• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

Tuonela senin adın Özge mı? Bugün senin gittiğin Dr a bende uygulattim dolgu.hiç memnun kalmadım . Sislikler inince baktimki eşit uygulamamış dolguyu bitaraf dahaa kalın. Ve alt dudağa yok denecek kadar az uyguladı .üst dudak çok kalın ve topal topal oldu. Bunu eritebiliyorlarmi tekrar acaba dolguyu ilaçla falan ..uygulama tekniği hiç internetteki videolar gibi diildi .yatay uyugulanio ama bu Dr dik dik 90 derece uyguladı topaklanma oldu. Ben uyguladığım bile daha iyi olmuştu .., offf ya keske kendim uygulasaydım yine . Bide 150 tl uygulama parası verdim bosu bosuna :1no2:

Canım geçmiş olsun, böyle olmasına cidden üzüldüm bende bir dahakini kendim uygulamayı düşünüyorum açıkcası:D doktordan degilde baktım uyusturmadanda acımıyor kendim oturur yaparım :)) sen yakından foto koyar mısın ekledigin fotolardan net olarak birsey göremiyorum, rötuşa gittin mi? bendede en basta topaklanma olmustu sonra kalmadı hiç ödemdi sanırım onlar yada igne yaraları, tekrar geçmiş olsun bilmiyorumkismile

Canım nerelerdesın sen :)
nasıl gıdıyor dolgu ıle hayat :) inmeler gozlemledın mi balım ?

Canım nerelerdesın sen :)
nasıl gıdıyor dolgu ıle hayat :) inmeler gozlemledın mi balım ?

canım selam ben geldimm:))) ya sorma baya yogun yarı üzücü ve koşturmacalı bir dönemdeydim ama atlattık diyelim:) dolguma ne zamandır alıcı gözüyle bakmadım:)) inmemiş gibi geliyor henüz, inceler foto cekerim yine vaktim olunca:)) siz neler yapiyorsunuz bakalım? a.s.

bebısım daha sık ugra ya,ozeltıyorsun kendını.
ay lutfen koy fotolarını balım ya.
inmiorsa bu super bırsey !

kızlar yükledim dudak fotolarını:)ilk 2 sinde ördek gibi görünüyo ha evet bi nebze ördeklik söz konusu ama o derece değil:):)

kızlar yükledim dudak fotolarını:)ilk 2 sinde ördek gibi görünüyo ha evet bi nebze ördeklik söz konusu ama o derece değil:):)

kız yok ördeklik falan yok hihi , begendim ben formunu canım güle güle kullan :)) rujun rengide yakıyor hani:)) :nazar:

bu arada hangi malzeme sıkılmıstı unuttum:))) mucx:asigim:

kız yok ördeklik falan yok hihi , begendim ben formunu canım güle güle kullan :)) rujun rengide yakıyor hani:)) :nazar:

bu arada hangi malzeme sıkılmıstı unuttum:))) mucx:asigim:

:)yine ve yeniden teşekkürler canım:):)ben biraz daha dolgun istiyordumda neyse ya bu nu ilk tecrübe sayıyorum çok zenginiz ya bu gidişle aç kalacağız:):)

amilian dı canım dolgu ismi.birbirimizi takipte tutalım bakalım hangimizinki daha uzun kalıcılığa sahip.

canım dolgun başarılı ve dogal duruyor,iyi gunlerde kullan.ah keske birde ruj olmadan cıplak dudak foto yapsaydın,farkı daha net anlardık.parlatıcı goz yanılması yapıyor

kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun yazılanlar okadar uzunki bi turlu en başından okuyamıyorum bişey ogrenmek istiyorum bende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum kimi tavsiye edersiniz ve bu işin ortalama fiyatları ne bide nasıl kendiniz yapıyorsunuz yani bu dolgu ezanelerde satılan bişeymi?saçma gelebilir sorum ama inanın hiç bi fikrim yok bu kouda

canım ilaç depolarından alıyorlar,ya da eczanelerden temın edıyorlar.Eger metanetli değilsen ve elinin işine guvenmıyorsan hic girisme kendın yapmaya.Sevgili tuonela uygun bır rakama yaptırdı,cok guzel oldu.Sanırım onun doktorunu onermek sana ne mantıklısı olacaktır.Yanlıs hatırlamıyorsam 400 dü.

canım dolgun başarılı ve dogal duruyor,iyi gunlerde kullan.ah keske birde ruj olmadan cıplak dudak foto yapsaydın,farkı daha net anlardık.parlatıcı goz yanılması yapıyor
teşekkürler canım rujsuz halinide yüklerim yakında:)haberdar ederim sizia.s.

canım makyaj topiğinde gördüm dolgulu gibi zaten harika dudakların var çok beğendim dolgulu zaten bence hiç düşünmekaydirigubbakcemile2

hayır canım maalesef degilllllllllll dahaaaaaaaaaaaaaaaaa :gitme:

ben çok beğendim dolguyu ama inan her gün biraz daha iniyor fziki olarak tüm çektirdiklerine katlanırım ama maddi olarak cidden yıpratır her 2 ayda bir(en fazla 2 ay diyorum)400 milyon dudağa verilmez ha para su gibiyse sorun yok:)bir kaç senelik kalıcı dolgular varmış onları araştırmaya başlıycam da burda 4 tane doktorla görüştüm yaptırmadan önce,hiçbiri kalıcı dolguyu tavsiye etmedi ve hiç yanaşmadılar.doktorlar bile risk almak istemiyolarsa vardır bunda bi iş.

yani demek istediğim donutcuğum bence hiç yaptırma yaptırdıktan sonra hoşuna gidince eski haline dönme düşüncesi inan daha zor:)

canım makyaj topiğinde gördüm dolgulu gibi zaten harika dudakların var çok beğendim dolgulu zaten bence hiç düşünmekaydirigubbakcemile2

canım dolgunluk degil sorunum,istedigim ust dudagıma bıraz kalkıklık :2:

yani demek istediğim donutcuğum bence hiç yaptırma yaptırdıktan sonra hoşuna gidince eski haline dönme düşüncesi inan daha zor:)

canım kontor olayına gırecegım ben.Bu sanırım bırazda metabolızma işi ama canım,tuonela aynen devam dıyor,inme yok mesela dudaklarında

kızlar bende hafif dolgunluk istiyorum ama kesnlikle doğal bi görüntü olsun istiyorum heryerede güvenemiyorum sizler nereye yaptırdınız? bide yaptıranlar resimlerini koyarlarsa bizde fikir edinmiş oluruz

tuenolanın su anda gorduklerım arasında benı bayagı tatmın ettı,bence ona bır danıs canım

Back
X