- Konu Sahibi emellce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
livcim bence uzun yüzlü bayanlar daha çekici oluyor ama elmacık kemikleri alnı ve göz yapısına bağlı megan foxun çenesini bende beğenmiorum biraz daha sivri hatlarda olsa daha hoş olur biraz kare sanki :).liv tyler a gelince onunda çenesi uzun ama kadın harika yaaa meganda bulduğum kusuru live tylera söyleyemiorum dilim varmıo opuyorumnanaktan.livcim benm yüzümde uzun saç şekline göre surat ifade alıo .seninde öle oluyomu?
donut şimdi iyice baktım tekrar adriana nın dudaklarına... bence adriana nın dudaklar doğal kendi dudakları.. çünkü gülünce ince görünüyor.. normal poz verirken kalın.. nette başka fotolarına da baktım doğal diyorum son kararım buyrunnnnnnnnn
gülünce ince duruyor dudakları öne doğru çıkarıp poz verince kalın... dolgu olmayadabilir...
Ne yazıkki Donut ve Bambam'la aynı fikirdeyim. Bugüne dek Adri'nin dudaklarında veya vücudunda estetik olduğunu hiç düşünmemiştim ancak aşagida verecegim fotoğraflar fikrimi değiştirmeme sebep oldu :S buyrun:)
Yıl 2007 Adriana ve dudakları:
Dudakları yapıldıktan sonra:
İşte buda dudak konusuyla alakasız olsada bir diğer estetik operasyonu farkı farkedin :))
Ya ama cidden dudakları harika olmuş, ne diyim ki bunların gittiği estetisyenlerin sihirli değneği var heralde
Düzeltme: Sanırım sadece dudakları değil dudakları ve DİŞLERİ yapildiktan sonra demeliydim:)
canım dudak sırf dolgudan olusuyor demıyoruz zaten,ama kesınlıkle bir rotus var
meganın dudakları bana pek kalın gelmiyor canlar ...dudakları normale girer bence
dudak bu dur =)rosario dawson dudakları harika
![]()
aaay canım benimmmm çok tatlısın :1hug:
benimde oyle cnm bir de saçlarımı dümdüz pırasa gibi yaptıgımda yüzüm dahada uzun görünüyor seninde oyle mi akannehir cnm bize havalı modeller çok iyi gider
örnegin boyle
canm benm benmde öleallahtan doğal dalgalı biraz .ama dümdüz yapınca daha uzun görünüo liv tylerında öle . benim 3 sene önce kahkül yapmıştım önlerime harika gitmişti ama rüzgarlı havalarda uyuz oluyodum bide düzgünleştircem die helak oluyodum yaaaa ne günlerdi onlar anlatsam ölürsün gülmekten.kaydirigubbakcemile3. saçlarım suan belime yakın kat falan yok bu sıçaklarda napıcamı düşünüorum:)biraz uçlarını katlatsammı kii