• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

ncn suan 300 tl olmus fıat.. 2 kısı alırsak uygun alamayız.. en az 7 yada 8 kısı olmak lazım..1 tane alınca 300 fıat.. ben zamdan once 275 e aldım.... ındırım yaparlarsa alırız belkı daha uygun

Cnm merhaba valla nette gezerken kafama takıldı sana sormak ıcın gırdım nete dolgu maddelerini satan bır yerden bahsetmıstın nerden bulabılırım fındıkzadedekı dr. uygulatıcam da benım medıkalci tanıdıgım var ordan da alabilir yoksa farklı bıryerdemı satılıyor yazarsan sevınırım . Fındıkzadedekı dr kaca uyguluyor

ben karar verdim bi ara juvederm yaptırıcam en azından denemiş olurum beğenirsem gene yaptırırım :) çünkü bende dudak hiç yok

ben 2 gun önce yaptırdım daha 3 seans daha var.seans süresi nekadar artarsa sertlik olusma rıskı azalırmış,birden şişen dudakların sıkıntısıda cok olabılırmıs.morluk denen şey ise dudakda kılcal bır damara denk gelmesı sonucu olusuyormus.bende küçük küçük noktalar şeklınde oldu ve ertesi gun işe bile gidebildim.sabırlı olmak gerekıyor çok zamanda iyi sonuç :))

ben 2 gun önce yaptırdım daha 3 seans daha var.seans süresi nekadar artarsa sertlik olusma rıskı azalırmış,birden şişen dudakların sıkıntısıda cok olabılırmıs.morluk denen şey ise dudakda kılcal bır damara denk gelmesı sonucu olusuyormus.bende küçük küçük noktalar şeklınde oldu ve ertesi gun işe bile gidebildim.sabırlı olmak gerekıyor çok zamanda iyi sonuç :))

cok gecmis olsun oncelikle seklini begendin mi cnm? memnun musun doalligi konusunda ozellikle merak ediorm?:26:

ben sadece üst dudagıma yaptırmak ıstedım cok ınce gorunuyor guldugumde zaten 2 doktor var gıttıgım yerde ıkısıde buna karar verdı.suan arkadaslarım farketmedıler sadece ben anlıyorum cunku tek seansda abartı bırsey olsun ıstemedım bır dahakı seansım bayramdan sonraya kaldı.bırde alerjı olabılırım dıye az yaptık bırsey olmadı; ama 2. seansda bıraz daha fazla yapılacak.hıssızlık meselesıne gelınce sımdılık öyle bır etkısı yok...

ben sadece üst dudagıma yaptırmak ıstedım cok ınce gorunuyor guldugumde zaten 2 doktor var gıttıgım yerde ıkısıde buna karar verdı.suan arkadaslarım farketmedıler sadece ben anlıyorum cunku tek seansda abartı bırsey olsun ıstemedım bır dahakı seansım bayramdan sonraya kaldı.bırde alerjı olabılırım dıye az yaptık bırsey olmadı; ama 2. seansda bıraz daha fazla yapılacak.hıssızlık meselesıne gelınce sımdılık öyle bır etkısı yok...

ayy super ya cok sevindim ben de aynen sadece ust dudak icin istiorm. bu olayi cok begendim seans seklinde azar azar yapma olayini. hem seklinde memnn oldugunda durabilirsin de. :12: bir seferde ordek gibi olma durumu olmaz bu sekilde hem de goruor olucaksin seklinde asama asama. umarim dier seanslardan da memnun kalirsan bizlerle de paylasabilirsen yorumlarini cok sevinirim cnm cook tesekkurler :21:

zaten dolguyu yaptıgında her sıra bıtısınde aynaya baktırıyor yeter mı dıye doktor.öyle kafasına göre yapmıyor.bence istiyorsanız beklemeyın yaptırın gayet ıyı olmaya basladı ıstersenız benım 2.seansı bekleyın.ben kötu udracagına ınanmıyorum.aynı doktorda 2 arkadasım yaptırdı ve ıkısıde cok memnun kaldı ve kalıcılık meselesıne gelınce 1,5 sene falan dayandı.ben cok dusundum korkularım yersızmıs onu aladım.iyiki yaptırmaya basladım :))

zaten dolguyu yaptıgında her sıra bıtısınde aynaya baktırıyor yeter mı dıye doktor.öyle kafasına göre yapmıyor.bence istiyorsanız beklemeyın yaptırın gayet ıyı olmaya basladı ıstersenız benım 2.seansı bekleyın.ben kötu udracagına ınanmıyorum.aynı doktorda 2 arkadasım yaptırdı ve ıkısıde cok memnun kaldı ve kalıcılık meselesıne gelınce 1,5 sene falan dayandı.ben cok dusundum korkularım yersızmıs onu aladım.iyiki yaptırmaya basladım :))

cok sevindim gercekten benm de endiselerim var boole guzel yorumlar duyunca seviniorm. ben de dusunuorm bu sekilde azar azar yapilmasi cok iyi :13: 2. seansindan sonraki yorumlarini merakla bekliorm cnm cok tesekkurler tekrar tekrar :16:

bende ust dudagımdan sıkayetcıyım malıyetı ne kadar acaba bılen varmı bıde tavsıye edebılecegınız doktor varsa sevınırım ızmırden olursa ıı olur

ben geçtiğimiz hafta kolajen dolgu için istanbul da bi klinikle görüştüm. 600 tl fiyat verdiler. 6 aylık bir kalıcılığı varmış. ama herhangi bi hissizlik yan etki vs olmadığı garantisini verdiler. bi kaç aya kadar üst dudağıma yaptırıcam kızlar:9:

sonuçları sizinle paylaşırım :))

brai'cim hangi madde o 1,5 yıl kalacak? çok seans olduğu için mi yoksa maddeye mi bağlı?

selam kızlar ben yaptırdım dudağıma dolgu, çok çok memnunum zaten gören bayılıyor.Burda isim veremiyorum sanırım isteyen özelime mail atsın cevaplıyayım öpüyorum sizi

selam kızlar ben yaptırdım dudağıma dolgu, çok çok memnunum zaten gören bayılıyor.Burda isim veremiyorum sanırım isteyen özelime mail atsın cevaplıyayım öpüyorum sizi

super cok cok sevindim gule gule kullan :7::13:

ikinizede geçmiş olsun kızlar:71: resim koyma ihtimaliniz varmı

maddenin adını bımıyorum ama güzelik merkezınde Vicryl, Hyalünorik asit kullanıyorlar.etkısı dolgunluk süresı belkı kısının bunyesıne göre değişebılır.benım daha dolgun olmasına cok var..aslında foto meselesıne gelınce doktorlar zaten yapmadan önce ılk ve son halını çakıyorlar bır doktora gıdıp detaylı ve dogru bılgıyı yaptıgı dolguların fotolarını görerek daha net ve dogru kararlar verebılırsınız arkadaslar.doktor secımı önemlı tek sorun bu...

ayy canım tam benim istedğim gibi , aynen bende üstdudaga düşünüyorum sadece kontur belirginşetirmek için ve abartı olmasın doğal bir görüntü olsun istiyorum ..
birde canım sen dolgunu izmirde mi yaptırdın ? yaptırdıgın yerin ismini alıcaktım ama ben istanbuldayım.

Son düzenleme:
merhaba funyy,ben dün katıldım kadfınlar klübüne.kalıcı dudak estetiğ yaptırmayı senelerdir istiyorum ve senin deneyimlerini okuyunca doktorunun adını öğrenebilmek ve resimlerini görebilmek için hemen üye oldum.eğer mümkünse bunlar için bana yardımcı olur musun?özelden nasıl mesajlaşılıyor hiç bilmiyorum.çok oluyorum ama resimlerine özelden nasıl bakabiliyorum açıklayabilir misin?şimdiden teşekkürler

cnm özelden msj yazabilmen için msj sayının belli bi sayıya ulaşması gerekiyo arkadaşlık isteğini kabul ettim resimlere bakabilirsin hepsinin altında ne olduysa açıklamalarıyla war cnm istedine bakabilirsin cnm

ayy canım tam benim istedğim gibi , aynen bende üstdudaga düşünüyorum sadece kontur belirginşetirmek için ve abartı olmasın doğal bir görüntü olsun istiyorum ..
birde canım sen dolgunu izmirde mi yaptırdın ? yaptırdıgın yerin ismini alıcaktım ama ben istanbuldayım.

selam canım erenköyde tanit estetik merkezi diye bı yer var op.dr. ümit çelemli doktorun adı.gıttıgınd3e zaten oranın kordınatoru var orda.ornegınıde gorursun çok dogal.tüpolarak yapılıo.bana bır tup gıtmıstı. bı bucuk senedır dudagımda fıyatı 650 lıraydı.sanırım sımdı 750 lıra.ucuzada varmıs ama onlar cok dayanmıor....

Back
X