• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

kızlar nette gezinirken gördüm ,2-3 yıl dayanıklı dolgudan bahsedilmiş , onlarda mı kalıcı dolgu kapsamına girer , yani onlarda mı zararlı? burda konusulmuştur belki ama hatırlamıyorumm CADIARZU

valla canım benim drum o da zararlı dıyor..yani bu olgu gercekten cok masraflı ve uuzn vadede sonuc almak neredeyse imkansız..ne yazık ki..

Donut canım sende durumlar ne alemde? Kocan evden gidecek gibi mi bu ay içinde sempatiksalakcinni

sonuna dogru gıdecegım dedı,fazla sıkıstırmıorum malum yıne suphelenıp basıma kalmasın canım kaydirigubbakcemile3

sonuna dogru gıdecegım dedı,fazla sıkıstırmıorum malum yıne suphelenıp basıma kalmasın canım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 İyi yapıyorsun canım... Hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile3

donut'cum bu arada eşin ondan gizli yaptıgın için bozulmazmı sana peki , yani tabiki sen işini daha iyi tanıyosundur bilrisn tepkilerini muhakkak ,böle bir karar aldıgına göre .. ben sadece tipik bir erkek davranışı oldugu için söliyim dedim :))

canım cok yalvardım yakardım,korkuyor.Saplantılı davranıyor,goruyor demet senerleri,kötü olacak sanıyor.kötü olmadıgını gorunce sevınır bıle

tabii,guzel olacagını bılseee emin olsaa benı kendı sabah 6 da goturur
kaydirigubbakcemile3

ya sorma bizde acayip bir ciftiz zaten,bir kadın bir erkek dizisinde bz oynuyoruz sanki kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:jeyyar:

kızlar dudak dolgusu yapıldıktan kaç gün sonra utanmadan sıkılmadan insan içine çıkılıyor?yani aa senin yüzüne noldu dememeleri için kaç gün sonra çıkmalı insan arasına?

2-3 gün iyiymiş... Ben daha çoktur diye düşünmüştüm...

kızlar kafanıza takmışsanız dudağınızın inceliğini veya gerçekten inceyse dudaklarınız yaptırın tavsiye ederim.bende yaptırdım dudaklarımı.hazır yağ enjekte ettirdim.çok memnunum.herkes çok doğal olmuş diyor.okadar doğal olduki görenler hep soruyor.bu kadar dolgun olupta doğal gözüken yok diye..

kızlar kafanıza takmışsanız dudağınızın inceliğini veya gerçekten inceyse dudaklarınız yaptırın tavsiye ederim.bende yaptırdım dudaklarımı.hazır yağ enjekte ettirdim.çok memnunum.herkes çok doğal olmuş diyor.okadar doğal olduki görenler hep soruyor.bu kadar dolgun olupta doğal gözüken yok diye..

perihano canım foto koyabilir misin rica etsek???

bambam resimlerine baktım da şimdi olay ya:):) artist gibisin,tarzın da on numara.bu arada ben seni natalia oreiroya benzettim ya.scarlete de ilk resmin benziyor.maşallah.evli olduğunu söylemiştin sanırım ama hiç evli kadın tipi yok maşallah

ozaman ben bu dolgu işini üç beş günlük bir tatile denk getirsem iyi olacak

Back
X