• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

Merhaba arkadaslar, bu topic benimde cok hosuma gitti:) Bende 19/05 burun ameliyati esnasinda dudak dolgusuda yaptirdim, doktorum karnimdan aldigi yag injecte etti. Sanirim kalici bir dolgu ama emin degilim. Bilgisi olan arkadas beni aydinlatirsa sevinirim, simdiden cok tsk ediyorum sizlere:))) Dudaklarim masallah cok guzel oldu, ust dudagim inceydi alta ragmen simdi daha dogal ve esitli oldu sanki umarim kalicidir:))

Bundan bir sene once kolagen dolgusu yaptirmisitm ama bu 6 ay gecerliydi ve yenilenmesi lazimdi, bencede kalici dolgular daha mantikli:)[/QUOTE]

Selam melide :) ben de dünden beri bu konuya takıldım .. çok güzel bilgiler var.. dolgu maddeleri hakkında bir sürü bilgi var.. benim de en çok aklıma yatan cerrahi müdahaleden sonra kendi yağından enjekte edilen dolgular.. hem doğal hem de birkaç denemeden sonra kalıcılık sağlanıyormuş.. tabi burdan öğrendiklerim kadarıyla.. yanlış olmasın ama :S

Merhaba arkadaslar, bu topic benimde cok hosuma gitti:) Bende 19/05 burun ameliyati esnasinda dudak dolgusuda yaptirdim, doktorum karnimdan aldigi yag injecte etti. Sanirim kalici bir dolgu ama emin degilim. Bilgisi olan arkadas beni aydinlatirsa sevinirim, simdiden cok tsk ediyorum sizlere:))) Dudaklarim masallah cok guzel oldu, ust dudagim inceydi alta ragmen simdi daha dogal ve esitli oldu sanki umarim kalicidir:))

Bundan bir sene once kolagen dolgusu yaptirmisitm ama bu 6 ay gecerliydi ve yenilenmesi lazimdi, bencede kalici dolgular daha mantikli:)

Selam melide :) ben de dünden beri bu konuya takıldım .. çok güzel bilgiler var.. dolgu maddeleri hakkında bir sürü bilgi var.. benim de en çok aklıma yatan cerrahi müdahaleden sonra kendi yağından enjekte edilen dolgular.. hem doğal hem de birkaç denemeden sonra kalıcılık sağlanıyormuş.. tabi burdan öğrendiklerim kadarıyla.. yanlış olmasın ama :S[/QUOTE]

Cevabin icin tsk ederim cnm, demek bir kac kez mi yaptirmak lazim kalici olmasi icin:((( tuh ya bende kurtuldum artik dudak dolgusundan diye dusunuyordum:(( Ben kk'ya uye olali uzun bir zaman olmadi, ama iyki olmusum cok guzel bilgiler paylasiliyor burda ne guzel:):enbuyukkk:

ya sen hiç konuşma yüz hatların yeter zaten;> neyse bu konuyu uzatmıcam aksi yönde fazla ısrar edersen tuzkinin masa firlatan emote'u nu hatirlatirim :)))

hem napicaksiniz sac kabarmış kabarmamış, benimde sacım banyodan sonra aslan yelesi gibi oluyor, altlar hafif dalgalı üstler düz kendim fön cekemiyorum maşa yapsam yine kabarıyo bin cesit sey sürerek ancak yatiştiriyorum en sonunda baş edemeyip köylü güzeli gibi örerek yatiyorum:)) sabah biraz yapişmiş oluyo:) bakın böyle olsanızda sikayet edicektiniz nasıl olsa:))

Bende burdaki resimlere bakınca fenalaşıyorum:=))) ama insan bi bakıma kendimde neleri düzeltebilirim yada güzelleştirebilirim diye düşünüyo:)) e sonra sıralamaya başlıyorum dişler, kaşlar,dudak, saç, baş kıç derken bunalım dakikaları geliyor:))) En iyisi biz simdilik dudaga odaklanalım o bitince hep beraber bi topikte toplanır diger asamaya geceriz :)))opuyorumnanaktan

ayy tuzki gelio gene :p ay nese hhehehe guldurdun gene beni cnmin ici :) yaww bu konu icin senne ayrica bi kavga ederiz simdi arkdaslarin onunde etmeyelim sempatiksalakcinni ama beyb teseekur ederim sen guzel bakiosun ondan hem bana gore de ayni seyleri aynen ben sana diorm. hele sacindan hic sikayet etme bakma sahane saclarin var ruya saclar benm icin kaydirigubbakcemile2
haklisin dudaga odaklanalim yaw hepsini dusununce insan bunalima girio aklinialirimsmile

evet keira'da da dolgu var ama alta nerdeyse dokundurtmamış cok hafif üst dudaga yaptirtmiş:s of ya az mı olcak cok mu onada karar vermek zor:))akannehir

yok ya alttada var bence

bu arada kizlar ya keira paylastiniz iyi olmus bence en basarililardan biri. keiranin eski dudaklari da hem megandan hem de adri den ince. gayet ince dudaklari dolgun dolgun oldu cok basarili ben de onunki gibi ustu az daha dolgun istiorm alttan. ay bu hatunun dolgusu bi umut verio bana nedense. bilmiyorumkismile

evet ya cok guzel yapıorlar,dudakların bır ınık bır buyuk gozukmesının nedenıde dolgunun erimesi sanırım.
bu sayede ınsanın kafasını da karıstırıolar :) abartı olmadıgı ıcınde acaba acaba dıyıp duruyoruz :)

kesinlikle donutcum inince yaptiriorlar bizim de fotolardan kafamiz karisio vardi yoktu die bencede :):hulya:
Bu arada Meganinda makyajsız hali üst dudagi bahane verdiğimiz ördek dudaklara benzettim bu resimde:)

tatlisim bence gene de aysun kayaci veya aysu baceoglundan cok daha basarili sempatiksalakcinni

donut'cum cerrahi yöntemler hakkında bilgi alırsan bize de haber ver =)
ben funny gibi istiyorum ama maddi yönü düşündürüyo beni :(
özellikle fiyatını öğrenir misin lütfen lütfen lütfen =)))

yag enjeksiyonu bıle cozum degil dıyorlar kızlar..sadece sure zarfını uzatıyormus..sanırım ben bır kez enjeksıyondan sonra nasıl durduguna bakıp cerrahı olayına gırecegım

donut'cum cerrahi yöntemler hakkında bilgi alırsan bize de haber ver =)
ben funny gibi istiyorum ama maddi yönü düşündürüyo beni :(
özellikle fiyatını öğrenir misin lütfen lütfen lütfen =)))

tabıkı canım,her detayıyla ogrenecegım ve paylasacagım

kızlar meraba, güzel gidiyoruz belki eskilerden hatırlayanlar olabilir beni bu konuya uzun zamandır yazamıyorum vakit darlığından
bi arkadaşım teosyal kiss yaptırmış 1 yıl önce, itiraf etti, ve kızın dudakları 1 yıldır benim gördüğüm kadarıyla aynı, ki bu işlerden de biraz anlarım, 500 tlye yaptırmış.
ben bi estetik cerraha sormuştum asma işlemi riskli geriye dönüşü yok dedi
iyi olmazsa sonra üzülürsünüz bence onu düşünmeyin
megan falan da bu sebeple yaptırmıyordur belki..
adriana ve keira da çok güzel paylaşım olmuş ben ikisini de doğal sanıyordum

Itıraf ettı sozune takıldım ben sımdı :)))
Demek ki kesın yargıya varılmayacak kadar az degısıklık olmus,yanı dudak kalemi parlatıcı buyuk gosterıyor etkısı denebılecek kadar :)))
Dogru mu anladım acaba ?

Gunadyın buarada :)

günaydın :P
asma dediğiniz şey funny'nin yaptırdığı mı?
ama funny'nin baya fark olmuştu :/

bence en mantıklı olanı geçici dolgular.. ve tamamen yokolmuyor.. bikaçkez uygulatırsanız dolgun kalır dodaklarınız..

bence en mantıklı olanı geçici dolgular.. ve tamamen yokolmuyor.. bikaçkez uygulatırsanız dolgun kalır dodaklarınız..

selamlar seertmece :)
ben de epey ilgiliyim bu konuya ama kafama takılan şey şu; bu geçici maddeler ya da vücudun kendi yağı ile yapılan enjeksiyonlarda erime oluyor fakat yarı kalıcılık sağlandığı için % 40 oranında kalır diye bişi duydum.. Ama asıl sorun bu kalan kısım homojen mi kalır? bana pek eşit bir dağılım göstermez gibi geliyor ama? :(

yani biraz kalması süper de ya yamuk yumuk kalırsa?
ben funyi bekliyorum nasıl yaptırmış çok merak ediyorum.. sesimi duysun ve beni arkadaş olarak listesine eklesin artık lütfeennn naniknanik

cnm daha yeni girebildim nete :)))) ekledim seniiiiii :)

Oleeeyyy! :) ışte beklenen kadınn... tatatammm :)

Çok teşekkür ederim eklediğin için ..hemennn baktım ben de albümüne...ama özel mesaj ya da yorum yazamıyorum henüz:( Maşallah maşallah maşallah süper olmuş dudakların :)
kesinlikle cerrahi yöntemdir ya.. budur işte! :) :nazar:

ya belki 1000 kere cevaplamışsındır ama doktorun kimdi canım ? Gerçi be nforum yazılarınızı da hatmediyorum ama daha yazıların yarısındayım :P şimdiye kadar göremedim doktorun adını :) :) :)

Son düzenleme:
bende bılmıyorum.. vucut yagı ıyıce yayılabılıyormu dudak yapısına.. yag oldugu ıcın yayılıyordue belkı.. ama zahmetlı bı ıslem.. en pratık ve zahmetsızı gecıcı dolgu.. gecıcı dolgular tatamen erımıyır bellı oranda hacım kalıyor.. tekrarlatırsın erırsede.. hem de ıstedıgın seklı verdırırsın ..

Back
X