlda birlesince ben hic bir sey anlamadim ama anlatilan gibi ne odem,ne sislik,ne morluk olmadi zaten ilk hafta ben dahil kimse yapmamis doktor unutmus dedik :P

Doktorunuz emre bey dimi? Ben de emre beye ameliyt oldum arkadasima dudak dolgusu yapti yaklasik 4 5 ay kalmisti 1500 lu bi rakam degildi gecen sene:) emre bey kendi hastalarina fiyat konusunda yardimci oluyor:)

1500 vericem 3-4 ay mi kalicak ?? benim 3 ayda eridir gitti bunun icinde o para cok geldi bana en iyisi dior dudak dolgunlastiricisina devam yada doktorla pazarlik yapiyim daha once baska bir estetik operasyonumu olmustum belki eski hasta diye indirim yapar :)

Sanırım sizinki yağ değildir çünkü şişmemesi mümkün değil.fotoğraf ekleyeceğim ilk günümü korkmayın:)

Son düzenleme:
1500 vericem 3-4 ay mi kalicak ?? benim 3 ayda eridir gitti bunun icinde o para cok geldi bana en iyisi dior dudak dolgunlastiricisina devam yada doktorla pazarlik yapiyim daha once baska bir estetik operasyonumu olmustum belki eski hasta diye indirim yapar :)

Sanırım sizinki yağ dolgusu değildir çünkü şişmemesi mümkün değil.fotoğraf ekleyeceğim ilk günümü korkmayın:)

canım yorum yazdığın yerde biraz alta inip eklenti ekle diosun ordan sonra pc den seçiyosun takıldığın yer olursa sor

İlk günden itibaren ekliyorum.bugün çekmedim.mor dudaklar olan ameliyat sonrası.bir de ufuğum var şimdi:)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 94
  • $image.webp
    $image.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 93
  • $image.webp
    $image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 102
bu benim 10.gunum falandi fazla ciddii cekmisim tipsizligime bakin :) en sismis hali buydu benim dudagimin daha fazlasinida istemem ama morluk fln olusmadi ameliyat sonrasi hic hatta dedigim gibi ilk gunler yapmamis sandim ama sisti sonra hafif hic zamanla hafif hafif sisti en sis halide buydu su an istedigimde bundan fazlasi degil bu burun ve dudak 10.gunumdu sanirim kizlar...Emre Bey e sorucam mutlaka fiyat yazarim size de 3 ay icin 1500 tl fazla yani veririm tabi ama olmazsa olmaz degil ondan olursa guzel olur olmazsa idare eder $999369_564208883625917_1967380820_n.webp$999369_564208883625917_1967380820_n.webp

İlk günden itibaren ekliyorum.bugün çekmedim.mor dudaklar olan ameliyat sonrası.bir de ufuğum var şimdi:)

gecmis olsun , ben kizkardesim evlenicek boyle siserse babamdan azar isitirim bu yasta ugrasamam en son yaotirdigim gibi morluksuz,sissiz belli belirsiz istiyorum ama inince hos olucak belli gonlunc eolsun

Kızlar dediğim gibi bu yağ dolgusu ve 1-3tekrarla ancak kalıcı oluyor.ve lokal anesteziye ameliyathanede küçük bir operasyonla oluyor.bunu yaptırmak demek 10gün evdekin demek yani:)kalıcı olmasını istiyorsanız en zararsız yöntem bu.diğer uygulamalarda böyle şişlik olmuyor.eğer uçuk çıkan bir dudağınız varsa geçici de olsa dolgu uçuk çıkabiliyor.kısacası zor işler:)

Kizlar dudak dolgusu yaptirdigimda kan bagisi yapabilirmiyim? Yada bir kac gun once kan bagislayip dudak dolgusu yaptirsam, cabuk erirmi dolgu? Bilen varsa yazsin lutfen, persembe dudak dolgusu yaptircam ama bu haftada kan bagisi yapacaktim.

kızlar banada yag dolgusu yapıldı,9.uncu günkü hali,6.güne kadar mordu dudak ve cevresi,cok cabük eridi diyebilirım gercı ben az ve dogal olmasından yanayım ama benımkıde pek bı dogal kalmadı nerdeyse:))))$2013-07-28 17.05.29.webp

Son düzenleme:

diorun dolgunlastırısı işe yarıyormu,adını alabilirmiyim :)))dolgu yaptırdım halal dolgunlastırıcı derdındeyım:)))

Back
X