Dudak Dolgusu yaptıranlar

zamanla alakalı bişe olmas sanırım ama sonuçta iğne batcak ya kalıcı makyajda canım çok acırmı mesela sağ alt ve üst ü sola göre biraz hissiz cnm çok çok az ama nebilim bi soriim istedim haftaya gitcem bakalım ne dicek ...

zamanla alakalı bişe olmas sanırım ama sonuçta iğne batcak ya kalıcı makyajda canım çok acırmı mesela sağ alt ve üst ü sola göre biraz hissiz cnm çok çok az ama nebilim bi soriim istedim haftaya gitcem bakalım ne dicek ...

kesinlikle sor canim benm bilmeden yaptirmamak en iisi. hmm canin acimasi ile ilgili karar veremedim acaba normalden daha mi cok acir yoksa daha mi az ya da ayni mi olur. ama senin de aci esigi yuksek yani dovme kadar acicagini sanmiorm ben ama dudak ya bi rahatsiz olacaktir ama senin dikis kisimlarin icin ben de merak ettim ne dicek bakalim doktorun.gamyoncuiremsu

ben kasınıyorum gıbıme gelıyor kızlar,benım tek derdım aslında ust dudagıma bıraz kalkıklık vermek.Ama kesınlıkle deneyecegım..içimde kalmasın

aynen ben de biras daha kalkıklık istioruumm...kaıl sayılır dudaklarım ama ne demişler fazla mal göz çıkarmas bayanssulusmile

Kızlarrrrrrrrrrrrr Meganın dunku hali bu! Dudaklar yıne ınmıs!!!

90918869.jpg

62198149.jpg

yok anacım benım degıl :)) kalıcı makyajın naturelı nasıl oluyor ornekleme yapayım dedım :) meganın dudaklar yıne ınmıs funnycım,ne dıorsun bu işe

ayy cnm beniiimmmm para dayanmaz buna yaaaaa iice soumaya başladım walla bu işte kalıcısı olana kadar beklicem sanırım :(((

ayy cnm beniiimmmm para dayanmaz buna yaaaaa iice soumaya başladım walla bu işte kalıcısı olana kadar beklicem sanırım :(((

ay oole canim benm ancak unlu olucan da parani sirf guzelligine harcaman gereken bi is yapican o zmn ancak boole 2 ayda bir yapilir ki yaw. yoksa hem maddi olarak cok zor hem de surekli o igneleri cek bikac gunde anca kendine gelsin fln :S surekli olmaz sanirim calisan bayanlar icin ozellikle.

donutcim fotolar icin ellerine saalik cok mersi cnm benm olumunekankayizsmilebu arada bu dudakta disardan cekilmemis dimi kalem ben disardan yapilsin istiorm? merak ettim yannis mi goruorm aciba?eyvahedigeldismile

izmirde dudak dolgusu yaptırcaklara devrım elması tavsıye etmem.yaptıran bırısı hıs kaybına ugramıs yanı ust dudaklarını hıssetmıyo dıe soledı nette okumustum.yanlıs tercıh yapıp mutsuz olmanızı ıstemem

ay oole canim benm ancak unlu olucan da parani sirf guzelligine harcaman gereken bi is yapican o zmn ancak boole 2 ayda bir yapilir ki yaw. yoksa hem maddi olarak cok zor hem de surekli o igneleri cek bikac gunde anca kendine gelsin fln :S surekli olmaz sanirim calisan bayanlar icin ozellikle.

donutcim fotolar icin ellerine saalik cok mersi cnm benm olumunekankayizsmilebu arada bu dudakta disardan cekilmemis dimi kalem ben disardan yapilsin istiorm? merak ettim yannis mi goruorm aciba?eyvahedigeldismile

canım evet hatsız yapılmıs dogru goruyorsun

Back
X