• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

ben gecen yıl kendım uyguladm 1enjektor dudaklarıma.... yalnız enjektorun dıbınde kalanı son kez verırıken ust dudagımın ortasına fazla gıttı dolgu..orda hafıf bı opaklanma oldu..cıkık durdu..simdi cok az kaldı sayılır o topak masaj yaparak erıttım...yenı bı dolgu daha aldım 2ö sefer dolgu uygulıcam kendım dudaklarıma.. bu sefer tecrubelıym...................yaptıranlara soruyorm.. masajla ıyıce yayıyorlar dimi dudaga dolguyu.. topaklanma oldumu ıc sızde[/QUO

kendin nası yaptın canın yanmadımı peki.bilmiyorumkismile.

emla krem surdum uygulamadan once... bu d-sefer jetokaiınle uyusturucam

http://www.youtube.com/watch?v=M9xmwWij_0I

cnm bide şunu bi seret bence kesinlikle böle bişe yapılmalı 1 kera yapılmalı. Daha öncede yollamıştım ama açamamıştın cnm bak belki açılır.
senin yolladığın link lerdekiler güseller ama cnm ilk yapıldığı zaman zaten güzel oluolar ama nekadar gideceği önemli olan bence .... öpücüklerrrr

ay izledim sonundaaaa,ah anam ıcım kalktı..ben hayatta ve hayatta boyle bırsey yaptıramam..genel anestezi ama yemez yani :)))

meganın yenı dudaklar agzını bıraz buyutmus sankı ???

qogld3.jpg

iiirennnnççççççççççç bu ne beeee böleeeee

son eklediğin değil ama ondan önceki hakikaten korkunç gözüküyor.yani aslında iki foto çok farklı geldi gözüme.açıkçası ilk resimde acaba photoshop faln var mı diye şüphelendim?çünkü aklı olan öyle birşey yaptırmaz.heleki alt dudağın kenarları evlerden ırak olsun.ince dudağı milyon kez tercih ederim.

yoo bırı yakından ve asagıdan cekılmıs,aynı gune aıt photoshopsuz fotolar..bence hemen yapıldıktan sonra cekılmısler

Fotolar gerçek yani..

e o zaman daha fena.daha önceden meg in yeni dolgu yaptırdığı zamanın fotoları eklenmişti sanrım onları da sen eklemiştin donut.ki çoğumuzda beğenmiştik.ama bu sefer cıks olmamış.belki zamanla iner tam halini alır daha hoş durur.bence bu sefer daha farklı bir metod var(artık dolgu maddesi mi yoksa verildiği noktalar falan mı bilemiycem)özellikle alt dudak kenarları olmamış yani.valla insan bunları görünce hafif tırsıyor.kaş yaparken göz çıkartmayalım yani.

Fotolar gerçek yani..

e o zaman daha fena.daha önceden meg in yeni dolgu yaptırdığı zamanın fotoları eklenmişti sanrım onları da sen eklemiştin donut.ki çoğumuzda beğenmiştik.ama bu sefer cıks olmamış.belki zamanla iner tam halini alır daha hoş durur.bence bu sefer daha farklı bir metod var(artık dolgu maddesi mi yoksa verildiği noktalar falan mı bilemiycem)özellikle alt dudak kenarları olmamış yani.valla insan bunları görünce hafif tırsıyor.kaş yaparken göz çıkartmayalım yani.

canım evet bu ıkı foto arasında bır hafta zaman dılımı farkı var..fazla abartmak hıc ıyı degil..sanırım alt dudak degil ama ust dudaga bir enjeksiyon yapılmıs..zaten kızımız genelde operasyon olmadıkca yuzunu asla saklamıyor :)) saklıyorsa bılınkı operasyon var :)

Nereden temin ediyorsun dolgu maddesini canım?[/QUOTE]

canm o uygulamayı ben yapmıorum.seertmecenin msj ndan alıntı yaptım .seertmeceye sorabilirsin :)

sonunda medyada dayanamadı :)))

ben bundan daha ıyı ış cıkarmıstım ama :))))

Kızlar makalede iki ayda bir dolgu yaptırdıgı yazıyor......

993.jpg

Son düzenleme:
sonunda medyada dayanamadı :)))

ben bundan daha ıyı ış cıkarmıstım ama :))))

Kızlar makalede iki ayda bir dolgu yaptırdıgı yazıyor......

ay ne yapmis ya son hali doalligin yanindan gecmior, angelinaya benzicem die yapmis gibi gelio bana. bence ortadaki eski hali sahane cok daha doal gercek dudak gibi incelerek bitio yanlari. ayy ya cok abartmamak lazim bu dolguyu sanirsam her yuze cok dolgun kalin gitmeyebilio eyvahedigeldismile hos gene meganin yuzu kaldirmis gibi duruo uzaktan ama doal olmadigi cok belli.

Back
X