• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

Zevk meselesi tabiki.
Ben sahsen dolgun dudakların seksapaliteyi arttırdıgını dusunuyorum.Angelina Jolie bosuna efsaneleşmedi ya :))))

kesinlikle katiliyorum sana canim
fakat bazilarininki cok abarti oluyo
ama arkadasimiznki cok harika olmus valla bende aklima koydum
buzlu terapi yaptircam onun icin gelmisken de su dudak isini hallderim esim iizin veririse
canim banada bilgi verirsen cok sevinirim nerde yaptrdim hangi dr yaptrdim vs

teşekkür ederim kızlarrrr:)
sizinkiler daha güzel olacaaakk:)

kesinlikle katiliyorum sana canim
fakat bazilarininki cok abarti oluyo
ama arkadasimiznki cok harika olmus valla bende aklima koydum
buzlu terapi yaptircam onun icin gelmisken de su dudak isini hallderim esim iizin veririse
canim banada bilgi verirsen cok sevinirim nerde yaptrdim hangi dr yaptrdim vs

Sanırım aynı durumdayız,ah bu eşler :) :)

Tabiki haberdar ederim,fotoları paylasırım.Sanırım bır hafta ıcınde halldecegim.Oncesini sonrasını ve geçiş surecını yazarım.

Canım iyi ki paylastın bizimle,kulaktan dolma bilgiler ile tatmin olmuyor insan.Cok faydan oldu bana.

her zaman her zaman her zaman :)
kızlar bu arada yeni bir gelişme var bende..
burnumu yaptırdıktan sonra dudak-burun arası mesafem çok fazla açıldı ve dolgularım güldüğümde tuhaf durmaya başladı..
bu yüzümün şişliğinden onu henüz anlayamadım ama 1 ay bekleyeceğim dudağımın üzerindeki şişlikler inmezse mecburen üst dudağımdaki dolguları aldırma yoluna gideceğim:(

burnumu yaptırdıktan sonra dudak-burun arası mesafem çok fazla açıldı ve dolgularım güldüğümde tuhaf durmaya başladı..
bu yüzümün şişliğinden onu henüz anlayamadım ama 1 ay bekleyeceğim dudağımın üzerindeki şişlikler inmezse mecburen üst dudağımdaki dolguları aldırma yoluna gideceğim:(

Canım burun amelıyatını yaptıralı ne kadar oldu ki,erken davranma bence.Dr.un ne dıyor ?

Hayır cunku tedırgın oldum, hepımız begendık.Nazar degmesin canım benım :))))))

merhaba ben de burun ameliyatı olmuştum ameliyattan sonra herkes dudaklarına slikon mu yaptrıdın demeye başladı mesafe artınca dudak yukarı çekiliyo ve daha şiş duruyo.ama en az 3-4 ay geçmeden işlem yaptırma 3-4 ayda son şeklin çıkıyor burun hala şiş ve kalkık yüzün de hala şiş bi süre sonra burun inmeye daralmaya başlıyor o nedenle hiç dokunma dudağınabence cnm

Sanırım aynı durumdayız,ah bu eşler :) :)

Tabiki haberdar ederim,fotoları paylasırım.Sanırım bır hafta ıcınde halldecegim.Oncesini sonrasını ve geçiş surecını yazarım.

tamam canim cok saol
dün esimle konustum izin verdi ama dedi cok abartili olmasin
hani su kadin varya ismini tam bilmiyorum sezen aksunun sarkisini seslendirdi tekrardan onunkiler gibi ördek gibi olsun istemiyorum
bakalim ins seninkilerde istetigin gibi olur adim adim takip edicem seni ona göre bende senin dr unda yaptirim canimcim

merhaba ben de burun ameliyatı olmuştum ameliyattan sonra herkes dudaklarına slikon mu yaptrıdın demeye başladı mesafe artınca dudak yukarı çekiliyo ve daha şiş duruyo.ama en az 3-4 ay geçmeden işlem yaptırma 3-4 ayda son şeklin çıkıyor burun hala şiş ve kalkık yüzün de hala şiş bi süre sonra burun inmeye daralmaya başlıyor o nedenle hiç dokunma dudağınabence cnm

çok teşekkürler bilgiler için :)

bu arada aciyomu acaba dudaklarimizi yaptiriken hic bi bilgim yok arastirmada yapmadim acikcasi
sadece icten ice istiyodum,begeniyordum ama esimin izin verecegi hic aklima gelmemisti o nednele bi arastirma yapmamistim
gamze arkadasimizin resimleri harikaydi bu arada gamzecim aci dimi ya bi anlatsan belki önceki sayfalarda soran olmustur ama

bu arada aciyomu acaba dudaklarimizi yaptiriken hic bi bilgim yok arastirmada yapmadim acikcasi
sadece icten ice istiyodum,begeniyordum ama esimin izin verecegi hic aklima gelmemisti o nednele bi arastirma yapmamistim
gamze arkadasimizin resimleri harikaydi bu arada gamzecim aci dimi ya bi anlatsan belki önceki sayfalarda soran olmustur ama

canım benim ben acıya çok dayanıklıyımdır ancak bu biraz acılı=) itiraf ediyorum.
ilk aşamala şöyle; ilk anda dudaklarınızı uyuşturmak için krem sürüyorlar yaklaşık 20 dk bekliyorsun uyuşturuyorda aslında.. ancak alt ve üst dudak olmak üzere 8 kere falan o iğne batıp çıkıyor.. dudak içinden yaptığı zaman biraz daha acı oluyor..
ben o masaya ilk yattığımda yanaklarım titriyordu korkudan:)))
ama sonra alıştım tabi 5 kere yaptırınca:))
yani sonuç olarak biraz acı duyacaksınız kızlarrr ve ilk aynaya baktığınızda çok tuhaf hissedeceksiniz:)
gülmek,konuşmak size çok tuhaf gelebilir zamanla alışacaksınız :))))

tamam canim cok saol
dün esimle konustum izin verdi ama dedi cok abartili olmasin
hani su kadin varya ismini tam bilmiyorum sezen aksunun sarkisini seslendirdi tekrardan onunkiler gibi ördek gibi olsun istemiyorum
bakalim ins seninkilerde istetigin gibi olur adim adim takip edicem seni ona göre bende senin dr unda yaptirim canimcim

Ebru Polattı sanırım,dogal oldugunu iddia diyor ama bilemiyorum cok dogal gelmiyor.Bu konuda cok objektif olamayacagım..

Bende dogal olsun ıstıyorum canım,cok sevındım eşinin izin vermesine.Darısı benim başıma.

Ben fotoları eklerim,seninde boylece iki ornegin olmus olur.

Acılı dıyorlar,Gamze de onayladı.Guzellık adına hersey mubah :))))))

hehehehe ah biz kadınlarrrrrr:))))))
güzellik uğruna neler yaptırıyoruzzzz:)

Back
X