• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

kız yeni degil sanırım ama sadece o doktor yapiyormus bildigin juvadermi kalsiyumla destekliyormus vs allerji riski yokmus ama 2 sene kalıcılık için fiyat 2000 tl insan dusunmeden edemiyor:)))bayanssulusmile
Merhaba :) Juvaderm nasıl kalsiyumla destekleniyor açıkçası bana garip geldi.Çünkü kalsiyum içeren dolgu RADıESSE veya diğer adı RADıANCE dolgulardır.Kalıcılığı 2 veya 5 sene sürer .Ama kalsiyum içerdiği için dudaklarda asla kullanılmaz çünkü kireçlenme ve sertleşme yapar .Juvaderm hyaloronik içeren bir dolgu maddesi .ıçine kalsiyum konulursa mantıken düşündüğümüzde yine dudakta kullanılması sakıncalı.Çünkü sertleşme yapacaktır.Ama yüzün diğer yerlerine 2 sene kalan bir dolgu düşünüyorsak zaten Radiance yaptırılır.Yani böyle karmaşık bilinmeyen bir dolguya ne gerek var.Üstelik fyatı da 2000 lira olan hiçbir dolgu maddesi yok .Nerdeyse 4 enjektör dolgu parası .Sevgiler...

kızlar dudak dolgusu yaptırdım 2 hafta oldu albüme ekledim nasıl olmuşşş ? yorumlarınızı bekliyorum baştan ilk 2 foto .resimler biraz buğulu ama idare edin:)

megan'in yeni ve yine yakın cekim dudak resmi arkadaslar ,baya hoş durmuş paylasayım dedim :))

kızlar dudak dolgusu yaptırdım 2 hafta oldu albüme ekledim nasıl olmuşşş ? yorumlarınızı bekliyorum baştan ilk 2 foto .resimler biraz buğulu ama idare edin:)

aa lildeniz sen benim bi ara uzaktan megan'a benzettigim kızmıssın hihi:)) baktım dudak dolgusu resimlerine baktım gayet hoş durmuş kullanılşan madde juvaderm midir? Birde ne kadara mal oldu :lepi:

Merhaba :) Juvaderm nasıl kalsiyumla destekleniyor açıkçası bana garip geldi.Çünkü kalsiyum içeren dolgu RADİESSE veya diğer adı RADİANCE dolgulardır.Kalıcılığı 2 veya 5 sene sürer .Ama kalsiyum içerdiği için dudaklarda asla kullanılmaz çünkü kireçlenme ve sertleşme yapar .Juvaderm hyaloronik içeren bir dolgu maddesi .İçine kalsiyum konulursa mantıken düşündüğümüzde yine dudakta kullanılması sakıncalı.Çünkü sertleşme yapacaktır.Ama yüzün diğer yerlerine 2 sene kalan bir dolgu düşünüyorsak zaten Radiance yaptırılır.Yani böyle karmaşık bilinmeyen bir dolguya ne gerek var.Üstelik fyatı da 2000 lira olan hiçbir dolgu maddesi yok .Nerdeyse 4 enjektör dolgu parası .Sevgiler...

Selam rosenoire :) Açıkcası bende kendilerine kalsiyumla nasıl destekleniyor diye sormadım zaten telefonda görüştüm, ancak madde adını özellikle sordum juvaderm olduğunu ve özel kalsiyum sentezleme yöntemi ile 2 sene garantili kalıcılık oluşturduklarını öğrendim, Yapan doktorda (lütfen reklam sanılmasın cünkü kendisini sadece araştırdım birebir hiçbir görüşmem yada operasyon geçirmişliğim yoktur) baya ünlü bir estetisyen profesör hatta bu yöntemin patentini aldığını söylediler, aynı doktor burun ameliyatındada baya değişik teknikler keşfetmiş bende o nedenle paylaştım belki uzun süre kalıcılık bekleyen arkadaşlar gidip görüşürler ona göre karar verirler diye, Aynı doktor dudakta aquamid ve bioalkamid türevlerinede karşı olduğundan uzun süreli kalıcı dolgu yapmıyormuş dudağa o nedenle bu yöntemi keşfetmiş. evet fiyat pahalı ama 2 sene kalıcılık elde edilecegi garanti olan bir yöntem için 4 enjektör parası pekte birşey sayılmaz, ne de olsa yapilan diger dolgular o güzel dolgunluğunu ilk 4-6 ayda yarı yarıya kaybediyor..sevgiler.

yüzüne eline dayadığın resimle , sadece dudağının gözüktüğü foto mu?ay anlayamadım hangisinde dolgu var.

genel olark fotolardaki dudaklar hoş gözüküyor.ama sadece dudağın gözüktüğü fotoda sanrım zoomla ilgili birazda tuhaf görünmüş.yani şöyle üst dudak alt dudağa oranla biraz fazla dolgun gözüküyor.ama sanrım foto çekme açınla ilgili birşey .çünkü diğer bütün resimlerine baktım öyle bir görüntü yok.

bu arada hoş bir bayansın :nazar:

Selam rosenoire :) Açıkcası bende kendilerine kalsiyumla nasıl destekleniyor diye sormadım zaten telefonda görüştüm, ancak madde adını özellikle sordum juvaderm olduğunu ve özel kalsiyum sentezleme yöntemi ile 2 sene garantili kalıcılık oluşturduklarını öğrendim, Yapan doktorda (lütfen reklam sanılmasın cünkü kendisini sadece araştırdım birebir hiçbir görüşmem yada operasyon geçirmişliğim yoktur) baya ünlü bir estetisyen profesör hatta bu yöntemin patentini aldığını söylediler, aynı doktor burun ameliyatındada baya değişik teknikler keşfetmiş bende o nedenle paylaştım belki uzun süre kalıcılık bekleyen arkadaşlar gidip görüşürler ona göre karar verirler diye, Aynı doktor dudakta aquamid ve bioalkamid türevlerinede karşı olduğundan uzun süreli kalıcı dolgu yapmıyormuş dudağa o nedenle bu yöntemi keşfetmiş. evet fiyat pahalı ama 2 sene kalıcılık elde edilecegi garanti olan bir yöntem için 4 enjektör parası pekte birşey sayılmaz, ne de olsa yapilan diger dolgular o güzel dolgunluğunu ilk 4-6 ayda yarı yarıya kaybediyor..sevgiler.

Tuenela şüpheler daha çok tekniğin kendisiyle ilgili sanrım.Yani sana özel bir şey değil.Ve bence herkes araştırdığı , gördüğü , okuduğu yardımcı olabilecek şeyleri burada paylaşsın.Ki karşılaştırma ve tartışma imkanımız olsun.Bu arada doktorun adını ben mi göremedim yoksa yazmadın mı tuenela.

dolgular konusunda fazla bilgiye sahip değilim ama kalsiyum deyince benimde aklıma hemen sertleşme topaklaşma geldi(kalsiyum-kemik bağlantısı yüzünden sanırım)Tabi birde daha yeni tekniklerin denenmişliği az olduğu için daha çekinerek yaklaşıyor insanlar.

ama ben şunu anladım.estetikte de tıptada biraz deneme yanılma var.10sene önce en iyi denilen şeyler şimdi zararlı gözüyle bakılıyor.ve yerine alternatifler üretiliyor.

Tuenela şüpheler daha çok tekniğin kendisiyle ilgili sanrım.Yani sana özel bir şey değil.Ve bence herkes araştırdığı , gördüğü , okuduğu yardımcı olabilecek şeyleri burada paylaşsın.Ki karşılaştırma ve tartışma imkanımız olsun.Bu arada doktorun adını ben mi göremedim yoksa yazmadın mı tuenela.

dolgular konusunda fazla bilgiye sahip değilim ama kalsiyum deyince benimde aklıma hemen sertleşme topaklaşma geldi(kalsiyum-kemik bağlantısı yüzünden sanırım)Tabi birde daha yeni tekniklerin denenmişliği az olduğu için daha çekinerek yaklaşıyor insanlar.

ama ben şunu anladım.estetikte de tıptada biraz deneme yanılma var.10sene önce en iyi denilen şeyler şimdi zararlı gözüyle bakılıyor.ve yerine alternatifler üretiliyor.

Haklısın ama insanlar illa tecrübelerini degilde merak ettikleri seyleride burada paylasıyorlar, böyle bir teknik duydum kendim halen araştırıyorum burada da paylaşmak istedim, belki tecrübesi olan birisi vardır yada ilgilenenler kendileri araştırabilir diye, yani kimse gidip hemen yatirdin demedim doktordan bir yerde bahsetmiştim ancak çarşaf çarşaf adını yazmayıda uygun görmedim, o nedenle herkes sadece tecrübesini paylaşsın fikri bana ters geliyor, Kalsiyum konusunda katılıyorum insana kemiği cagristiriyor ancak dedigim gibi emin olmak için yaptirmak görmek yada doktorla görüşmeye gitmek gerekiyor, ben görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ama bundan sonra sonucu paylaşır mıyım bilmem çünkü çok fazla yanlış anlaşılma oluyor.mafoldumben

sevgili lildeniz oncelikle hayırlısı olsun :) ne yaptırdın dolgu ? acı varmıydı cok ? şişlik ne durumdaydı? ne kadar surdu ınmesı? şimdi nasılsın ?

Haklısın ama insanlar illa tecrübelerini degilde merak ettikleri seyleride burada paylasıyorlar, böyle bir teknik duydum kendim halen araştırıyorum burada da paylaşmak istedim, belki tecrübesi olan birisi vardır yada ilgilenenler kendileri araştırabilir diye, yani kimse gidip hemen yatirdin demedim doktordan bir yerde bahsetmiştim ancak çarşaf çarşaf adını yazmayıda uygun görmedim, o nedenle herkes sadece tecrübesini paylaşsın fikri bana ters geliyor, Kalsiyum konusunda katılıyorum insana kemiği cagristiriyor ancak dedigim gibi emin olmak için yaptirmak görmek yada doktorla görüşmeye gitmek gerekiyor, ben görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ama bundan sonra sonucu paylaşır mıyım bilmem çünkü çok fazla yanlış anlaşılma oluyor.mafoldumben

aslında aynı şeyi demişiz.ama nedense öyle değilmiş gibi olmuş:bbo: Yahu hepimiz aynı şeyi arıyoruz.En başarılı ,sağlıklı ve estetik dolgu :lepi: Bu araştırmacı ruhla inşallah hepimiz bulucaz.

paylaşırmıyın bilmiyorum da ne demek ?????bi kere KK ruhuna aykırı .Sen paylaşmazsan ben paylaşmazsam nasıl ulaşıcaz aydınlığa.

O değilde ben niye görmedim yahu nerde yazdığını.Merak ettim bak şimdi.

evet ınanılmaz,sen deyınce bende bakındım nette.Fotolar 17 mayısa aıt,iki gun oncesıne..yanı dolgunun tam oturması ıkı hafta surdu.yarası beresi şişi tam iki hafta oldu..sımdı daha naturel duruyor..

şimdi bu foto ılk yaptırdıgı gun 4 mayıs

meganfoxnetmeganleaving.jpg

bunlar 17 mayıs

meganfoxnetmeganandbria.jpg

Son düzenleme:
bırder sunu anladım ben dudaklarını aysun kayacı gıbı buzunce daha dolgun duruyor,normalde ust dudak o denlı kalın degıl.

kardeşim 10 gün içinde dudaklarına juvederm 3 le dolgu yaptırıcak
sugi lip mi ne oyle bır ılacla yaptırdı topak topak oldu hic güzel degil
kalsıyumsuz bıle olsa her hyaluronıc acıd aynı kalıtede degıl, topak yapıyorlar
kendı ıcınde ılac doku olarak homojen degıl dudakta nasıl olsun

cocugun agzına batıyor o topaklar
simdi ilacla erıtıcek dr, ve yenı enjeksıyonu 1 hafta sonra yapıcak
gelismeleri yazarım
izin verirse cekerim resmini, hic sanmıyorum ama sansımı deniycem
bende dudak dolgusu yok olsa eklerdim kızlar

bu kadın kac yasında kızlar?ben de cılt kalıtesını sevıyorum

dudaklar guzel..ama bu kızın sonu kotu..tam bir Angelina çakması...cok kaba bir tabir ama bunu hakediyor..cok abarttı..

Donutcum sana katılıyorum:) 1986 dogumlu (benle aynı yasta:))) ama nedense 30 yasında gibi duruyor bircok fotoda, hatta dudak kenarlarında kırışıklık cildinde ise asırı pürüz gözenek büyümesi var yani 24 yasında biri için cok normal seyler degil, ustelik kaslarını kaldırtmak içinde botoks kullandıgı iddia ediliyor bu yasta bunca estetik operasyon gecirmesi özellikle cilt altı olanlar ileride başına büyük dert açacaktır bence megan'in uzaktan sıvama fondöten ile cekilmiş fotolarında cok guzel ancak yakın cekim olanlarda anlaşılıyor kusurlar. Yanlış anlaşılmasın elbette o kadar kusur kadı kızındada olur ama bu güzelliği deri altı enjeksiyonlarla 30 una varmadan yok edecek gibi geliyor:) umarım ben yanılırım :):utangac:

aslında aynı şeyi demişiz.ama nedense öyle değilmiş gibi olmuş:bbo: Yahu hepimiz aynı şeyi arıyoruz.En başarılı ,sağlıklı ve estetik dolgu :lepi: Bu araştırmacı ruhla inşallah hepimiz bulucaz.

paylaşırmıyın bilmiyorum da ne demek ?????bi kere KK ruhuna aykırı .Sen paylaşmazsan ben paylaşmazsam nasıl ulaşıcaz aydınlığa.

O değilde ben niye görmedim yahu nerde yazdığını.Merak ettim bak şimdi.
olumunekankayizsmile
:)) doktor un adı erol kışlaoğlu imiş canım paylaşmış olayım bari hem,:1hug:alınganlık yapip paylaşmam dediğime bakma eminim dayanamaz yine paylaşırım:))

ya demek megan 2 haftada iyileşti (donutcum alıntı yapmadım resimler cok buyuk:))) of gelde korkma ya nasıl işe gidicez o dudakla:))) maske filan takmak lazım hehe

Back
X