Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
baktim cnm :) gercekten cok basarali sonuclar! Yandan falan bakildiginda belli oluyo mu peki??? Bi de bu kaldirma isini ben hic duymadim nasil bir islem o cnm?
saol cnm benim. sana şöle söliim dudağımda zaten cerrahi olduğu için hiçbi dolgu maddesi yok sadece içerdeki pembesini ortaya çıkardı. üst taraf olduu gibi dikiş altta bi tane v şeklinde bi dikiş var. öle bişe yapılmış gibi diil. belli oluomu derken ne demek istedin anlamadım cnm dudağın var gibi duruomu demek istedin yoksa hani bi işlem yapıldığı bellimi die soruosun cnm?
ha tamam cnm anladim :) ben yandan bakildiginda ördek dudagi gibi falan duruomu diye sormak istemistim ama dolgu falan olmadigina göre öyle görünmez zaten demi? Pek bi bilgim yok bu konuda kusuruma bakma :)))
olurmu cnm ne demekk :) yook ördeklik falan yok cnm ya zaten resimlere bakarsan ilk resim dolgu 2. si yağ en son olanda cerrahi müdahele cnm ve hiç biri bende öle ördek gibi durmadı şanslımıyım neyim bilmiorum ama tek sorunum bende kalıcı olmadılar yağ bile 1 ayda gitti ki bana 20 cc yağ konuşmuştu dudaama malesef bünye yakıo benim :çok üzgünüm:
hepimiz bir olduk araştırıoruz ama yook :) yani warda sıvı silikon war oda yasak zaten çünkü belli bi süre soora bi tarafta toparlanabilio genelde yaptıranlar hep kazıtmaya doktora gidiolar çıkarsınlar die ama işte sıvı olduğu için yapışıyo dudağın içine ve çıkarması çok zor oluo. çıkarttırmak istiolar çünkü belli bi bölgede toparlanıo dedim ya topaklanma oluomuş ve dışardanda görülüomuş düşünsene bi taraf şişik diğeri incelmiş
yani cnm normal dolgu maddesi yaptırcaksın onuda 3-4 ayda bir tekrarlatcaksın ünlülerin hepsini görüoruz ne güzel bunlarda hep kalıo dioruz ama bi görüoruz 2 ayda bi dolgu maddesi yaptırıolar onada para yetmez yani
ay yok cok kötü bi görüntü verir o sonradan lmaz: Peki seda sayanin dudagindaki ne acep? Gerci hic hosuma gitmio onun dudaklari ama günbegün sisio da ondan merak ediyorum :)))
vay beee :)) biz ayakta uyuyalim.. aman ben zaten tirsiyorum ameliyatlardan, mecbur kalmadikca cesaret edemem ki. Dün bicakla elimi kestim kazayla...kücük parmagim ortadan baya bi derin acildi. Aslinda dikis atilmasi lazim ama korkumdan gidemiyorum...