• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

selam kızlar:) fazla giremiyorum nete bu aralar gerci işteyken bakıyorum ama bişr yoğunluk ki sormayın.. 2 hafta oldu bir eve taşındık, üst katta aşırı problemli bi aile var 25 senedir kadını dövüyormuş adam her gece 8 de baslayıp gece yarılarına kadar süren bir kavga söz konusu babam dayanamadı burda oturulmaz dedi bugün yine taşınıyoruz:))) iyi alıştık valla, ben maddiyat ayarlıyım derken hep ekstra bişeyler cıkıyo:) bide bu güzellik ne zor şey ya dişlerimden bir tanesi sirayi hafif bozuyor dudaktan önce onuda mı yaptirsam diyorum:)) ay hengi birine yetişicez anlamadım ama dudakta kararlıyım insallah uygun zamanı bekliyorum:)))

kıs donut bu arada meganın dişleri sence yapma mı acaip beyaz ya o bakımdan:)) benimde beyaz ama bu kadar parlak durmuyo nedir sırrı yahu:) konu dışına cıktım affola öptüm hepinizi:)

not: Findikzadede Sadullah Bey 450 gibi bir fiyata yapacak puragen isimli dolgu çift h.asit içerip daha uzun kalıyormuş vs vs, onun dışında sordugum tüm doktorlar 600 den asagı fiyat vermedi, bende bikaç ay kalacak birsey için ne kadar ucuz o kadar iyidir:)

guzeller guzelıııııııı aysunun dudakları kaydirigubbakcemile3 ay bu kadın cıdden salak ya kaydirigubbakcemile3

76454558.png

25696744.png

68950557.png

selam kızlar:) fazla giremiyorum nete bu aralar gerci işteyken bakıyorum ama bişr yoğunluk ki sormayın.. 2 hafta oldu bir eve taşındık, üst katta aşırı problemli bi aile var 25 senedir kadını dövüyormuş adam her gece 8 de baslayıp gece yarılarına kadar süren bir kavga söz konusu babam dayanamadı burda oturulmaz dedi bugün yine taşınıyoruz:))) iyi alıştık valla, ben maddiyat ayarlıyım derken hep ekstra bişeyler cıkıyo:) bide bu güzellik ne zor şey ya dişlerimden bir tanesi sirayi hafif bozuyor dudaktan önce onuda mı yaptirsam diyorum:)) ay hengi birine yetişicez anlamadım ama dudakta kararlıyım insallah uygun zamanı bekliyorum:)))

kıs donut bu arada meganın dişleri sence yapma mı acaip beyaz ya o bakımdan:)) benimde beyaz ama bu kadar parlak durmuyo nedir sırrı yahu:) konu dışına cıktım affola öptüm hepinizi:)

not: Findikzadede Sadullah Bey 450 gibi bir fiyata yapacak puragen isimli dolgu çift h.asit içerip daha uzun kalıyormuş vs vs, onun dışında sordugum tüm doktorlar 600 den asagı fiyat vermedi, bende bikaç ay kalacak birsey için ne kadar ucuz o kadar iyidir:)

canımm ah ahh tasınmak kolay iş mi yahuuu guclubacismile

bence diş beyazlatma teknolojileri cıktı ya yeni yeni mavi ışık falan 5000 euroluk işlemler:)

PermaLip™ is made of a soft, solid silicone elastomer using an injection molding process to produce a naturally contoured implant with a smooth, non-porous surface. The implant cannot rupture or deflate, and may be removed at any time. PermaLip™ is the answer.

şu silikon midemi bulandırdı biraz canım ?

implant olmasıda gozumu korkuttu :)))))

facial implant from Surgisil. This is an easy implant procedure, "It's done in my office, local anesthesia, takes about 20 minutes, and people go home the same day," says Dr

20 dk :))) iyiymiş :)

su kalp kısmına sokusturuyorlarmıs ımplantı,acaba kesi izleri kalmıyor mu ki

tuonela cok uygunmus bu doktorun fiati.. belki bende yaptiririm.. ne zaman gidiceezzzz... hep beraber gidelim voltrani olusturup kaydirigubbakcemile3

Kızlar cok iyiymis 450 süperrr bende gelicem
Paraları ayarlayıp gidelim cıkarken dr dan anında ayrılalım ama herkes aynı dudakla şişmiş davul gibi ahahahha tmm gidioz

canlarım ben gelırım hatta gelmek istiyorum,ama yaptırırmıyım söz veremem,malum gizli saklı işler pesındeyım :)

PermaLip™ is made of a soft, solid silicone elastomer using an injection molding process to produce a naturally contoured implant with a smooth, non-porous surface. The implant cannot rupture or deflate, and may be removed at any time. PermaLip™ is the answer.

şu silikon midemi bulandırdı biraz canım ?

donutcum silikon sıvı silikon degil o nedenle endişelenmiyorum, madde silikon aynen gögüse konulan silikonlar gibi yani vücuda sıkılan birsey degilsempatiksalakcinni

valla kızlar bir kere sormustum 450 gibi demişlerdi detay için doktoru arayıp asistanıyla görşmek en iyisi bence, zaten temmuzdan önce hazır olamam o nedenle ben hiç söz vermiyeyim maddi olarak toparlanmam lazım böle biseye kalkışmadan:( bana kalsa yarın yaptiririm :))

donutcum silikon sıvı silikon degil o nedenle endişelenmiyorum, madde silikon aynen gögüse konulan silikonlar gibi yani vücuda sıkılan birsey degilsempatiksalakcinni

canım ama bu eskiye dönüş..evet bende okudum sıvı sılkon degil . seren serengilin dudagında implant vardı silikon,hatrlıyor musun? sonra cıkarttırdı

http://www.youtube.com/watch?v=M9xmwWij_0I

cnm bak bi seret bunu ama ben türkiyede bunu yapan duymadım hiç eğer olsaydı direk bunu yaptırırdıım seredebilirsen seret bi bakalım sanırım senin dediğin böyle birşey olsa gerek .

Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,

ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?

bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER

İzmirde Dr.fahri molaya yaptırdım üst dudağıma Teosyal adlı dolgu maddesinden enjekte edildi.kalıcılığı 15 ay.1 ay oldu bana kalırsa 15 ay gideceğe benzemiyor ama hoşuma gitti uyuşturucu bir krem 15 dk kalıyor dudakta sonra 5 dk.buz tedavisi uygulandıktan sonra iğneler saplanıyor:1: ben dayanıklıydım dayanabilene arı sokması gibi birşey fiyatıda 700tl.

Back
X