ay cnm benm cok pardon

tamam bosluk veririm dun gece cok acele yazdim ben de o kdr yazdigimin bile farkina varmamisim

gece gece nese
cnm soole dolgu gecici 8 ay fln civarinda kalir dedi kisiye gore deisio tabi onu da soyledi. ama ortalama oole biseymis eh tabi ilk gunden itibaren azalarak yok olucak.
zaten azicik bise yapilcak yani gitmeden TR den zmn bulursam uuricam. tek korkum cok siser mi benm de. cunku buradan tatile gidicem viyanaya annemler de bizi ugurlarken sis dudakla kalmiyim
nese sisler en cok 1-2 gun suruor en azindan deil mi? gidince gene sorucam doktoruma.
evt donutcim doktorum cok acik sozlu o yuzden her konuda cok guveniorm ona. para alicam die hop yapalim deil. dogallik anlayisimizin da uyustugunu dusunuorm. alkisalkisalkis
zaten burnumu ameliyat eden doktorum. annem bile memnun ise benm burnumda ona guvenebilirim hic gerek gormuordu istemiordu annem de esim de ama sonradan ikisi de aa ii oldu dediler hatta annem ben de yaptirsam dedi hahah.
nese eger yaptirirsam foto eklerim buraya.
dudak ve dis yapimdan dolayi tam dolgu gibi dolgu yapilirsa cikik dururmus ben de iste ay ii ki bu sekilde soyledi gidip baska bi yerde israr edip yaptirsaydim demek begenmicektim. :1shok:
donutcim cnm sen de sanslisin doktoruna guveniorsun bence cok onemli bi durum :)
eger dedigim gibi yaptirirsam bilgi vericem sizlere ama benmki belirgin bi dolgu olmicak kizlar hatta sadece kontur. o da dudak kalemi derdinden kurtulmam icin