• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

tabikkiiii dudak, burun ,kaş kaldırma, elmacık kemıkleri dolgusu,goguslere silikon..ne arasan var.

sende mı ıstıorsun canım dolgu ?

Oooovvv ben o kadarını bilmiyorum, bizim Ebru Şallı versiyonu yani... akannehir

Evet ben de istiyorum canım, gerçi sen benim dudaklarımı gördün fotoda, öyle radikal bir değişikliğe ihtiyaç yok. Ama mesela ağladığım zaman dudaklarım biraz şişiyor ve o zamanki görüntüsü harika oluyor kaydirigubbakcemile3 Beni ağladıktan sonra görenler "ağlamak bi insana bu kadar yakışır" diyorlar kaydirigubbakcemile3 Öyle hafif bir dokunuş istiyorum açıkçası...

kaydirigubbakcemile3
ay cok alemsın,bende kasınıorum esasında.kucuk degıl benımde dudaklarım oyle.ama ust dudagım bıraz kalkık dursun ıstıorum bende

kaydirigubbakcemile3
ay cok alemsın,bende kasınıorum esasında.kucuk degıl benımde dudaklarım oyle.ama ust dudagım bıraz kalkık dursun ıstıorum bende

Heh işte ben de aynen, ağlayınca da üst dudağım şişiyor zaten, ben de öyle çok beğeniyorum kaydirigubbakcemile3 Fiyat konusunda bilginiz var mı peki canım?

ne demek canım,ya benım aklım karıstı ama sevgili Gamze 5 kezden sonra kalıcı bır dolgunluk elde etmıs.pinkky arkadasımız ise 2 seferde gectı dıyor..metabolizma farkı mı dıyecegız sımdı buna ?

ne demek canım,ya benım aklım karıstı ama sevgili Gamze 5 kezden sonra kalıcı bır dolgunluk elde etmıs.pinkky arkadasımız ise 2 seferde gectı dıyor..metabolizma farkı mı dıyecegız sımdı buna ?

Birkaç defa işlem tekrarı gerektiğini duymuştum. Bu dolgunun türü ve kalitesiyle alakalıdır bence :uhm:

evet bende oyle bılıyorum,eşimden bir kacavılsem drun yanında alacagım solugu

burun estetiği yaptırdm bu kez üst dudağım kalktı ve inceydi şimdi incecik oldu..dolgu yaptırmak istiyorum ama bu kezde çok kalın olur diye korkuyorum yaptıran arkadaşlar nereleri tavsiye edersiniz?? özelden mesaj atarsanız sevinirim

canım tamamen mı gectı,hıc mı kalmadı dolgun ?

evet canım tamamen geçti ne yazık ki. benimki hyaluronik asit mi neydi tam telafuz edememiş olabilrim. ilk yaptığnda yanlara doğru biraz fazla vermiş fatih ürek gibi bi şekil olmuştu :))) 10gün sonra tekrar gittiğimde üst kısma daha çok yapınca oturdu. bir de benim sol tarafta top gibi şişlik olmuştu. masaj yapacaksın dedi. yaptıysam da o topluk çok uzun sürede zor geçti :((( zaten morarma da olmuştu orda. görenler hiç anlamadı en yakın arkadaşım bile ama morluğu görünce ne oldu dudağına morarmış falan dediler :(( neyse onlar sonradan geçiyor. ben çok da memnun kalmadım 700tlm gitmişti :( sizlerin dr.u kim nerde yaptırdınız? memnun musunuz? ben iyi bi dr bulamazsam yine aynı dr.a gidip kazıklanıcam artık naapim :(

canım oyle cok kalınlık falan olamıyor zaten.maalesef..tek seferde kalıcı da olmuor..kalıcı olanlarda zararlı olabılıorr..

özlem sen kime yaptırdın burnunu?

bir de bambam2nin burnu çok hoşuma gitti o kime yaptırdı bilen varsa yazabilir mi?

evet canım tamamen geçti ne yazık ki. benimki hyaluronik asit mi neydi tam telafuz edememiş olabilrim. ilk yaptığnda yanlara doğru biraz fazla vermiş fatih ürek gibi bi şekil olmuştu :))) 10gün sonra tekrar gittiğimde üst kısma daha çok yapınca oturdu. bir de benim sol tarafta top gibi şişlik olmuştu. masaj yapacaksın dedi. yaptıysam da o topluk çok uzun sürede zor geçti :((( zaten morarma da olmuştu orda. görenler hiç anlamadı en yakın arkadaşım bile ama morluğu görünce ne oldu dudağına morarmış falan dediler :(( neyse onlar sonradan geçiyor. ben çok da memnun kalmadım 700tlm gitmişti :( sizlerin dr.u kim nerde yaptırdınız? memnun musunuz? ben iyi bi dr bulamazsam yine aynı dr.a gidip kazıklanıcam artık naapim :(

iyide cok memnun kalmamıssın,neden aynı dra devam edeıyorsunkı canım benım?

2 kezden sonra hıc kalmadı demek..vay be..o zaman juvederm kesınlestı benım kafamda..
ben yedıtepe hastanesınde ercan beye gıdecegım canım

özlem sen kime yaptırdın burnunu?

bir de bambam2nin burnu çok hoşuma gitti o kime yaptırdı bilen varsa yazabilir mi?

bahattin çeliköze yeni yaptırdım 3.haftadayım..yeni olduğum için yüzüm şişince dudaklarım minicik kaldı sen dudak dolgusu yaptırmışmıydın??

iyide cok memnun kalmamıssın,neden aynı dra devam edeıyorsunkı canım benım?

2 kezden sonra hıc kalmadı demek..vay be..o zaman juvederm kesınlestı benım kafamda..
ben yedıtepe hastanesınde ercan beye gıdecegım canım

yav ben bu tip konularda çok pimpirikliyim, çevrede o kadar kötü yapılmış hormonlu, dönme gibi vs. afedersiniz surat gördükçe pimpiriklenmeden edemiyorum. benim gittiğim dr epey tanınmış ünlü biri çok fazla hastası var bir de diyalogu çok güzel olunca güven verdi. yani açıkçası bu işin en iyi dr.larından biri, bir de kendisine de yapıp duruyor ve kadın kaç yaşında olmasına rağmen bebek gibi tipi var :))) sanırım bunlardan etkilenip gidiyorum. kötü yapmıyor çok doğal yapıyor ama yaptığı uygulamalar kalıcılık sürelerine göre çok pahalıya geliyor. en azından benim için :( 200e bile dudak dolgusu yaptıran ve de çok memnun olanları da duyuyorum. bir de eşim dr. o da çok pahalı yapıyor diyor, o dolgu maddesi en fazla yüz yüzelli tl.dir ben sana yapiim diyo ama :)))))) tabi onun uzmanlığı değil aman haaa :D))) kısacası biz parayı tecrübesinden dolayı dr.a veriyoruz anlayacağınız :S

ayrıca sen de eşinden çekiniyormuşsun. valla benim eşim de kızıyo. dr.um söyleme sakın erkekler anlamaz diyo :)))) kendi de kadın olduğu için. doğru da diyor kızlar bence erkek arkadaş ya da eşlerinize benim gibi söylemeyin sakın derim. hoş bakmıyorlar :(

bahattin çeliköze yeni yaptırdım 3.haftadayım..yeni olduğum için yüzüm şişince dudaklarım minicik kaldı sen dudak dolgusu yaptırmışmıydın??

evet dudak dolgusu yaptırmıştım canım geçen yıl. 6 ay arayla ikincisinde daha az olmak koşuluyla 2 kere yaptırdım. çeneme de yaptırmıştım. çenemdeki çabuk geçti. daha sonra çeneme beyaz bir maddeden adını bilemiyorum daha kalıcı ama daha sert bir dolgu enjekte etti. o madde daha uzun süre gitti ama sanırım bende allerjik reaksiyon yaptı uzun süre hatta çok uzun süre dışarıdan kızarıklık mevcuttu ve dokundukça acıdığı oluyordu. dr. demişti ama allerjik tepki verebilir vücudun ona bakıcaz demişti. ben sonra kontrole gitmedim orada bende hata tabi ama gitsem de geri çıkaracak hali yok diye düşündüm sonuçta bu implant falan değil dolgu maddesi mecbur geçmesini bekledim :(

senin burun fotolarını görebilir miyiz?

yav ben bu tip konularda çok pimpirikliyim, çevrede o kadar kötü yapılmış hormonlu, dönme gibi vs. afedersiniz surat gördükçe pimpiriklenmeden edemiyorum. benim gittiğim dr epey tanınmış ünlü biri çok fazla hastası var bir de diyalogu çok güzel olunca güven verdi. yani açıkçası bu işin en iyi dr.larından biri, bir de kendisine de yapıp duruyor ve kadın kaç yaşında olmasına rağmen bebek gibi tipi var :))) sanırım bunlardan etkilenip gidiyorum. kötü yapmıyor çok doğal yapıyor ama yaptığı uygulamalar kalıcılık sürelerine göre çok pahalıya geliyor. en azından benim için :( 200e bile dudak dolgusu yaptıran ve de çok memnun olanları da duyuyorum. bir de eşim dr. o da çok pahalı yapıyor diyor, o dolgu maddesi en fazla yüz yüzelli tl.dir ben sana yapiim diyo ama :)))))) tabi onun uzmanlığı değil aman haaa :D))) kısacası biz parayı tecrübesinden dolayı dr.a veriyoruz anlayacağınız :S

ayrıca sen de eşinden çekiniyormuşsun. valla benim eşim de kızıyo. dr.um söyleme sakın erkekler anlamaz diyo :)))) kendi de kadın olduğu için. doğru da diyor kızlar bence erkek arkadaş ya da eşlerinize benim gibi söylemeyin sakın derim. hoş bakmıyorlar :(

Canım ben asla ve asla kadın plastik cerrahina gitmem.ben kadınların zevklerının cesıtlılık gosterdıgını ve objektıf olmadıgını dusunuyorum ve bu tarz konularda erkeklerin cok daha ıyı yaptıklarını kıyaslama sansım oldu.Erkekler daha alıcı gozuyle bakıyor kaba tabirler ve erkekler dogal kadın sevdıklerı ıcın daha dogal yapıyorlar
Ama bu tamamen ben kişisel tercihim,tabiki kimseye referans olamaz..

eşim ordege donecegım dıye korkuyor,bende cok sislik ve morarma olacak anlasılacak dıye korkuyorum..Esasında dudaklarım kucuk degil ama kafaya taktım sanırım.Zaten buna guvenıyorum dudaklarım kucuk olsa cesaret edemem,cok farklı bır sonucu goze alamam.

evet dudak dolgusu yaptırmıştım canım geçen yıl. 6 ay arayla ikincisinde daha az olmak koşuluyla 2 kere yaptırdım. çeneme de yaptırmıştım. çenemdeki çabuk geçti. daha sonra çeneme beyaz bir maddeden adını bilemiyorum daha kalıcı ama daha sert bir dolgu enjekte etti. o madde daha uzun süre gitti ama sanırım bende allerjik reaksiyon yaptı uzun süre hatta çok uzun süre dışarıdan kızarıklık mevcuttu ve dokundukça acıdığı oluyordu. dr. demişti ama allerjik tepki verebilir vücudun ona bakıcaz demişti. ben sonra kontrole gitmedim orada bende hata tabi ama gitsem de geri çıkaracak hali yok diye düşündüm sonuçta bu implant falan değil dolgu maddesi mecbur geçmesini bekledim :(

senin burun fotolarını görebilir miyiz?

henüz çok yeniyim daha yeni burnumla çekinmedim ama en yakın zamanda koycam foto..yaptırmayı düşünüyorsan araştır bahattin hoca estetikten çok doğallığa önem veriyor.daha yeni ve şiş olmasına rağmen burnum memnunum..şişler inince daha hoş olucağını tahmin ediyorum

benim de dudaklarım küçük değil zaten. çok da doldurtmadığım için kimse anlamamıştı açıkçası :D))) hatta eşim hiç bişi değişmediğini görünce o kadar parayı boşa vermişsin diye kızdı o yüzden o dr.un adını bile duymak istemiyor :D))) bana göre de çok doğal yapmıştı ama ben dedim öyle çok doldurmayın diye ne biliim :S

benim dr. plastik cerrah değil zaten sanırım anestezi uzmanı ama bu dolgu konusunda pek çok ünlünün dr.u türkiyede gazetede falan da çıkıyor. adını yazmıştım da sildim özelden yazarım istersen. sonra sorun falan oluyor.

Son düzenleme:
Back
X