Canım 3 yıl denilen poliakrilamid jel ile ömür boyu kalıcı olan poliakrilamid jel aynı değil .2 veya 5 yıl kalıcılığı olanlar ;outline , beautical gibi maddeler . Bu her iki maddede vücutta bir süre sonra yıkıma uğrayan maddeler .Ömür boyu kalıcı olduğu söylenenler Aquamid , bioalkamid , formacryl vs...Arama motoruna bu maddeleri yazarsan gerekli bilgileri bulursun .Ayrıca geçici ve kalıcı dolgu fiyatları arasında hemen hemen bir fark yok .Sorunsuz diyede birşey yok , bir başkasında olumsuz tepki vermeyen bir madde sende reaksiyona yol açabilir , bunu sakın unutma .
slm rosenoire:) tam da aslında araştırmıştım netten aquamid denen maddeyi,,,ingilizce bi sitesi var,girdim yaladım yuttum tüm yazılanları walla,,hatta Güner Bey'in sitesini de çok dikkatli inceledm,,Güner Bey o sitedeki ingilizce yazıları türkçeye tercüme edip birebir yayınlamış:) sorun şu ki; bi karara vardım kafamda,,okuduklarımdan hareketle tabi ki,,,,aquamid denen madde hayvansal protein içermiyor,alerji riski yok, bakteri türevlerinden elde edilmiyor,su tutuculuğu fazla ve yumuşak sentetik bi madde. yani dudağın kırmızı kısmı için ideal gibi göründü benim gözüme,kaldı ki beyenilmeyen bir sonuç ortaya çıktığında dokudan temizlenebiliyormuş,dokuda dağılma yada penetrasyon yapmadığı için,,,,,(ee artık acılımı acısızmı temizleniyo bilemicem onu)ee,böyle olunca aquamidi yeme de yanında yat oluyor ama ne zman foruma girsem kafam karışıyoookafamçokkarıştı, zaten tırsıyorum,,topladığım son cesaret de kayboluyo:bbo:,,,,,,yaff,sizden ricam AQUAMİDli biri gelip desin ki,,yaptırma yada yaptır şu dudaklarını arkadaşım,,,,deli olcam artıksırnaşık şey......ayrıca aranızda Aquamidzedeler varsa,,onalrın da mesajlarını bekliyorum...sevgiler....naniknanik