- Konu Sahibi emellce
Donutcum sana katılıyorum:) 1986 dogumlu (benle aynı yasta:))) ama nedense 30 yasında gibi duruyor bircok fotoda, hatta dudak kenarlarında kırışıklık cildinde ise asırı pürüz gözenek büyümesi var yani 24 yasında biri için cok normal seyler degil, ustelik kaslarını kaldırtmak içinde botoks kullandıgı iddia ediliyor bu yasta bunca estetik operasyon gecirmesi özellikle cilt altı olanlar ileride başına büyük dert açacaktır bence megan'in uzaktan sıvama fondöten ile cekilmiş fotolarında cok guzel ancak yakın cekim olanlarda anlaşılıyor kusurlar. Yanlış anlaşılmasın elbette o kadar kusur kadı kızındada olur ama bu güzelliği deri altı enjeksiyonlarla 30 una varmadan yok edecek gibi geliyor:) umarım ben yanılırım :)![]()
evet canım cıldının cok kotu oldugu dış basında okuyorum hep..ama sankı buaralar bıraz duzelmıs gibi..
heidi montage laf soyluyorlar,on tane amelıyatı bir gunde oldu dıye..ama sayalım meganda cok farklı degıl..kaşlara kaldırtma,burunu ıkı kez estetık,dudaklara sayısız dolgu,goguslere sılıkon...ee daha ne farkı kaldı..ha tek gunde 10,ha 10 ayda 10 tane..
guzel olmus dudakları,ama o zaman demeyecek " benı Angelinaya benzetmeyin" diye..cunku barız taklide son hız devam..bu denli buyuk dudak takıntısı baska neye yorulmalı kı...neden gogus degil,burun degil,neden dudak :)))