• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

süpeeerrr süpeeeerrrrr :) cnm baktm resimleree güsell walla beendiim :)))

funnycimm bende özelden mesaj atamıyorum doktorunu banada yazarsan çok sevinirim tatlımm:)) bu arada fotoğraflarına yorum yazma yetkim yokmuş henüz mesaj sayım az olduğundan ama burdan söyliyeyim tek kelimeyle mükemmelll görünüyorr:))

funny dudak kesme buyutme operasyonu ne kadar surdu....ve acıdımı....ucretı ne kadar..az da olsa ız kaldımı

Funny canım dudakların şahane olmuş öncelikle onu söliiim dedim....:) Ama ben şunu sormak istiyorum Hnade ataizi ve deniz akkayanın da dudakları senin olduğun ameliyat şekli ile büyütülmüş sanırım adıda v y tekniği bu ameliyatın. Video sitelerinden araştırıp bir kaç tane video izledim biraz zor bir ameliyat ayrıca gördüğüm kadarıyla da sende çopk doğla bir şekil verilmiş ama hem izlediğim videolardan hem de yabancı sitlerde ki resimlerden gördüğüm kadarıyla özellikle üst dudakta bir martı şekli oluşuyor hatta bu şekil Hnade ataizinin dudakarına bakarsanız onda da var. Resimlerini görme şansı buldum orda dudakların kapalı olduğu için aşağı doğru düz olan bir hat görünüyor yani dolgunluk açısından ben ise üst dudağımla kafayı bozmuş durumdayım alt dudağım gayet kalın hatta fazla kalın ama üst dudağım yukarıya doğru kalkık ve dişlerim ortada gülünce damaklarım görünüyor falan. Alta doğru kalınlaşmasını istiyorum acaba bu teknik benim beklentilerimi karşılar mı dersin hani sen ameliyat olmuş biri olarak bizlerden daha fazla bilgiye sahipsin de.....:=) Öpüyorum canımmmmmmm....!

Funny canım dudakların şahane olmuş öncelikle onu söliiim dedim....:) Ama ben şunu sormak istiyorum Hnade ataizi ve deniz akkayanın da dudakları senin olduğun ameliyat şekli ile büyütülmüş sanırım adıda v y tekniği bu ameliyatın. Video sitelerinden araştırıp bir kaç tane video izledim biraz zor bir ameliyat ayrıca gördüğüm kadarıyla da sende çopk doğla bir şekil verilmiş ama hem izlediğim videolardan hem de yabancı sitlerde ki resimlerden gördüğüm kadarıyla özellikle üst dudakta bir martı şekli oluşuyor hatta bu şekil Hnade ataizinin dudakarına bakarsanız onda da var. Resimlerini görme şansı buldum orda dudakların kapalı olduğu için aşağı doğru düz olan bir hat görünüyor yani dolgunluk açısından ben ise üst dudağımla kafayı bozmuş durumdayım alt dudağım gayet kalın hatta fazla kalın ama üst dudağım yukarıya doğru kalkık ve dişlerim ortada gülünce damaklarım görünüyor falan. Alta doğru kalınlaşmasını istiyorum acaba bu teknik benim beklentilerimi karşılar mı dersin hani sen ameliyat olmuş biri olarak bizlerden daha fazla bilgiye sahipsin de.....:=) Öpüyorum canımmmmmmm....!

teşekkür ederiim cnm saoll. cnm senin martı şekli dediğin operasyonun adı zaten martı kanadı yöntemi yani onu farklı şekilde yapıolar die biliorum.ama hande ataizi ve deniz akkaya sadece bununla kalmazlar cnm çünkü bu ööle dolgu maddesi gibi dolgunluk yaratmıo bunu yaptırdıktan sorra mutlaka işlem ister ki bende zaman geçtikten soora tekrar bi yağ enjeksiyonu yaptırıcam.şimdi senin istediin şey senin dudak yapına göre şöle anlatiim zaten dudağının içindeki pembe yeri yukarı kaldırıolar senin istediğin gibi olabilirmi bilemedim çünkü dudağın yukarı kalkmış olucak ve o istemediiğin görüntü gene olabilir kenarları zaten ince olduu için kenarları istediğin dolgunlukta olmayabilir çnkü benmkilerde de öle bi dolgunluk yok cnm :( ama istersen sana doktorumun telini veririm konuşursun randevu alırsın sonuçta dokotrun seni dinlemesi daha farklı olucaktır belki sana yarayan senin istediğin şekle göre farklı bi yöntem wardır cnm şimdi ben ne sölesem boş .
çoookkkkkk öpüyoruuummmmm merak ettiklerini yazabilirsin cnm :)))))

sanırım martı kanadı tekniği ile v y tekniği farklı teknikler.galiba ihtiyaç türüne ve dudak şekline göre uygun metod seçiliyor.en azından okuduklarımdan anladığım o(dudak asma , Paris dudak , burun altı dudak kaldırma falan da var.).Bunlar dolgu konulmadan , sadece kesi yoluyla dudağa tekrar şekil vermeyle yapılıyor.

Funyy V Y tekniğini sen mi istedin yoksa doktorun mu tavsiye etti.?Ve albümüne bakabilir miyim? :)

bakabilirsin cnm kabul ettim arkadaşlığını . ben doktoruma ne istediimi söledim oda dudak yapıma bakarak bana bunun uygun olduğunu söledi cnm

bakabilirsin cnm kabul ettim arkadaşlığını . ben doktoruma ne istediimi söledim oda dudak yapıma bakarak bana bunun uygun olduğunu söledi cnm

teşekkür ederim funyy :)

Kesinlikle çok hoş olmuş :lepi: Ve en önemlisi doğal olmuş.Doğru bir uygulama seçmişsin. güle güle kullan dudaklarını :)) :nazar:

Funny dudakların harika =) Aynı şekilde gmzgmz86 senin de, maşallah diyorum =)
Bu arada teşekkür ederim arkadaşlık teklifini kabul ettiğiniz için.

---
Radiesse diye bir dolgu maddesi varmış 6-7 yıl kalıcı olduğu yazıyor, yaptıran var mı acaba

Son düzenleme:
Funny dudakların harika =) Aynı şekilde gmzgmz86 senin de, maşallah diyorum =)
Bu arada teşekkür ederim arkadaşlık teklifini kabul ettiğiniz için.

---
Radiesse diye bir dolgu maddesi varmış 6-7 yıl kalıcı olduğu yazıyor, yaptıran var mı acaba

saolll cnm çooookkkkk teşekkür ederiim bayanssulusmile ben bi arkadaşımdan duymuştum ama adını bilmiorum daha dorusu oda adınıbilmio ona 5 sene demişler bakalım ama dediğin maddeyide bi araştıralım eğer öyleyse süpeeerrrrrr. çünkü genelde böle şeler çok sölüolar ama işte binin yaptırması lazımki görelim sölenio sadece ama kesin ve net olarak bişe diemiolar :((

Radiesse ile doldurabilen yüz bölgeleri:
- Burun sırtı
- Burun kenarı olukları
- Elmacık kemikleri
- Çene kemigi
- Çene konturları

NOT: Bu maddeye karşı herhangi bir alerji
ve enfeksiyon çok nadir görülmektedir. Fazla
miktarlarda enjekte edilirse belirgin hale gelirler
ve doğal görünmezler. Bu nedenle 2-3 defada
enjekte edilmeleri gerekir. Radiesse’in bir başka olumlu özelliği de en az 2-3 sene kalıcı olması ve cilt altında yerini değiştirmemesidir.

Gerektiği ve istenmediği takdirde çıkartılabilir veya eritilebilir. FDA onaylıdır ve ülkemizde bakanlık izni ile satılmaktadır.

xxxxxxxxx

burda buldum ama dudak için bişe sölemio cnm :(

Son düzenleyen: Moderatör:
radiesse dudaga olmaz
sert bir maddedir diger dolgulara gore

Back
X