• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

selam canım erenköyde tanit estetik merkezi diye bı yer var op.dr. ümit çelemli doktorun adı.gıttıgınd3e zaten oranın kordınatoru var orda.ornegınıde gorursun çok dogal.tüpolarak yapılıo.bana bır tup gıtmıstı. bı bucuk senedır dudagımda fıyatı 650 lıraydı.sanırım sımdı 750 lıra.ucuzada varmıs ama onlar cok dayanmıor....

sağol canım yanıt için , evet tanıt estetiği biliyorum ben banada yakın sevindim şimdi : ) bilgi almak için gidip görüşücem mutlaka ..

cok tesekkurler cnm cevabin icin :71:
cnm o zmn cok sanslisin bunyeye gore degisior saniirm kaliciligi. bazilarinda 2-3 ay bazialrinda biraz daha uzun kalabilior. senin cok iyi kalmis. ilk zmnlardaki kadar mi dolgunlugu yoksa azalma var mi acaba? bir de nerede kime yaptirdin die sorsam. sekli dolgunlugundan ve doalligindan memnun musun? kusura bakma soru yagmuruna tuttum seni. cok tesekkurler simdiden.:31:

ben çok memnum..ilk aylara göre belli belirsiz bir incelme var sanırım..naciçelik yaptı zati kopnu estetik olunca başka birine gitmem..:94:

bence de yaptırmayın arkadaşlar. kuzenim yaptırdı çok yapay duruyor zevksiz garip bişey oluyor. bakası gelmiyo insanın.

arkadaşlar...
bir arkadaşımın arkadaşı ( dıdımın dıdısı gibi oldu ) sürekli dudaklarını dolgunlastıran biriymiş...
tanıdık da bir doktor varmış bu sebeple başkasına 600 e yaptıgı işlemi ona 300'e yapıyormus( 1 tüp )

arkadaşımla buna çok heves ettik ve biz de yaptırmak istiyoruz..
hadi onun üst duadagı ince ama benim pek öyle bi sorunum yok ben başkalarının aksine duruşunu konuşurken dudagın aldıgı sekli seviyorum....
bu yuzden konturlerini belirginleştirmesi için çook hafif de dolgunlaştırması için yarımşar tüp yaptırmaya karar verdik ( hem 150'şer tl ye gelicek bize hem de koskoca tüple koskoca dudaklarmızı olmayacak ) diye tahmin ediyoruz.

konu hakkında bana uyarıda/destekte/öneride bulunmak isteyen varsa zevkle dinlerim. buradan takip edemiyorum pek. özel msjım da yok ama siz atarsanız döner buradan cvplarım...

not : resim paylaşacak olanların da ekleme talebi atmasını rica ediyorum. gerçek örnekler görmeye ihtiyacım var:)

Cnm merhaba valla nette gezerken kafama takıldı sana sormak ıcın gırdım nete dolgu maddelerini satan bır yerden bahsetmıstın nerden bulabılırım fındıkzadedekı dr. uygulatıcam da benım medıkalci tanıdıgım var ordan da alabilir yoksa farklı bıryerdemı satılıyor yazarsan sevınırım . Fındıkzadedekı dr kaca uyguluyor

150 ye uyguladı.. cok pahalı.... bıdahakı sefere yıne kendım uygulucam... ılkını kendım uyguladım.. ıkıncı sefere doktora uygulattım.. bundan sonra kendım uygularım hep... ogrendım ıyıce..

bende sadece kontür belirginleşmesi için yaptırmayı düşünüyorum ama tek uygulama 600-700 tl cok pahalı , 1 tüp acıldıgında onu ilerde uygulamak için saklayamazmıyız , yani varmı böyle bişey ? birde hafif müdehale düşünen birileri varsa benim gibi aslında beraber 1 tüp kullanılablir , ama henüz cevremden bulamadım böyle birini..

kızlar bu geçici dolguların hepsi mi sevda demirel dudağı gibi ördek dudağı gibi durur?yoksa doğal durma ihtimali varmıdır?enazından megan foxunki gibi durma ihtimali varmı?bi yaptırmaya karar veriyorum bi cayıyorum napacağımı şaşırdım

bence aslında nasıl durduguna dudak sekli karar veriyor, yani dudak ve ağız yapısı cok önemli ..ve tabi doktorun mahareti de önemli .. forumda paylaşılan birkac uygulama resmi gayet doğal ve hoştu , benim de korkum ördek dudak ama az enjekte ettirecegm için sorun olmaz diye düşünüyorum..: )

bence aslında nasıl durduguna dudak sekli karar veriyor, yani dudak ve ağız yapısı cok önemli ..ve tabi doktorun mahareti de önemli .. forumda paylaşılan birkac uygulama resmi gayet doğal ve hoştu , benim de korkum ördek dudak ama az enjekte ettirecegm için sorun olmaz diye düşünüyorum..: )

forumda dolgulu resimlerini paylaşan arkadaşlarımız varmı?görmek isterim aslında

arkadaşlar kontör belirginleşmesi yapıyorlarmı biraz daha açarmısınız?

kızlar internette gezinirken luscious lips pump diye dudak dolgunlaştıran bir cihaz keşfettim,daha doğrusu bilgisi olan varmı?nasıl kullanılıyormuş,ne kadar süre gidiyormuş ben hala da...

kızlar internette gezinirken luscious lips pump diye dudak dolgunlaştıran bir cihaz keşfettim,daha doğrusu bilgisi olan varmı?nasıl kullanılıyormuş,ne kadar süre gidiyormuş ben hala da...

canım öncelerine ve sonralarına baktım fotoların..sanki dolgu yapılmş gibi bi cihazla o kadar etki olucana pek inanmıorum ben

ruyaakkuş bi drunla görüş istersen ama ben senn düşündüğün gbi yapacağını sanmıorum benm dudaklarımda kalınımsıdır ama bitaneyi tam yaptı..genelde kendi düşüncelerimzle giriyor dr un istedğiyle çıkıyoruz

kızlar üst dudağıma dolgu yaptırmak istiorum alta oranla ince ama öle 6 ay 1 sene kalsın geçsin istemıorum kalıcı olmalı
daha önce yaptıran var mı? bursada önerebileceğiniz yer ya ada doktor var mı gerci istanbulda olur farketmez sağlık bu nerde daha ii yapılıosa giderım ama dediğim gibi kalıcı olmalı
tavsiyelerinizi beklıorum...

Evet yaptıran varmı bende merak ediyorum ama daha çok 6 yada 8 ay geçici olanını şekli şemali dudağa mı bağlı şişiyor yoksa Doktorun Yapış Şekli ilede İlgilimi

yaa seertmece niden beni eklemiyon sin yaa lütfen ama :)) yaaa shn.n eklesene beni kızzzz görüşelim konuşalım danışalım beraber alalım hangi tüpse araştıralım daha ucuza muhakkak buluruz ee senlede uygularuız

150 ye uyguladı.. cok pahalı.... bıdahakı sefere yıne kendım uygulucam... ılkını kendım uyguladım.. ıkıncı sefere doktora uygulattım.. bundan sonra kendım uygularım hep... ogrendım ıyıce..

Arkadaşlar kendiniz nasıl uyguluyorsunuz hem uyuturulması gerek Dudağın önce çünkü acı veriyor çookkkk hemde usta olmak gerek nereye ne yönde ne kadar uygulanacağı ÖNEMLİ yani :44:

Arkadaşlar lütfen doktorların yapması gereken işleri doktorlara bırakın. Burada tecrübelerini paylaşan herkesin yazdıklarını denemeyin. Daha da doğrusu evinizde kendinize enjeksiyon yapacak kadar kendinize güvenmeyin. İki kuruş az vereceksiniz diye sağlığınızı tehlikeye atmanın manası yok değil mi?:34:

Back
X