• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

neye karar verdın tuenola ... hangısını alıcaksın

canım hic karar veremedim bu ayın sonunda yaptiricam sanırım o yüzden tam olarak bilemedim:( bide ben kendim sıkmaya cesaret eder miyim bilmem senigamyoncuiremsun kadar cesaretli ve becerikli degilim:)

açıklamalarım yeterli oldumu.. aradınızmı benim aldığım yeri.. crcs nerde senin doktor.. iyi yaparmı.. kaça yapar

valla bılmıyorumkı cnm benm kurstan arkadsm(dr.sadullah karun) kendısının sekreterı cok uzun bı zamandır. bı kac kez gorusmustum ben drla. burdada fazla paragoz bırı deıl dıye bahsederler genelde hep ztn.arayıpp bı sormam lazım bnmde arkdsma malzemeyle gelsem ne kadara yapar dıye ben cunku juvederm ıstıoyrum fakat kendısın elınde dolgu olarak juvederm yok dıye bıloyrum o yusden sormam gerek arkdsmda uygulama ıcın fazla almıyor ztn drmuz. falan demıstı bı zamanlar saolsun ındırım yapar ztnde ne kadr olur bılemıyorum
yerı capanın oralarda fındıkzadede kalıyor brs.dudak dolgusu ıcın gıdenler var kendısıne dıye bılyorum.ztn özcan denız ve aılesının dktru:asigim:bayanssulusmile

Son düzenleme:
ay kızlar ben cuma gunu yıne gıdemedım ya bıktım ..dolgu dıye dıyeeee can vercegeım yanıı

valla bılmıyorumkı cnm benm kurstan arkadsm(dr.sadullah karun) kendısının sekreterı cok uzun bı zamandır. bı kac kez gorusmustum ben drla. burdada fazla paragoz bırı deıl dıye bahsederler genelde hep ztn.arayıpp bı sormam lazım bnmde arkdsma malzemeyle gelsem ne kadara yapar dıye ben cunku juvederm ıstıoyrum fakat kendısın elınde dolgu olarak juvederm yok dıye bıloyrum o yusden sormam gerek arkdsmda uygulama ıcın fazla almıyor ztn drmuz. falan demıstı bı zamanlar saolsun ındırım yapar ztnde ne kadr olur bılemıyorum
yerı capanın oralarda fındıkzadede kalıyor brs.dudak dolgusu ıcın gıdenler var kendısıne dıye bılyorum.ztn özcan denız ve aılesının dktru:asigim:bayanssulusmile

beraber gıdelım ındırım yapsın... uygulama fıatını bana haber vermeyı unutma ogreneınce...ne doktoru bu doktor.. bransı ne asıl

fıbdıkzadenın neresınde tam olarak.. telefonunu yazablırmısn dr un

uzun zamandır kimse yazmıyor.. dudaklar ne alemde.. arıya soktursak nasıl olur .. gunluk gecıcı dolgu:3:

uzun zamandır kimse yazmıyor.. dudaklar ne alemde.. arıya soktursak nasıl olur .. gunluk gecıcı dolgu:3:

ya sorma canım tasınıyoruz o yüzden nete gelemedim kaç gündür :) Bu arada Sadullah Karun benimde doktorum. Dudak dolgusunda puragen kullanıyormuş (daha önce puragenle ilgili bilgi vermiştim) 8-12 ay kalıcılık veriyormuş işte.. Ne zaman yaptiracagim halen kesinleşmedi birde araya ev değiştirme girdi, ama temmuzun ilk haftası gibi yaptirmak istiyorum büyük ihtimalle Sadullah Beye giderim! artık yetti! :)

Not: Ya teknoloji bu kadar gelişti klonlama bile yapildi halen kalıcı dudak dolgusuna bir çözüm getirilemedi, buradan tüm dolgu üreticilerini esefle kınıyorum :)sempatiksalakcinni

ay dra gıdemedım!!!
adamı evden de gonderemıorum !
cınnet gecırecegım !

ama suna emın oldum dolgu aslaaaa işe yaramıyor,yarasa meganda yarardı..dudaklar yıne aynı yıne aynı..yani milim farkediyor..

1243.jpg

ay dra gıdemedım!!!
adamı evden de gonderemıorum !
cınnet gecırecegım !

ama suna emın oldum dolgu aslaaaa işe yaramıyor,yarasa meganda yarardı..dudaklar yıne aynı yıne aynı..yani milim farkediyor..

1243.jpg

Donutcum bugün aynı resme bakmışız haha, ama suda var filmlerde meganın dudaklarını küçültüyorlar galiba:)) hatta bir yerde okumuştum jennifers bodyde dudakları cok dolgun oldugundan sorunlar yasanmış ve inceltilme yoluna gidilmiş diye vs mesela airbrushla kolundaki dövmeyide silmişlerdi vs vs:)) internetteki resimlerine bakıyorum en son paparazzilerin cektiklerinde hep köfte dudaklı yaa:=) acaba o film cekilirken dolgusundan vaz mı geçti?kaydirigubbakcemile2

yok be tatlım transformersda da arap dudaklıydı,hatta dolguyu tam film oncesı yaptırmıstı.madem kucultmeye calıstılar dudakları neden ekstra parlatıcı dudak kalemleri kullanmıslar,bana cok inandırıcı gelmedi.
gecen gunku fotolarına baktım dudaklar yıne bu vazıyetteydı

baksana tatlısım bu jennifers body filminden,hangi kucuk durması ıstenen dudak bole kalemle hatlandırılıp dudak ustunden ruja bulanırkı,ne diyorsun?

meganfoxjennifersbodyhd.jpg

Son düzenleme:
bak bu da transformerstan,yani kucultme cabası yok bence.hatta buyutme cabası var bariz

meganfoxtrotfhd075.jpg

ahaaa,yine aynı fılmden parlatıcı etkısı yok bu kez..daha kucuk duruyor..

meganfoxtrotfhd166.jpg

valla kızlar ben sıze dıyeyım,dolgu dolgu yıne bu kadar oluyor ıste..bir cok dolgun bır normal olmasının sebebı ıse dolgunun erımesı ve yenıden yapılması zamanlarında oluyor..off ne yapıcaz bızz yaaaaa

Merhaba kızlar onceki sayfaların birinde bi zamanlar dudaklarımı eklemiştm bende baktım fakat bulamadım
Bana da yardımcı olurmusunuz hangi dr. ve fiyatlarını yazarsanız cok m.olurum ozel mesajlara cvp veremıyorum :(
Hoşçakalınnn

yok be tatlım transformersda da arap dudaklıydı,hatta dolguyu tam film oncesı yaptırmıstı.madem kucultmeye calıstılar dudakları neden ekstra parlatıcı dudak kalemleri kullanmıslar,bana cok inandırıcı gelmedi.
gecen gunku fotolarına baktım dudaklar yıne bu vazıyetteydı

baksana tatlısım bu jennifers body filminden,hangi kucuk durması ıstenen dudak bole kalemle hatlandırılıp dudak ustunden ruja bulanırkı,ne diyorsun?

Haklısın canım, resimlere bakınca daha iyi anladım, meganın dudak sekli hep güzelmiş ama dolgu ile asırı derecede büyütülmüş, bizimkilerde böyle dursa keşke yaa:)):ecrin_bebek:

ışin ilginci hergün mü dolgu yaptiriyor nedir, buda 12 hazirandan dudaklar yine köfte modunda:))

Haklısın canım, resimlere bakınca daha iyi anladım, meganın dudak sekli hep güzelmiş ama dolgu ile asırı derecede büyütülmüş, bizimkilerde böyle dursa keşke yaa:)):ecrin_bebek:

İşin ilginci hergün mü dolgu yaptiriyor nedir, buda 12 hazirandan dudaklar yine köfte modunda:))

ya yavrusum tamamen yapan kısının ustalıgına baglı bence.Hatırlıyor musun bir fotosunu koymustum yan taraflarda dolgu yoktu hani,sadece on kısmında sıslık vardı.Yanlar bostu.Mesela o kotu olmustu.Bence olay dudak yapısından daha zıyade yapanın maharetınde..

Sevgili Funny nin dudakları ne kadar ınceymıs ama su anda ne kadarda guzel.Dr basarısı ıste bunlar.Dr u dogru secersek bızde Funny gıbı guzel sonuclar elde ederiz.
"Eldeki malzemeden guzel birsey cıkarmak maksat " sonucta..

Valla Megan total dolgu yaptırmasa bıle kesınlıkle aralıklarla rotuslandıgına emınım canım,elınde her turlu ımkan var

deniz akkayanın da zamanında dolgusu kararınca olmus kızlar,ust kısımda hafif kalkıklık var o sahane duruyor

deniz_akkaya.jpg

Back
X