- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
- Konu Sahibi emellce
- #1.181
pekı cevabını beklıyorm...hıcmı dolgunluk yok suan dudagında yuonela...resım eklermısın suandakı halını ve oncekı halını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Venuscum sende olmasan:))) cok tesekkürler dudagım cok korkunç oldu ama indi şimdi şişler :)) dolgu filanda kalmadı zatencok tesekkürler güzel yorumuna:)))hihoyyyt
tuonela karar verdınmı yarın ıcın..
sen sıktırmassan 2cc ye talıbım yerimseniben
yarın aksam 7 de ısım var benımde yahuuu..noolcak.. gelemıorm.. 7den once olsaydı keske..yaptırmazsan attırma gerı kalanı haaa..unuttma unutturmakaydirigubbakcemile5
kızlar haftaici hele bu haftaıcı ımkansız,bugunku toplantımda buna karar verdım..maalesef haftasonu olmazsa ben size katılamayacagım.Bambamcım en azından aklın kalmadı canım,inan once iş beyinde bitiryor.Beyinde ok verdiysen tamamdır zaten
bambamcım agız yapındakı hangı unsur dolguyu basarısız kılıyor ? dudagın yan kısımlarının ıncelıgı mı ?
Peki Meganda da yan taraflar hıc yokmus,nasıl yapılmıs ona ? şimdi kizin Julia Roberts gibi agzı var.Sanırım birden cok operasyon gerekıyor,dogru mudur ?
Ah hevesım kursgaımda kalacak dıye cok korkuyorum bambamcım ya
ay birde bu dr kımdır canım ? bu kadar ınce eleyıp sık dokuması cok hosuma gıttı ? nasıl prosedur ? hastanede mı celısıyor,ozel mi calısıyor ?