• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

cnm bunu yapcaktık aslında asıl düşündüümüz buydu ama ben doktoruma olmasını istediim resimleri gösterdim baya dolgun dudaklar götürdüm resimlerde oda eğer cerrahi mdahele yaparsak istediin kadar yağ koyamayız demişti koysak bile dikişlerden akabilir yaptıımız boşa gitmiş olur dedi bende yağa karar vermiştim.oyüzden yapmadık ki bana 20cc yağ koydu
dün dudaamı açınca neye gitmiş koyduumuz okadar yağ hiç yağ yook dudakta dedi :( bünye cnm ama eğer yaptırcaksan kesinlikle cerrahi derim.

şimdi dudak içerde astılar mı? nasıl oldu canım ? bıraz detaylı anlatır msıın ?

şimdi dudak içerde astılar mı? nasıl oldu canım ? bıraz detaylı anlatır msıın ?

cnm benim tek bildiğim içteki dudağımın pembesini dışarı çıkarttı doktorum kontrole gittimde daha detaylı anlatır dün tam detaylı naapcaanı sormadım kötü olmiim korkmiim die :) ama dikiş izlerinden anladıım kadarıyla netten okudum baya bi dudakla olan şeeleri v şeklinde kesip Y şeklinde dikmiş heralde die anladım dikişlerden. burundan iple çekme yöntemi olmadı onu biliorum sanırım dediğim şey oldu çarşamba günü kontrole gitcem örenirim detaylıopuyorumnanaktan

valla hayırlısı kızlar..
ilk kez endişeleniyorum..
esracım özellikle sen bilirsin gayet normaldim..
bugün geldiler bana nedense :)
pazar günü akşam 6da muayene olucam.. bakalım ne olacak:(

evet canım bugune dek panik degildin.bugunde olma..
en azından sana bır surec belırlesın ki seninde icin rahat etsın..bakarsın derki 3 ay ıcınde duzelecek , o zaman ıcın rahat eder beklersın sonucta.

endişelenme cnm ya yapıcam diosa yapar merak etme ama çok içine dert olduysa pazarı bekleme yrn geliim die ara cnm

gamze endişelenme ilk başlarda öyle bi yamukluk bende de olmuştu zaman içinde geçti.. hem geçmese bile doktorun düzelteceğini söylemiş.. korkma her şey iyi olacak:)

funyy canım çok beğendim dudaklarını:) güle güle kullan fıstık olmuş valla:) bu arada benim merak ettiğim tek bişey var gülerken nasıl oluyor.. ama şu an dikiş olduğu için gülemiyorsundur diye tahmin ediyorum.. iyileşince bi tane hafif gülümserken bi foto koyarsan beni çok mutlu edersin tek tereddütte kaldığım nokta bu..

aoll cnm bennmm ilk fırsatta koyarım ama seninde dediğin gibi şuanda güleiorum sadece hafif tebessüm edebiliorum cnm :) iyileşince koyarım cnm

Kaç gün kalıcak dikişler canım? Normal hayatına ne zaman dönebileceksin? (yemek yeme, konuşma, gülme, öpüşme falan :P )

Kaç gün kalıcak dikişler canım? Normal hayatına ne zaman dönebileceksin? (yemek yeme, konuşma, gülme, öpüşme falan :P )

yani cnm aslında herşey yiyebiliorum ama tabi yediimden bişe anlamıorum doymadan kalıorum :(( dikişlere bişe olcak die korkuorum yoksa yemek yemede bi sorunum yook ama korkuorum ister istemez :( doktorum herşey ye iç dedi.şimdi çarşamba günü doktora gitcem dikişleri alır sanırım dikişleri aldıktan soora sorun yok heralde.bakalım cnm

evet öpüşme özellikle ne zaman:) hehehe

he bide cnm bunun dolgudan yada yağ enjektesinden bi avantajı war sonuçta kendi dudaam sertlik falan olmicak öperken çnkü dolguda falan kardeşimi yanaandan öperken bile sanki başkabişeyle öpo gibiydim ama bunda öle bi sorun olmıcak cnm ama öpüştüüm zaman yazarım gene :dance: bugün işe gittim herkes öbüründen çok daha güzel olmuş dediler bunu daha çok beğendiler bide madem böle bi yöntem war ne dolgu nede yağ sonuçta 2side geçici bence herkes bu yöntemi yaptırmalı enazından kalıcı indi inmedi derdi yook bakalım bi herşeim düzelsin size daha net bilgi verebilimmmm :))))hihoyyyt

he bide cnm bunun dolgudan yada yağ enjektesinden bi avantajı war sonuçta kendi dudaam sertlik falan olmicak öperken çnkü dolguda falan kardeşimi yanaandan öperken bile sanki başkabişeyle öpo gibiydim ama bunda öle bi sorun olmıcak cnm ama öpüştüüm zaman yazarım gene :dance: bugün işe gittim herkes öbüründen çok daha güzel olmuş dediler bunu daha çok beğendiler bide madem böle bi yöntem war ne dolgu nede yağ sonuçta 2side geçici bence herkes bu yöntemi yaptırmalı enazından kalıcı indi inmedi derdi yook bakalım bi herşeim düzelsin size daha net bilgi verebilimmmm :))))hihoyyyt

aynen yağla mağla uğraşmaktansa bu daha mantıklı:) bence şimdi dikişleri hiç zorlama canım öyle ağzını çok açmanı gerektircek şeyler yeme, ben olsam sadece çorba içerim 4-5 gün boyunca. hem formunu da korursun bu sayedekaydirigubbakcemile4 çok geçmiş olsun süper oldu:)

aynen aynen cnm çorba diilde ufak ufak şeeler yiorum aynen dediin gibi az açıorum azıımı hep zaten ben çabuk kilo alırım çabuk veririm yemin ediorum azcık göbek fazlam vardı artık yook :)))) bide yağ almışlardı ya popoun hani alt kısmının dış tarafında minik bi bombe wardı yağıda ordan aldı artık o bombe de yook :) sol tarafta kaldı minik bi bombe ama göze batmıo sağdaki daha fazla olduu için sağdan almıştı yağımı :)) walla form konusunda rahatımda ben yemek yemeii çok severim ac kalınca sinirlerim bozuluo azcık :((( tek sorun bu cnm :))))

ya kızlar benım kafam cok karıstı,ben hangı yontemı denesem ya.
funnycım sen bır kere kurtuldun ne guzel ya

merhaba, ben yaptırdım ve çok pişmanım şimdi eritmek için elimden geleni yapıyorum....aranızda dudak dolgusunu eriiten herhangi bir ilaç varmı.....yada bir yöntem bilgi verirseniz sevinirmmmm

canım kalıcı mıydı ?
kalıcı ise bunu ılacla halledemezsin,mutlaka cerrahi mudahale lazım.
neden memnun degılsınkı ?

Back
X