• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

ay ne yapmis ya son hali doalligin yanindan gecmior, angelinaya benzicem die yapmis gibi gelio bana. bence ortadaki eski hali sahane cok daha doal gercek dudak gibi incelerek bitio yanlari. ayy ya cok abartmamak lazim bu dolguyu sanirsam her yuze cok dolgun kalin gitmeyebilio eyvahedigeldismile hos gene meganin yuzu kaldirmis gibi duruo uzaktan ama doal olmadigi cok belli.

canım yalnız bu makale benı dusundurdu ve uzdu..bak ıkı ayda bır tekrarlatıyormus..bu demek oluyor ki biz kalıcı sonuclar elde edemeyebiliriz akannehir

canım yalnız bu makale benı dusundurdu ve uzdu..bak ıkı ayda bır tekrarlatıyormus..bu demek oluyor ki biz kalıcı sonuclar elde edemeyebiliriz akannehir

ay bilmiorm ki 2 ayda bir cok fazla olmaz mi yaw kalinlasir iice aklinialirimsmile bilmiorm valla bu dudak isine nie kesin bise bulmuorlar ayyy agliyiciyimmmmmm mafoldumben

ama ınıyor ıste 2 ay sure zarfında,yenılemek gerekıyor.Zaten megan bunun ustune bır daha yaptırınca bır hafta sure zarfında gecen gun koydugum alt dudak faciası halıne gelmıs

ay bilmiorm ki 2 ayda bir cok fazla olmaz mi yaw kalinlasir iice aklinialirimsmile bilmiorm valla bu dudak isine nie kesin bise bulmuorlar ayyy agliyiciyimmmmmm mafoldumben

Bu bilgi kesin doğru mu?Ben de herşeyden şüphe etmeye başladım.:1ninca:Yani birde şu var iki ayda bir dolgunun sebebi nedir?Genellikle benim okuduğum geçici dolgular 6 ay 1 yıl arasında kalıcılığı var.2 ayda bir yaptırmasının sebebi dolgunun geçmesi mi yoksa işin suyunu çıkartması mı?Bu arada bence de ortadaki en iyi göründüğü şekli.Artık durması lazım.

Yahu iki ayda bir dolguya can mı dayanır?Maddi külfeti biryana o zahmete şişliğe iki ayda bir katlanmak olacak iş değil.İşi gücü bırakıp sırf dudakla ilgilenmek lazım.

canım makalede yazan bu..2 ayda bır tekrarlatıyormus..ki bence dogrudur..gecıcı dolgular bunlar sonucta,sevgılı funnyda sonuc alamamıstı

bir su var,bu kadın bizden biri degil :))) yani hayat gayesi guzel gorunmek,ugrası kendısınden baska bırsey degıl.bunun ustunden para kazanıyor ve unlu oluyor

Bu bilgi kesin doğru mu?Ben de herşeyden şüphe etmeye başladım.:1ninca:Yani birde şu var iki ayda bir dolgunun sebebi nedir?Genellikle benim okuduğum geçici dolgular 6 ay 1 yıl arasında kalıcılığı var.2 ayda bir yaptırmasının sebebi dolgunun geçmesi mi yoksa işin suyunu çıkartması mı?Bu arada bence de ortadaki en iyi göründüğü şekli.Artık durması lazım.

Yahu iki ayda bir dolguya can mı dayanır?Maddi külfeti biryana o zahmete şişliğe iki ayda bir katlanmak olacak iş değil.İşi gücü bırakıp sırf dudakla ilgilenmek lazım.

ay evt cnm 2 ayda bir bu sisligi cekcen artik 2 hafta disari cikip 2 hafta evde oturuo herhal megan ;p bence biraz kendi de iice dolgun istio ondan 2 ayda bir fln gidior. umarim ooledir yani mafoldumben ya da en azindan ben boole dusunmek istiorm uhuhu

canım makalede yazan bu..2 ayda bır tekrarlatıyormus..ki bence dogrudur..gecıcı dolgular bunlar sonucta,sevgılı funnyda sonuc alamamıstı

bir su var,bu kadın bizden biri degil :))) yani hayat gayesi guzel gorunmek,ugrası kendısınden baska bırsey degıl.bunun ustunden para kazanıyor ve unlu oluyor

yani evet orası da doğru.hollywood yıldızı olmak ne çileli işmiş yaw.tabi kadının bütün kaynağı vücudu ve yüzü o yapmayacakta kim yapacak.

ya kafam cok karısıyor ama yaptırmadıkca asla bılemeyecegiz..ya gamze kadar sanslı olacagız 5 kezden sonra kalıcı olacak yada sanssız olup kaderımıze kusecegız :)))

ay evt cnm 2 ayda bir bu sisligi cekcen artik 2 hafta disari cikip 2 hafta evde oturuo herhal megan ;p bence biraz kendi de iice dolgun istio ondan 2 ayda bir fln gidior. umarim ooledir yani mafoldumben ya da en azindan ben boole dusunmek istiorm uhuhu

valla böyle okuyunca kesinlikle o zahmete giremiyeceğimi ben şahsen anladım bambam ; ama senin hevesini kımayayım..birde şu var.evet bence de megan biraz abartıyor.yani zaten bu hızla devam ederse yakında suratın yarısı dudak olacak.

bence daha makul aralıklarla bişeyler yapılabilir.birde bünyeden bünyeye değişir ihtiyaç(veya dolgunun erime) durumu.

Ben artık funyy nin v-y tekniğini doktora soracağım.yok yahu uğraşamam ben 2 yada 6 ayda bir dolguyla . o azim ve kararlılık bende yok. :)

ya kafam cok karısıyor ama yaptırmadıkca asla bılemeyecegiz..ya gamze kadar sanslı olacagız 5 kezden sonra kalıcı olacak yada sanssız olup kaderımıze kusecegız :)))

donut 5 kezden sonra kalıcı olacak dediğin geçici dolgu mu ,yoksa yağ dolgusu(isanın kendi vücudundan alınan) mu?bildiğim kadarıyla geçici dolgular juvaderm , restylane vb.tamamen geçici dolgular yani kaç sefer yaptığın önemli değil çünkü geçiyor.

yağ dolgularıda büyük oranda erise de birkaç seferden sonra kalıcı oluyor bir kısmnı diye biliyorum.

ama yağ dolgusununda nasıl görüneceği hakkında şüphelerim var.

canım gamzenın tecrublerınden yararlandım bu konuda,her gecici dolgu herkesde gecıcı olmadıgını duymustum drlardan da..bu tamamen bizim metabolızmamızın o maddeyi yıkım hızına baglı..sevgili gamzede her dolgu yapılıgında bir kısmı yıkılmadan kalmıs,5 kez yaptırınca bu durum tatmın edıcı sonua ulasmıs..bence bir iki kez yaptırıp ne kadar kalıyor yada kalıyormu bakmak lazım..

valla böyle okuyunca kesinlikle o zahmete giremiyeceğimi ben şahsen anladım bambam ; ama senin hevesini kımayayım..birde şu var.evet bence de megan biraz abartıyor.yani zaten bu hızla devam ederse yakında suratın yarısı dudak olacak.

bence daha makul aralıklarla bişeyler yapılabilir.birde bünyeden bünyeye değişir ihtiyaç(veya dolgunun erime) durumu.

Ben artık funyy nin v-y tekniğini doktora soracağım.yok yahu uğraşamam ben 2 yada 6 ayda bir dolguyla . o azim ve kararlılık bende yok. :)

ay evt cnm ya o kdr surekli yapilmaz. bencede daha makul araliklarla mantikli. bence 6 ay bile cok ama baska hani 2 tup 6 ayda bir yaptirip sonra ne kdr kalio one gore hareket edilebilir. bilmiorm ya henuz karar veremiorm hangi yontem en mantiklisi.

donutcim haklisin denemeden bilemeyiz. ben bir tup juvederm param olunca dusunuorm ama bu aralar imkansiz. yurtdisinda yasiorm TR icin bilet parasi mahvetti bizi. bi sure hic bise yapamam :p ya zaten iice kfama yatmadan da acele etmek istemiorm. ama bir tup bi kere bi deneyip gormek istiorm. aklinialirimsmile

canım sanırım bu işin yolunu ben acacagım :))))))) dur sabret az daha,su adamı bır dısarı atayım :)))

donut 5 kezden sonra kalıcı olacak dediğin geçici dolgu mu ,yoksa yağ dolgusu(isanın kendi vücudundan alınan) mu?bildiğim kadarıyla geçici dolgular juvaderm , restylane vb.tamamen geçici dolgular yani kaç sefer yaptığın önemli değil çünkü geçiyor.

yağ dolgularıda büyük oranda erise de birkaç seferden sonra kalıcı oluyor bir kısmnı diye biliyorum.

ama yağ dolgusununda nasıl görüneceği hakkında şüphelerim var.

Merhaba :)Geçici dolgunun kalıcı olmasına imkan yok .Juvaderm vb...gibi dolgular bir kaç ayda erir.Yaptıran arkadaş 2 senede 5 kez yaptırdığını yazmış. Zaten dolgunun erimesine fırsat vermemiş ki :) Yani bu tip geçici dolguların erimemesi diye bir şey söz konusu olamaz.Doktora da sordum mümkün olmadığını söyledi.Kalıcı dolgularsa ya poliakrlamid içeren dolgular veya PMMA içeren dolgulardır .Bir de radiesse bir kaç sene kaldığı söylenen kalsiyum maddesi içeren bir dolgudur.Bunların dışındaki diğer dolgular geçicidir.Bazı bünyelerde biraz daha uzun süre kalabilir ama asla tamamiyle kalıcı olamaz.Hiçbir plastik cerrah veya medikal estetikçi geçici dolgular için kalıcı diyemez.

gecici dolguların tamamen erimedigini duydum ben ama,yuzde 10 bıle olsa 5 kezden yuzde 50 hacım demek ..buda yeterli gelir,baska yurtdısı forumlarda da okudum 7 senedır aynı juvedermı kullananlar var.sanırım en guzelı yasayıp gormek :)
hangi tarafa dahil olacagız acabaaa :)

ha birde su var juvederm 1 seneye kadar garantı edıyor fda onaylı olarak,sitesinde de tasdikli bunu soyluyor

205pp8i.jpg

Son düzenleme:
canım gamzenın tecrublerınden yararlandım bu konuda,her gecici dolgu herkesde gecıcı olmadıgını duymustum drlardan da..bu tamamen bizim metabolızmamızın o maddeyi yıkım hızına baglı..sevgili gamzede her dolgu yapılıgında bir kısmı yıkılmadan kalmıs,5 kez yaptırınca bu durum tatmın edıcı sonua ulasmıs..bence bir iki kez yaptırıp ne kadar kalıyor yada kalıyormu bakmak lazım..
Donut ,tanıdığım arkadaşlarımdam juvederm , teosyal yaptıran bir çok arkadaşım var.3 veya 6 ayda bir yaptırıyorlar, şimdiye kadar en az 10 kere yapılmıştır.Ama asla kalıcı olmadı .Bu tip geçici dolgularda böyle birşey yok maalesef .Sadece her bünyedeki yıkım süreci farklı .Çok sık aralıklarla yani dolgu henüz erimeden yaptırırsan ,eridiğini zaten anlayamazsın.

Kalıcı dolguların içerikleri daha farklı maddelerden oluşuyor.

o zaman en guzelı ılk sefer yaptırıp bekleyıp gormek .ne kadar zamanda eridigini..ama juvederm daha mantıklı sanırım,cunku adamlar fda onaylı 1 seneye kadar kalıcı dıyorlar

o zaman en guzelı ılk sefer yaptırıp bekleyıp gormek .ne kadar zamanda eridigini..ama juvederm daha mantıklı sanırım,cunku adamlar fda onaylı 1 seneye kadar kalıcı dıyorlar

sanirim evt denemeden bilemicez herkeste kalma suresi deisio. aslinda senede bir yaptirilmasi gene fena deil ama 2 ayda bir cok fena ohaoldumsmile

Bence de canım :))Teosyal içinde iyi diyorlar ama ne bileyim geçici dolgu çok kısa sürdüğü için pek sıcak bakmıyorum.Bir kaç ayda bir çok para ödemek adamın ruh sağlığını bozar :)))Çevremde kalıcı yaptıranlarda var hiçbir zararı olmadı .Kalıcı derken "bioalkamid ve aquamid " den söz ediyorum .Fiyat farkı da yok Ben fda onayına takılmıyorum .Çünkü yıllar önce fda onayı verilmeyen maddelere sonradan verilebiliyor .Önemli olan çevrede yaptıranlarda bir komplikasyon olmaması .Sevgiler canım :))

Bence de canım :))Teosyal içinde iyi diyorlar ama ne bileyim geçici dolgu çok kısa sürdüğü için pek sıcak bakmıyorum.Bir kaç ayda bir çok para ödemek adamın ruh sağlığını bozar :)))Çevremde kalıcı yaptıranlarda var hiçbir zararı olmadı .Kalıcı derken "bioalkamid ve aquamid " den söz ediyorum .Fiyat farkı da yok Ben fda onayına takılmıyorum .Çünkü yıllar önce fda onayı verilmeyen maddelere sonradan verilebiliyor .Önemli olan çevrede yaptıranlarda bir komplikasyon olmaması .Sevgiler canım :))

aquamid icin dr um pek ıc acıcı seyler soylemedı,bir hastasina yapmıs ıkı sene ıcınde dudagında minik minik topcuklar olmaya baslamıs,o yuzden karsı bu kalıcı dolgu ısıne..

ama gercekten suna emın oldum,kesınlıkle fikir almak ,en iyiyi bulmak en azından nasıl gorunecegı hakkında bılgı sahıbı olmak acısından bu baslıktan yararlanabiliriniz ama asla kullanım suresi hakkında fikir sahibi olamayız,cunku oyle degısken ki sureler ve maddeye vucudun tepkileri.

Back
X