• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

funny resımlerın varmı tatlım dudak operasyonunla alakalı arkadaslık gonderdım varsa resımlerın gormek ısterım cnm nasıl bır sey oldugunu merak ettım dogrusu ıcıne bırsey koymadan dolgunlastırmıslar guzel bır yonteme benzıyor ..
bende 2 ay evvel burun operasyonu geçırdım bunu da dusunuyorum, ama bellı bır sure beklemem gerekecek operasyondan dolayı sanırım....

war cnm resimlerim hem yağ ile olan var hem dolgu maddesiyle en son da bu cerrahi müdahele war hepsinden var cnm :))) kabul ettm bakarsın :)

merhaba, ben yaptırdım ve çok pişmanım şimdi eritmek için elimden geleni yapıyorum....aranızda dudak dolgusunu eriiten herhangi bir ilaç varmı.....yada bir yöntem bilgi verirseniz sevinirmmmm

cnm yaptırdın ama ne yaptırdın yağ ile yaptırdıysan zaten erir merak etme dolgu maddesiyle yaptırdıysan gene erir ama tabi süresi senin bünyene bağlı benim dudak dolgum 1.30 ayda erimişti yağ enjekte edilende en fazla 25 gün kaldı ama bu benim bünyemle alakalı yağ dolgu maddesinden daha kalıcı ama sonuçta bi iktarı genede gidiyo için rahat etsin eğer bunlardan biriyle yptırdıysan cnm.

ya kızlar benım kafam cok karıstı,ben hangı yontemı denesem ya.
funnycım sen bır kere kurtuldun ne guzel ya

sen biraz bekle benimki iyice iyileşsin sonuca bakalım sora istediini yaptırırsın ama bu kalıcı olanı varken nedie öbürlerinden yaptıasın :)) mucuuk

cnm gamze sen bugün gidicektin doktor dimiiiiii işalla iyi olur cnm içine sinerrr öptüm çok iyi haberlerini bekliorum cnm muuuck muccckkkk

Funny'cim sen böyle güzel güzel yazıyosun gitgide kafama yatıyor =) 2000 liraydı değil mi? Ah bir toparlayabilsem...

yani 2000 olması lazım cnm bana öle demişti ama normalde ne kadar yoksa banamı 2000 dedi bilmiorum bu benm bildiim cnm gene doktora gittinde konuşursun cnm istersen benim doktoru konuşulur cnm :))

merhaba, ben yaptırdım ve çok pişmanım şimdi eritmek için elimden geleni yapıyorum....aranızda dudak dolgusunu eriiten herhangi bir ilaç varmı.....yada bir yöntem bilgi verirseniz sevinirmmmm

selammmm,

dolguları eritmek istiyorsan eğer o kısımlara kortizon enjekte ettirmen gerekiyor..
bunu doktorun yapar zaten..
ince iğnelerle yapılıyor..

funny resımlerın varmı tatlım dudak operasyonunla alakalı arkadaslık gonderdım varsa resımlerın gormek ısterım cnm nasıl bır sey oldugunu merak ettım dogrusu ıcıne bırsey koymadan dolgunlastırmıslar guzel bır yonteme benzıyor ..
bende 2 ay evvel burun operasyonu geçırdım bunu da dusunuyorum, ama bellı bır sure beklemem gerekecek operasyondan dolayı sanırım....

canım beklemene hiç gerek yok..
istediğin zaman dudak dolgunu yaptırabilirsin.. klinikte yapılan bir işlemdir ve çok kısa sürer..
o yüzden burnunu kesinlikle etkilemezz..:) kolay gelsin

gamzecim senin dudakların mükemmel olmuş burnunda ölee :) güle güle kullan . bende dudaklarımı yaptırdım ama 1 tüp kullandı alt ve üst dudağıma hiç bişey fark edilmio moralim bozuk.ayrıca rütuş içinde ücret istiolar.bu ne biçim iş anlamadım. sen rutuş için ücret ödemişmiydin? bana yardımcı olursan sevinirim. :( dudaklarına hangi dolgu maddesi kullandı doktor?

funny'cim noldu dikişlerin alındı mı? durumun nasıl?

cnm yrn doktora gidiorum yrn allcak dikişleri sanırım şişliklerim indi çok şükür ama dikişler canımı acıtıo biraz yemek yerken rahatsızım başka bişe yook yanii :D

cnm yrn doktora gidiorum yrn allcak dikişleri sanırım şişliklerim indi çok şükür ama dikişler canımı acıtıo biraz yemek yerken rahatsızım başka bişe yook yanii :D

funnycim merhaba,
arkadaslık istegimi kabul ettigin icin tesekkurler,bende bu aralar dudaklarıma yağ enjekte ettirmeyi dusunuyordum konuyu okuyunca sana yapılan yontemi de dusunmeye basladım,
aslında doktorunu da merak ediyorum fakat sana ozel msj atamıyorum(mesaj sayım elli olmamıs da:)) sen msj atabilirsen cok sevinirim.bu arada dudakların gercekten süper olmuş :lepi:

gamzecim senin dudakların mükemmel olmuş burnunda ölee :) güle güle kullan . bende dudaklarımı yaptırdım ama 1 tüp kullandı alt ve üst dudağıma hiç bişey fark edilmio moralim bozuk.ayrıca rütuş içinde ücret istiolar.bu ne biçim iş anlamadım. sen rutuş için ücret ödemişmiydin? bana yardımcı olursan sevinirim. :( dudaklarına hangi dolgu maddesi kullandı doktor?

teşekkür ederimmm cnm :)
1 tüp kimse için tatmin edici olmaz canım.. ve ben gerçekten rötuş için para istemelerini anlayamıyorum..
benim doktorumda her zaman yarım cclik dolgu maddeleri olurdu dolabında sakladığı ve her hastasını 1 hafta sonra kontrole çağırır ve boşluklar varsa ücretsiz doldururdu.. müşteri memnuniyeti budur..
çünkü o boşluklar dr hatasıdır..
ben ücret için ücret ödemedim doktorumun hakkını ödeyemem :)
juvederm kullanıldı bana.. ve 5 kere yapıldı..
şuan da resim koyabilme şansım olsaydı keşke.. çünkü ara ara benim dudaklar bu resimlerdekinden daha da kalın oluyor :) o dönemlerden bi tanesindeyim:)
yarın koyabilmeyi denerimmm

teşekkür ederimmm cnm :)
1 tüp kimse için tatmin edici olmaz canım.. ve ben gerçekten rötuş için para istemelerini anlayamıyorum..
benim doktorumda her zaman yarım cclik dolgu maddeleri olurdu dolabında sakladığı ve her hastasını 1 hafta sonra kontrole çağırır ve boşluklar varsa ücretsiz doldururdu.. müşteri memnuniyeti budur..
çünkü o boşluklar dr hatasıdır..
ben ücret için ücret ödemedim doktorumun hakkını ödeyemem :)
juvederm kullanıldı bana.. ve 5 kere yapıldı..
şuan da resim koyabilme şansım olsaydı keşke.. çünkü ara ara benim dudaklar bu resimlerdekinden daha da kalın oluyor :) o dönemlerden bi tanesindeyim:)
yarın koyabilmeyi denerimmm

merhaba canım,
senin yaptırdıgın dolgu ne kadar gidiyor,cunku bazı arkadaslar dolguların hemen sondugunu soyluyorlar da...bide ne tür bir dolgu kullanıyor doktorun..cevap atarsan sevinirim :)

merhaba canım,
senin yaptırdıgın dolgu ne kadar gidiyor,cunku bazı arkadaslar dolguların hemen sondugunu soyluyorlar da...bide ne tür bir dolgu kullanıyor doktorun..cevap atarsan sevinirim :)

merhaba cnmm,

ben 2 yıl önce yaptırdım ve 2 yıldır aynı dolgunlukta kullanıyorum..
hatta bazen daha yoğun..
kalıcı değildi geçiciydi.. ancak her tüpün %60'ı erir geri kalan %40'lık kısım kalır..
ben 5 kere yaptırdığım için istediğim kalıcılığa ulaştım :)

teşekkür ederim cnm çok aydınlattın beni:) bide 800 tl aldı utanmadan ama ben bu işin ucunu bırakmicam :) inş. benimde senin gibi dudağım olurr.fotonu bekliyorum:)

funnycim merhaba,
arkadaslık istegimi kabul ettigin icin tesekkurler,bende bu aralar dudaklarıma yağ enjekte ettirmeyi dusunuyordum konuyu okuyunca sana yapılan yontemi de dusunmeye basladım,
aslında doktorunu da merak ediyorum fakat sana ozel msj atamıyorum(mesaj sayım elli olmamıs da:)) sen msj atabilirsen cok sevinirim.bu arada dudakların gercekten süper olmuş :lepi:

rica ederim cnm nedemek ben yağ enjekte ettirdim ama 25 gün soora %10 bile kalmadı diebilirim vücudum hemen eritti yağı ama bu bende böle oldu die sendede olcak diil ama başka bi arkadaşımda yağ enjekte ettrmişti ondada kalmadı sanırım bünyeden kaynaklanan bişe bu ? valla cnm bu şimdiki yapılan yöntem kalıcı sadece dudaamın iç kısmını dışarı çıkarttı ve sanki içinde bi dolgu maddesi varmış gibi duruo dikişler biraz canını acıtıo ama artık idare edioruzzz :))) bu arada çok teşekkür ediorum işalla seninde istediin gibi olur cnm istersen yardımcı olabilirim özelden msj atıorum şimdi sana cnm .

teşekkür ederim cnm çok aydınlattın beni:) bide 800 tl aldı utanmadan ama ben bu işin ucunu bırakmicam :) inş. benimde senin gibi dudağım olurr.fotonu bekliyorum:)

tüh yaaaa:S
bişey sölicem ya bu anlattıklarını yapan doktor bana hiç yapancı gelmedi:)
bana özelden bi adını yazar mısın?

Back
X