Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim ben acıya çok dayanıklıyımdır ancak bu biraz acılı=) itiraf ediyorum.
ilk aşamala şöyle; ilk anda dudaklarınızı uyuşturmak için krem sürüyorlar yaklaşık 20 dk bekliyorsun uyuşturuyorda aslında.. ancak alt ve üst dudak olmak üzere 8 kere falan o iğne batıp çıkıyor.. dudak içinden yaptığı zaman biraz daha acı oluyor..
ben o masaya ilk yattığımda yanaklarım titriyordu korkudan:)))
ama sonra alıştım tabi 5 kere yaptırınca:))
yani sonuç olarak biraz acı duyacaksınız kızlarrr ve ilk aynaya baktığınızda çok tuhaf hissedeceksiniz:)
gülmek,konuşmak size çok tuhaf gelebilir zamanla alışacaksınız :))))
Ebru Polattı sanırım,dogal oldugunu iddia diyor ama bilemiyorum cok dogal gelmiyor.Bu konuda cok objektif olamayacagım..
Bende dogal olsun ıstıyorum canım,cok sevındım eşinin izin vermesine.Darısı benim başıma.
Ben fotoları eklerim,seninde boylece iki ornegin olmus olur.
Acılı dıyorlar,Gamze de onayladı.Guzellık adına hersey mubah :))))))
her zaman her zaman her zaman :)
kızlar bu arada yeni bir gelişme var bende..
burnumu yaptırdıktan sonra dudak-burun arası mesafem çok fazla açıldı ve dolgularım güldüğümde tuhaf durmaya başladı..
bu yüzümün şişliğinden onu henüz anlayamadım ama 1 ay bekleyeceğim dudağımın üzerindeki şişlikler inmezse mecburen üst dudağımdaki dolguları aldırma yoluna gideceğim![]()
evet canim ta kendisi
dogalmi diyomus
haha güleyim bari kücük cocuga söylesen bile güler
herneyse o bizi ilgilendirmiyoda
valla canim izin verdi esimde hic izin verecegini sanmiyodum ama saolsun bi sölylemem de tamam dedi sok oldum:1shok:
aynen sende bi yaptir bakalim sonuc ne olcak kismetse ne zamn yaptircaksin ve gamzenin dr undami yaptircaksin
bu arada masallh siz herbiyerinizi yaptiriyosunuz yaf dudak,burun ,gögüs
ben o kadar kendime güvenemiyorum zaten fazlada abartili bi burnum yok allhtan
gögüslerde dogumla beraber azcik sarkmis vaziyetde ve benim yasim 23 düsün ühüüüüüü
karnimda sarkti simdi ikinci cocuguda yapicam ins ondan sonra karnimi toparlatcam bakalim ins baska seylerde cikmaz ehuehueheueh
senin gögüsler nasil oldu acidimi onalrda suan memnunmusun bayanssulusmile
Sanırım juvederm dolgu yaptırmışsın .Bu dolgu zaten geçici bir dolgu .Süresi 1 yıl deselerde bir kaç ayda eriyor.Bir tanıdığım yaptırdığı için biliyorum .Geçici olduğu için zaten endişiye gerek yok :) Burun operasyonundan sonra dudak ve burun mesafesinin açıldığını yazmışsın.Eğer üst dudaktaki dolgu olmazsa mesafe daha da açılır.Yani senin ki tamamen yanlış bir düşünce .Tam tersi üst dudağa yapılan dolgu mesafeyi kısaltır.
ben dudaklarımı 2 sene önce yaptırdım ve 1 ay aralıklarla 5 kere yaptırdım rötuşlar hariç:)
ve 2 yıldır aynı dolgunlukta kullanıyorum.
yani geçici dolgular yapıldıktan sonra süresi geçtiğinde bile %60 etkisi geçer %40'ı kalır ve 5 kere yaptırdığında da artık tamamen kalıcı olur.. örneği ben..:)
burnumu yaptırmadan önce güldüğümde üst dişlerim görünüyordu ancak şuan da üst dişlerim görünmüyor güldüğüm zaman..
umarım şişliktendir..
Canım merhaba :) Geçici dolgular tamamen erir , sen juvederm olduğundan emin misin ? %60 eriyen % 40 kalan dolgular "Artecoll , Aprodith gold , Dermalive vb...gibi POLİMETİLMETACRİLAT gibi dolgulardır.Bir iki tane de aynı türev dolgu var .Bu dolguların %60 ı kollajen içeriri .3 ay sonra kollajen kısmı erir.Geriye kalan sentetik kısmı vücudumuz bir kapsülle örer ve asla ermez.Acaba sen bu tip bir dolgu mu kullandın .Çünkü yukarıda saydıklarım yarı kalıcıdır.Bir kısmı erir.Birde Aquamid , bioalkamid vs....gibi tam kalıcılar vardır ki hiç erimez .Aynen kalır.Bunların dışında geçici hiçbir dolgu yani tamamem hyaloronik asit içeren dolgu maddeleri vücutta kalamaz .Böyle bir madde yok canım.
Gamzecim gunaydın canım,yanlıs hatırlamıyorum hyalüronik asit maddesiydi degil mi dolgun ?
juvederm falan mıydı ? ay canım kusura bakma işler oyle yogun ki buaralar bende bunama başladı soylemıstın de bana ustelik
heheheeh=)
valla sen araştırmasan kendimden şüphe edicektim:))))))))
çok doğru söylüyorsun canım benimmmmm..
bu arada benden bir sır:)
dudak dolgusu varsa dudağınız da viks krem sürün dudaklar biraz yanıyor ama kolojeni artırıyor ve daha dolgun görünüyor :)
yada diş fırçasını su ile ıslatıp yavaş yavaş fırçalayın sonuç güzel oluyor:)