• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

zararsız olan dolgular gecıcı olan dolgular, o yuzden gecici yaptırıyoruz.ve bunu tekrarlamak gerekiyor.tekrarladıkca dudakda kalma yuzdesı artıyor.o acıdan canım

himm öylemi o o zamn o acilari bi cok kez yakicaz öylemi offf tirsdim simdi ya
peki kac kere yaptirinca kaliciligi artiyo

valla onu ben bılemıyorum canım mesela gamzede bu sayı 5 olmus
ama bence genel bir sayı verılemez.yanı ben gunesın altında cok vakıt gecırıyorumdur,sıgaram vardır,bunyem hızlı atıyor maddeyı vucuttan gibi gibi

valla onu ben bılemıyorum canım mesela gamzede bu sayı 5 olmus
ama bence genel bir sayı verılemez.yanı ben gunesın altında cok vakıt gecırıyorumdur,sıgaram vardır,bunyem hızlı atıyor maddeyı vucuttan gibi gibi

himm bakalim belki vazgecerim bende 1 kere de oluyo saniyordum öyle bi kac kere ise ben zaten almnyada yim 4 5 ayda bi geliyorum ancak daha fazla sik sik gelemem sanirim
neyse sende yap bakalimda ne olcak :)

için 800tl ödedi.
ama gerçek fiyatları bu değil tabi ki..
ben istanbul da yaşıyorum..
dudak dolgumu yapan doktorun kliniği kalamışta ve bağdat caddesinde bulunmaktadır:)

tek tüp 800 tl miakannehir
iyi ki biri dolguyu icat etti de doktorlara gün doğdu
maliyeti 225 ytl o tek tüpün 4 kata yakın kar eklemek hiç insancıl değil

ahh cnm hadi hayirlisi
ins istedigin gibi olur
bisi sorucam ama gülmeyin
demisdimya fazla fikrim yok bu konularda
simdi bi kere dolgu yaptirdimmi is bitmiyomu bi kac keremi yaptircaz ya
sehnaz bir kez yaptırırsın bakarsın begenırsen devam edersin bak gamzeninki kalıcıya yakın olmus belkı senın de oyle olur
Gamze yüzüne hic enjeksiyon yaptırdın mı?

Kızlar bende Acıbademde olacagım,850 dedıler.Yani piyasa fıyatları bu sekılde,eh ne yapalım.
Gamzecim morluklar ,şişlikler kac gunde geciyor ?

sehnaz bir kez yaptırırsın bakarsın begenırsen devam edersin bak gamzeninki kalıcıya yakın olmus belkı senın de oyle olur

canım yüzümde henüz yok:)
ancak sanırım elmacık kemiklerimi biraz doldurtucam..

Kızlar bende Acıbademde olacagım,850 dedıler.Yani piyasa fıyatları bu sekılde,eh ne yapalım.
Gamzecim morluklar ,şişlikler kac gunde geciyor ?

canımmmm çok sevindimm hadi hayırlısıııı :)
2 günee hiç bişeyin kalmıcakk merak etme..
yaptırdıktan sonra buzu ihmal etme bi 30dk kadar..
akşamm dudakların çok şişecekk korkma sakın:) ve 1 hafta öpüşmek yok:)) sonraa artık:)))))
ertesi gün uyandığında inecek.. ve 1 hafta sonra tam oturacakkkk:)

ay gamzecım ıyıkı varsın canım ve her soruma anında cevap verıyorsun,sahanesin

Gamzecim şimdi baktım,dedigin gibi bir tufalık goremedım ben canım dudagında.Şişlik gibi falan.
Estetik cerrahın gercekten cok basarılı bır iş cıkarmıs,inan sen soylemesen kimse anlamaz.
Bence cok guzel bir karar vermişin
Birde maşallah demek istiyorum,19 gunde hemen toparlamısın kendını..Maşallah maşallah :nazar:

Gamzecim şimdi baktım,dedigin gibi bir tufalık goremedım ben canım dudagında.Şişlik gibi falan.
Estetik cerrahın gercekten cok basarılı bır iş cıkarmıs,inan sen soylemesen kimse anlamaz.
Bence cok guzel bir karar vermişin
Birde maşallah demek istiyorum,19 gunde hemen toparlamısın kendını..Maşallah maşallah :nazar:

yavaş yavaş düzeliyo esruşum yaaa Allahıma şükür :)
bide burun ucunda ki hafif yamukluk geçse süper olucak :)
sana maşallahh arkadaşım benimm:):nazar:

evet haklisin
benim annemin dudaklarida acayip ince onada yaptircam hediye olarak
ama benimkiler öyle cok cok ince degiller yani bakalim artik

günaydin
gamzecim simdi diyelim ben ilk kez yaptiricam ya dolgu ne kadar süre icinde eriyo

günaydin
gamzecim simdi diyelim ben ilk kez yaptiricam ya dolgu ne kadar süre icinde eriyo

canım ben ilk yaptırdığımda tek tüp olarak 1 hafta sonra oturdu ve beni tatmin etmemeye başladı..1 hafta sonra rötuş için gittim boş kısımları doldurdu..sonra sonra diye diye bu hale getirdik işte..
yani tek tüp çok kalınlaştırmıcak.. ilk gün çok kalın duracak ama 7 gün içinde çok fazla inme olacak..
6 aylık yaptırırsan eğer büyük olasılıkla sende 4 ay kullanırsın canım..

gamzecim ben senin resimlerini neden göremiyorum arkadaslık ıstegı de yolladım ama baktım yıne cıkmıyor

gamzecim simdi gordum meger profilinden bakmak lazımmıs
cok ama cok guzelsin maşallah allah bahtını da açık etsin
tüm uygulamalar dogal ve mükemmel yakısmıs

canımmm cok tesekkur ederımmm ancak özel msjına cevap veremiyorum msj konusunda beli bir kotayı geçmem gerekiyormuş:(
Dişlerim orjinal canım hiç bir uygulama yokk..

Gamzecim tamam maşallah diyeyim o zaman
hayatın da yüzün gibi güzel olsun her zaman

Back
X