• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

yine de bence kadın çok doğal yapıyor. yani çok bir şey anlaşılmasın hafif değişiklik olsun isteyenler için ya da ben öyle istedim diye bana öyle yaptı ne biiliim :S

ya bambaammm dolguda bişe yookkk yaptırıp çıkıosun ertesi güne şişlik falanda kalmıo :)))) öle bi sorun yok yanii ;)))

cnm cok saol hani bikac gun ekstra bi siskinlik oluor sonra oturuor ya ondan sormustum. ama o da uzun surmuor herhalde. kimisinde morarma da olabilior ya :( TR ye 2 hafta gelip bir haftasinda oole dolasmak istemem sempatiksalakcinni akrabalarla fln da gorusmek durumu olunca bol bol heuheuue cok hos durur dimi delikafaduldendelikafaduldensempatiksalakcinni

ay canım bırde eşimden fırsat bulabılsem...

canım yer bellı dr bellı ama eşimden kacma zamanım bellı dgeıl maaleseffffffffff

ehheh ay donutcim bu esler nie hep boole yaw. benm esimde ben boole begeniorm elletme bilmemne diyip duruor. ama azcik ikna ettim sanirim cok abarti deistirmicem merak etme fln zaten gecici bi denemek istiorm fln die konusmustum. benm en yakin arkim odur o yuzden boole bi is yaparken yanimda olsun isterim hep yaw umarim ordek gibi olmaz cocuk bayilir kahrindan valla ;p nese allahtan gecici bisi. bi yana iyi bi yana kotu gecici olmasi iste sempatiksalakcinni zaten hala arastirmaya devam ben. takipteyim kizlar topikte aslinda TR de olsam suan param da olsa denerdim ama elim mahkum beklicem akannehir

bambam, burnunu çok beğendim. kimin yaptığnı öğrenebilir miyim? kaç yıldır buruncu araştırıyorum kafayı yiyciiim :sinifsinif:

özlem sen kime yaptırdın burnunu?

bir de bambam2nin burnu çok hoşuma gitti o kime yaptırdı bilen varsa yazabilir mi?

cnm benm begenmene cok sevndm cok tesekkur ederim boshayallersmile:kedi: burnumu dr. serhat tuncer yapti saolsun ben de cok memnunum. yeri nisantasinda. google yapinca cikior. gorusme ucreti almior. gidip gorus istersen fikir olur. forumda serhat beyle ilgili topik var istersen oraya da bir goz at. :1hug:

kusura bakma cnm yeni gordum yazdiklarini gec oldu biraz ama saat farkindan dolayi kusura bakma :(

Aaaa Donutttt dolgu mu yaptırıyorsuuunnn delikafadulden Hayırlı olsun... Aslında bir sayfa açsak yaptıranların öncesi ve sonrası fotoğrafları paylaşılsa... CADIARZU

ya evt bencede guzel fikir ama cok kisi yok sanirim yaptiran bilmiorm ki sengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3
ay cok alemsın,bende kasınıorum esasında.kucuk degıl benımde dudaklarım oyle.ama ust dudagım bıraz kalkık dursun ıstıorum bende

aynen benm de derdim bu donutcim daha kalkik ve yukari dooru dursun istiorm ust dudagim. hihihi belki kimilerine gore ben de kasiniormdur ama dolgun dudak kadinmigenc ve saglikli gosterior yawwwww kaydirigubbakcemile2

cnm cok saol hani bikac gun ekstra bi siskinlik oluor sonra oturuor ya ondan sormustum. ama o da uzun surmuor herhalde. kimisinde morarma da olabilior ya :( TR ye 2 hafta gelip bir haftasinda oole dolasmak istemem sempatiksalakcinni akrabalarla fln da gorusmek durumu olunca bol bol heuheuue cok hos durur dimi delikafaduldendelikafaduldensempatiksalakcinni

ehheh ay donutcim bu esler nie hep boole yaw. benm esimde ben boole begeniorm elletme bilmemne diyip duruor. ama azcik ikna ettim sanirim cok abarti deistirmicem merak etme fln zaten gecici bi denemek istiorm fln die konusmustum. benm en yakin arkim odur o yuzden boole bi is yaparken yanimda olsun isterim hep yaw umarim ordek gibi olmaz cocuk bayilir kahrindan valla ;p nese allahtan gecici bisi. bi yana iyi bi yana kotu gecici olmasi iste sempatiksalakcinni zaten hala arastirmaya devam ben. takipteyim kizlar topikte aslinda TR de olsam suan param da olsa denerdim ama elim mahkum beklicem akannehir

cnm benm begenmene cok sevndm cok tesekkur ederim boshayallersmile:kedi: burnumu dr. serhat tuncer yapti saolsun ben de cok memnunum. yeri nisantasinda. google yapinca cikior. gorusme ucreti almior. gidip gorus istersen fikir olur. forumda serhat beyle ilgili topik var istersen oraya da bir goz at. :1hug:

kusura bakma cnm yeni gordum yazdiklarini gec oldu biraz ama saat farkindan dolayi kusura bakma :(

ya evt bencede guzel fikir ama cok kisi yok sanirim yaptiran bilmiorm ki sengözlerimebaksanab

aynen benm de derdim bu donutcim daha kalkik ve yukari dooru dursun istiorm ust dudagim. hihihi belki kimilerine gore ben de kasiniormdur ama dolgun dudak kadinmigenc ve saglikli gosterior yawwwww kaydirigubbakcemile2

Bambam sen bi de dudakları yaptırsan, cor ice ile tam Scarlett olacaksın kaydirigubbakcemile3

Bambam sen bi de dudakları yaptırsan, cor ice ile tam Scarlett olacaksın kaydirigubbakcemile3

ahhh nerdeeeee boshayallersmileboshayallersmile hhihi onun gibi olsam herhalde bayilir kalirim bi daha ayilmam. ah onun icin kac firin dolgu lazim bana aciba sempatiksalakcinni dudaklar yetmez hihihi tum yuz hatta vucutta lazim sempatiksalakcinni :jeyyar: cnm benm tesekkur ederim bir umut oldu bana hihihi Şeniz haha. ay bilmiorm ki acaba yuzume de yakiscak mi daha kalin dudak iste denemeyi dusunuorm bi ara. ya ii yapan doktor bulmak lazim kizlar!!!CADIARZU

Geçenlerde dudaklarım için çapaya gittim plastik cerrahla görüşmeye, bi' geçici dolgu bi de yağ enjeksiyonu yapabileceklerini söylediler... Enjekte edilecek yağ da genel anesteziyle alınıyormuş ve 3 defada kalıcılık sağlanıyormuş akannehir

pinky senın drun kac lıra ıstıyor dudak dolgusuna? dolar demıstın ama kac dolar
bır de kac enjektor uyguluyor dıkkat ettın mı? 1 enjektor olsa gerek

pinky senın drun kac lıra ıstıyor dudak dolgusuna? dolar demıstın ama kac dolar
bır de kac enjektor uyguluyor dıkkat ettın mı? 1 enjektor olsa gerek

500 dolardı dudak için bir enjektördü evet ama onun da yarısnı dudağa yarısın çeneye yapmıştı :))))) daha sonra çeneme kalıcı yaptığından ise 700dolar aldı yanlış hatırlamıyorsam.

pinkyy inanılmaz bir ücret almıs senden! çok pahalı gerçekten

ben gecen yıl kendım uyguladm 1enjektor dudaklarıma.... yalnız enjektorun dıbınde kalanı son kez verırıken ust dudagımın ortasına fazla gıttı dolgu..orda hafıf bı opaklanma oldu..cıkık durdu..simdi cok az kaldı sayılır o topak masaj yaparak erıttım...yenı bı dolgu daha aldım 2ö sefer dolgu uygulıcam kendım dudaklarıma.. bu sefer tecrubelıym...................yaptıranlara soruyorm.. masajla ıyıce yayıyorlar dimi dudaga dolguyu.. topaklanma oldumu ıc sızde

Plastik Cerrah Prof. Dr. Onur Erol, özellikle sanatçı ve mankenlerin tercih ettiği yüz ve dudak bölgesine yaptırılan silikonların zamanla yaratacağı zararlara dikkati çekerek, meme dışında estetik amaçlı silikon kullanımı yerine hastanın kendi dokularının tercih edilmesi gerektiğini söyledi.

Erol, 7-8 senedir dünyada kullanılan silikonun bazı doktorlarca tercih edilmediğini kaydetti. Erol, 'Ben de plastik cerrah olarak bu yaklaşımı uygun bulmam ve yapmam' diye konuştu.

Silikonun yüze ve dudağa enjekte edilmesinin zararlarını da anlatan Erol, 'Sonra hastalar ağlayarak 'yüzümdeki, dudağımdaki silikonu çıkarın' diye bize geliyor. Ama silikon bütün dokuların içine yayıldığı için bu mümkün olmuyor, kısmen çıkarabiliyoruz. Silikon bir kere konulduktan sonra çıkarmak da zor oluyor' dedi.
Silikon enjeksiyonunun alerjik reaksiyonlara neden olacağını, hastaların sürekli kortizon yaptırmak zorunda kalacaklarını söyleyen Erol, yüz ve dudakta şişme, enfeksiyon, dokularda harabiyet, his kaybı yaşanabileceğini anlattı.

Meme silikonunda bu tür reaksiyonlara rastlanmadığını vurgulayan Erol, 'Meme silikonu bir kabı olan ve içindeki silikon da daha değişik olduğu için zararsız oluyor' diye konuştu.

Onur Erol, yüze ve dudağa silikon enjekte edilmesi uygulamasının ABD'de yasak olduğunu da bildirdi.
Bazı insanların bacaklarındaki eğriliği gidermek için bıçak altına yattıklarını anlatan Erol, bazı doktorların bacak eğriliğini, bacağa koydukları silikon ile gidermeye çalıştıklarını belirtti.

Onur Erol, bacağa konulan silikonun kasları harap ettiğini, şekil bozukluklarına sebep olduğunu, konulduğu yerde iz kaldığını söyledi.

canım zaten yasal degıl artık sılıkon enjeksıyonu.Dolgu malzemeleri artık hidroklorik asitten türev

ben gecen yıl kendım uyguladm 1enjektor dudaklarıma.... yalnız enjektorun dıbınde kalanı son kez verırıken ust dudagımın ortasına fazla gıttı dolgu..orda hafıf bı opaklanma oldu..cıkık durdu..simdi cok az kaldı sayılır o topak masaj yaparak erıttım...yenı bı dolgu daha aldım 2ö sefer dolgu uygulıcam kendım dudaklarıma.. bu sefer tecrubelıym...................yaptıranlara soruyorm.. masajla ıyıce yayıyorlar dimi dudaga dolguyu.. topaklanma oldumu ıc sızde[/QUO

kendin nası yaptın canın yanmadımı peki.bilmiyorumkismile.

bende daha yeni yaptırdım 300 euro cokta dogal duruyo simdilik memnunum bakalım ne kadar dayanıcak

aaa canım foto ısterız oncesı sonrasıııııııı :)))

nedir kullanılan dolgu maddesı ?

buarada gule gule kullan :)

arkadaşlar mrb foruma yeni üye oldum ve acilen dudak dolgusuyla ilgili bilgiye ihtiyacım var yarın özel bi hastanede yaptırıcam ve doğal bi görünüm olmasını istiyorum ne önerirsiniz.yapılan resimler varsa görebilir miyim?

http://www.youtube.com/watch?v=M9xmwWij_0I

cnm bide şunu bi seret bence kesinlikle böle bişe yapılmalı 1 kera yapılmalı. Daha öncede yollamıştım ama açamamıştın cnm bak belki açılır.
senin yolladığın link lerdekiler güseller ama cnm ilk yapıldığı zaman zaten güzel oluolar ama nekadar gideceği önemli olan bence .... öpücüklerrrr

tesekkur ederim ama oyle yakın cekmedim oncesı sonrası dıye malesef dk cektı

Son düzenleme:
Back
X