• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

cnm sana videonun özünü anlatiim göğüs protezi düşün onu dudak için uyarlamışlar ince bi uzun yuvarlanmış bişe düşün(hamuru hani elinin altında aşşa yukarı yuvarlarsın incelir ya ) öle bişe dudaanın 2 kenarına çentik atıo 2 ucu açılıo dudaanın normal iğne düşün hani iplik geçirirsin ya dikiş dikmek için iğne gibi olan şeye o dediim yuvarlak silikonu geçirio dudaana sokuyo soorada 2 kenarını dikio. yani sıvı silikon diil gayet bildiğin göğüs silikonu gibi aynısı gibi :) olay budur vidyoda :))))
 
cnm dudak yapısı müsait demişsin ama kendi hali ip giibi bi dudak öle kendiliindende dolgun bi dudaa yokmuşki sen kendi dudaanı grdünmü meganın ? :))) sustuuum ben :)

yok be yavrusum fena degil,baksanaa


megan-fox-rhinoplasty.jpg

MeganFoxPlasticSurgery.jpg


bak mesela bu heryeri rotussuz hali,gogusler tahta,burun kemikli,dudaklar ince

2dmi2is.jpg
 
buunlarda yapılı hali dur ben sana yapılmamış halini yollim :)de nası yollıcam :)
 
donutcim, funny hakli ilk halinin dudaklari cok daha ince. fotolarda islem var gene dudaginda.

megan-fox-plastic-surgery.jpg


megan-fox-lips-before-after.jpg


zmnla daha da dolgunlastirmis sanirim. zaten rhinoplastiden once dudak doldurmaya baslamis sanirim :)
 
Alt dudağı fena değil ama üst dudağı inceymiş.E iyi olmuş yaptırdığı.Dudak dolgunluğuyla cazibe X 3 oluyor direk.Şimdikinin ayarı iyi abartmaz umarım sonradan.

Funyy....... sana şunu sormak istiyorum..Sen doktorunun senin dudağının v-y tekniğine uygun olduğunu söylediğini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam.ki sana yakıştı da gerçekten.Acaba bunun kriteri nedir sen biliyor musun?
 
Alt dudağı fena değil ama üst dudağı inceymiş.E iyi olmuş yaptırdığı.Dudak dolgunluğuyla cazibe X 3 oluyor direk.Şimdikinin ayarı iyi abartmaz umarım sonradan.

Funyy....... sana şunu sormak istiyorum..Sen doktorunun senin dudağının v-y tekniğine uygun olduğunu söylediğini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam.ki sana yakıştı da gerçekten.Acaba bunun kriteri nedir sen biliyor musun?[/QUOTE

doğru hatırlıosun cnm ama öle bi kriter konuşmadık benim dudak yapıma göre doktorum buna karar werdi bide önceden enjekte ettirdiğim yağ tutmayınca ozaman tek yerden enjekte edlebildi şimdi cerrahi yöntemle eğer daha sordadan istersen yağ enjektesi bi çok yerden besleyebiliriz çünkü dudağında enjekte etmek için yerler açıldı dedi.yani şimdi yağ olursa önceki gibi tek yerden diil biçok yerden yağ verebilicek bölelikle daha kalıcı olucakmış.en son böle sölemişti cnm bana .teşekkürler cnm bu arada :))
 
aha cıddı mısın yaa,zaten yeterince tipsizmisss :)))



heh cnm bambam yollamış resimleri bende bunlardan bahsediodum. bu arada senin msj kutun dolmuş msjım gelmedi sana silmen gerekiomuş bazı mesajlarını :)
yollayabilirsin atarım ordanda :)
 
Alt dudağı fena değil ama üst dudağı inceymiş.E iyi olmuş yaptırdığı.Dudak dolgunluğuyla cazibe X 3 oluyor direk.Şimdikinin ayarı iyi abartmaz umarım sonradan.

Funyy....... sana şunu sormak istiyorum..Sen doktorunun senin dudağının v-y tekniğine uygun olduğunu söylediğini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam.ki sana yakıştı da gerçekten.Acaba bunun kriteri nedir sen biliyor musun?

evt cnm alt dudagi iimis. bencede suanki hali tam cok hos daha kalinlastirmamali. cazibe X 3 e sonuna kdr katiliorm :roflol: hem de daha genc ve saglikli gosterio kadini bence. ben de ust dudagimi daha dolgun istiorm ama henuz karar veremedim yaw ne sekilde yaptirmali doal olmasi icin dolgu mu operasyon mu? eyvahedigeldismile
 
cnm benm iyiym ama hala 2 dikişim kaldı üstte onlar çok önemli diil ama herkes aysun kayacı gibi falan bişe beklio tabi öle diil ama dudaam olduu ortaya çıktı cnm öle söliim sana yani gmzgmz86 nınki gibi diil normal bi dudak oldu cnm benm ben daha dolgun istiodum :) bööle cnm benm :)

funyy öncelikle arkadaşlık teklifimi kabul ettiğin için teşekkürler cnm.. dudakların bir harika olmuş.. kesinlikle fazlasına gerek yok... tamkıvamında.. bu yöntemi bnde uygulatmak istiorum o yuzden sormak istediğim birkaç konu var.. iyileşme sürecinin biraz sancılı geçtiğini söylemişsin sence düğünümden ne kdr önce yaptırmalıyım tam oturması ve iyileşmesi için. malum gülemeyen bi gelin pek hoş olmaz:))) bir de yaptırdıktan sonra burunla dudak arasındaki mesafe kısalıyor mu acaba?
 
cnm benim 3. haftada bile hala atmayan dikişlerim wardı ve canımı acıtıolardı :( bence sen hiç strese girme 1 ay öncesinden yaptır derim daha net olurr ööle 2-3 haftaya sığdırma burun dudak mesafesine gelince ben öle bi sorun yaşamadım sanırım oda herkesin kendiyle alakalı dudak burun mesafen kısaysa yaptırıncada kısa olur ama diilse sorun olmazzz cnm. gülmeyen gelin hoş olmadığı gibi konuşamayan gelinde pek hoş olmaz cnm :))))) ben antrenörlükte yapıorum ve işimden hiç izin alaamıştım bayaa b, zorluk çektim çocuklar bana öretmenim sesinize nooldu die soruolardı :))) dikişlerim hiç düşmicek sanmaya başlamıştım :))))
 
yok kızlar o koydugunuz foto 2006 a ait.o fotoların buyugunu buldum.bu kız yeni yeni baslamıs bu dolgunlastırma işlerine.o pozdan dolayı daha bır kucuk durmus.bakın,aynı yer kıyafet aynı zamana ait fotolar.

şimdi bu foto 2003 de cekılmıs.dudakları kucukte degilmiş

academyawards32320033.jpg


Bu 2004 den

meganfoxnetdisney2.jpg


Bunlar 2005 den

00109meganfoxnetmfox591.jpg

00123meganfoxnetmfox511.jpg

00614meganfoxnetmfox523.jpg
 
Son düzenleme:
bu da ilk ameliyatlı dedıgınız fotolar sene 2006,ben bu zamankı hallerınde fark gordum sadece kızlar ya

meganfoxnetmeganbrian34.jpg

meganfoxnetmeganbrian3.jpg

meganfoxnetmeganbrian.jpg

90210eventmeganfoxnet1.jpg

25692222.jpg


14092hqcbnetmeganfox912.jpg

14087hqcbnetmeganfox812.jpg
 
Son düzenleme:
cnm fotodan ve pozdan olabilir haklisin. aslinda koydugun bazi fotolarda da bazilarinda acaba dolgu gene var mi acaba oldum bazilarinda ise yok kesin dedim yani bilmiorm ki hehehe. ama su senin koyduklarin gibi ise daha ii cunku benm de dudak yapima benzio sankim sanirsam bilmem ki sempatiksalakcinnidelikafadulden ay bilmiorm ne yaptirmali!!
 
valla canım pozlarla alakalı bence durum,cunku ılk 2003 senesinde falanda kızda dudak var yani..hic dudak yokmusda,olmayanı var etmişler diyemeyiz bence.haksızlık olur.
 
valla canım pozlarla alakalı bence durum,cunku ılk 2003 senesinde falanda kızda dudak var yani..hic dudak yokmusda,olmayanı var etmişler diyemeyiz bence.haksızlık olur.

evt cnm gulunce bi de daha ince durabilior koyduklarimda guluordu. o zmn dolgudan onceki dudagi bu sekilde ise daha ii :D huaeheua. acaba ne yaptirio dolgu?
 
valla hıc bılemıorum.juvderm ıcın bır sene kalıcılıgı patentli diorlar.ama bence o bu safhaya gelene kadar bayagı bırsey denenmiştir.
 
valla hıc bılemıorum.juvderm ıcın bır sene kalıcılıgı patentli diorlar.ama bence o bu safhaya gelene kadar bayagı bırsey denenmiştir.

hmm ya aslinda ille de son hali kdr olsun die dusunmuorm olsa tabi oole guzel ama suandakinden az daha kalin dolgun gorunse yeter yani bi parlatici surup cikiyim yetsin kendinden dolgun dursun :smiley-cool: suanda en mantiklisi juvederm gibi gelior bana topaklanma fln da yapmiormus. dudak isi muallak doal durmama ihtimali yuksek mi ne?? mafoldumben
 
Back
X