- Konu Sahibi emellce
- #2.001
slm.şekerim tavsiyen için teşekkürler, siz kime yaptırdınız sizinki kontörmü adres ve fiyat verirseniz sevinirim istanbulda bir doktora yaptırmıştım 2 yıl önce yaptırdığım gün anladım şeklide hoşuma gitmemişti ve 1,5 ayda indi. şimdi ise kontör yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok kimisi sonradan renk değiştiriyor kimiside çok belli oluyor güzel durmuyor diyorlar siz ise ince yaptırırsanız güzel olur diyorsunuz ben doğallıktan yanayım şuan ankara etlikte kontör yapan bir yer buldum ama dedim ya cesaretim yok :44::44:yaptırsam çok belli olurmu? çevrenizde yaptıran arkadaşlarınız varmı? sizce doğalmı duruyorlar ?yazarsanız sevinirim.uyan20 gerçekten 1.5 ayda indi demişsin canm sana yağ enjeksiyonumu yaptı doktor çünkü okadar kısa sürede inmesi mümkün değil en kötü 8-9 ay kalıcıdır .şaşırdım doğrusu.kontur bencede yaptır çünkü dudağın üst kısımları birazcık kalkıo ve güzel duruo .eğer çok fazla kontur yaptırırsan üst dudağa ebru şallı gibi burunla dudak aranda şişlik olur cnm . sen yinede bi sor çünkü yaptıran arkadaşlarım var ve çok kontur yaptırdıkları için kötü durdu .tabi senin düşüncen ne bilmiyorum ama tavsiyede buluniyim dedim .inş. bu sefer beğenirsin ve hemen inmez cnm .
ben yaptırdım ve 1 sene 2 ay oldu hala dudaklarımda şişlik var . doktor sana hangi maddeyi kullandı ?çünkü hemen inmesine üzüldüm sonuçta para veriyorsun.umarım bu sefer istediğine ulaşırsın tatlım.