• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

bide megan'in dudaklarında hafif beyazlık mı desem sarılık mı desem, biseyler var canım yazık yara mı olmuş kabuk mu baglamıs anlamadım:))

bide megan'in dudaklarında hafif beyazlık mı desem sarılık mı desem, biseyler var canım yazık yara mı olmuş kabuk mu baglamıs anlamadım:))

canım ask olsun ya ondur yazıorum bır kere oku bari bee kaydirigubbakcemile3
her dolgudan sonra yara oluyor meganın dudakları ohaoldumsmile

canım ask olsun ya ondur yazıorum bır kere oku bari bee kaydirigubbakcemile3
her dolgudan sonra yara oluyor meganın dudakları ohaoldumsmile

kıs okuyorum tatlımmm bu yaranın disinda sanki renk degisikligi gibi geldi :)))olumunekankayizsmile

ya ben duydum işte bi doktor juvaderme kalsiyum ekleyerek 2 sene kalıcı hale getiriyormuş ama güvenmekte zor cunku fiyatları yüksek::(

ya canım o yenı cıkmıs bır yontemse eger ben sonuclarını ve komplıkasyonlarını gormek ıcın en az ıkı sene beklemekısterım,o bile az ya :)

ya canım o yenı cıkmıs bır yontemse eger ben sonuclarını ve komplıkasyonlarını gormek ıcın en az ıkı sene beklemekısterım,o bile az ya :)

kız yeni degil sanırım ama sadece o doktor yapiyormus bildigin juvadermi kalsiyumla destekliyormus vs allerji riski yokmus ama 2 sene kalıcılık için fiyat 2000 tl insan dusunmeden edemiyor:)))bayanssulusmile

yaa bende sunu dusunuyorum eger boyle bır yontem varsa neden bunu Megan kullanmasın,onunde tum olanaklar var..ama baksana nerdeyse 2 ayda bır enjeksıyon pesınde

ben sunu anladım aquamid gibi kalıcı dolgular olmadıkca bu gecıcı dolgular denıldıgı gıbı uzun sureler kalmıyor dudakta. sık sık tekrarlamak gerekıor

Son düzenleme:
bence megan o ilk yapildigi andaki halini takmıs kafaya, obsesif yani bildigin oyle olsun hep diye 2 ayda bir yaptiriyor demek ee para cok hergun yaptırsa yine koymaz:))))

ama iflas etmezmi bunye bır saatten sonra.anlamadıgım neden cerrahı yonteme basvurmuyor..belli işt eyakısıyo dolgun dudak

canım ya bildigim kadarıyla cerrahi yontemlerde %100 basarı olmuyor yani cesaret edemiyor olabilir:))) bende kalıcı bir sonuc istiyorum bakalım arastırmaya devam.:)

arastır arastırrr nereye kadar,eyleme gecmek ıstıorum artık ben :))))

gecen yıl kendım uyguladım dudagıma surgılıps...tamamen erımedı..1 yıl oldu.. dolgunlıuk kaybolmadı....surgılıps aldım yıne 275 tl ye.. bu sefer kendımmı uygulasam dr amı uygulatsam kararsızım...tamamen erımıyor volume kalıyor dudakta gecıcı dolgu yapılınca... 2 ayda bı yaılırsayuz degıl tum kafa dudak olur yani.. aldıgım yerde uygulama ucretı 200tl nerdeyse dolgu kadar.....ıyı yapan ve fıatı uygun doktor bılen varmı.. funny senın dr kaca yaptı ve nerde.. senınkı gecıcı dolgumuydu..............

aa ben hıc duymadım o dolgu maddesını? nasıl bırsey ? neden daha ucuz juvederm ve restylaneden ?
kendın nasıl uygulayacaksın,Tanrım ne kadar cesursun canım

gecen yıl kendım uyguladım....bu urunun satısı daha cokmus ve daha uygun fıatı.. toptan satıs dagıtım yapan yerden aldım.... doktorlara satıyor.. hem depo hemde kendı uygulama yapan bı yer... satan da dermatolog doktor zaten.. doktora uygulatsam dahamı ıyı olur sonuc acaba kararsızım..cok kolay bı uygulamaya para vermekte ıstemıyorm.. uygulama fıatıne 1 enjektor daha alırım nerdeyse yahuu

canım ya bence dra uygulat..ve bu kez juvederm al.emınım kı cok daha gzuel olacaktır

ben genelde oraya surerim hep ama yanlara dooru azaltarak bitiorm bilmiyorumkismile bi arkadasim bana uni. yillarinda verdigi bi tuyodur o gun bugundur oole yaparim hep daha dolgun gosterio gibi gelio bana da. megan da oole yapmis sanirim. ehuehueue eline saglik kizzzzzzzzzz tatlim uurasmissin. kalemsiz hali guzelmis ama daha duzgunce gorunce gozume. kalemi bi anda bitirmemek lazim sanki zemuszemus

Güzel tüyo alkisalkisalkis Deniycem.Ben eşit olarak her tarafa sürüyordum.

gecen yıl kendım uyguladım....bu urunun satısı daha cokmus ve daha uygun fıatı.. toptan satıs dagıtım yapan yerden aldım.... doktorlara satıyor.. hem depo hemde kendı uygulama yapan bı yer... satan da dermatolog doktor zaten.. doktora uygulatsam dahamı ıyı olur sonuc acaba kararsızım..cok kolay bı uygulamaya para vermekte ıstemıyorm.. uygulama fıatıne 1 enjektor daha alırım nerdeyse yahuu

dolgu ıcın doktor tavsıyesı olan varmı.. ucretıyle beraber bılgııııııııııııı

Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,

ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?

bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER

arkadaşlar sonra çok agrılar oluyormu acaba

Back
X