• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

kızlar bir tüpü paylasacagım bırını arıyorum,bulursam yaptırıcam:))hayatı akbası ıstiyorum netten arastırabılırsınız cok ıyı bır doktor..ılgılenenler bana ulassın

siera haberleşelim,, tüp için

kızlar ben de geçici dolgu yaptırdım dün ama hala geçmedi morluklar duruyo ve çok şiş,pzt. okulum açılıyo farkedilsin istemiyorum ne yapmam gerek

Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,

ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?

bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER
slm cnm ßu konuda sana ıstedıgın sekılde yardımcı olabılrm
Estetik merkeznde calısıyorum Plastik estetik cerrahlarla calısıyorum Klinikte
1 ay önce bı bayana dudak dolgusu yaptık o bayanda üst dudaklardan şikayetcıydı
geçen gün geldi halınden cok memnundu :) ßuda ßizi mutlu ettıı tabiki :)
slikon önermıorm cunku sevmedıgın takdırde dönulmesı zor ama dolgu güzelll önerırım acıklaycı bılgı ıstersen verebılrm

mesaj hakkın yokmus sımdı fark ettım 27desın,
sen kalıcımı gecıcımı dusunuosun cnm?

Siera merhaba, kalıcı ve geçici dolgu arasında karasızım,, kalıcıda pişmanlık doguracak bi sonuç oluşurmu diye düşünüyorum karasızım bu noktada,, hayati bey in yaptıgı işlemi birebir gördünmü ?? resim kotolaklarına pek güvenmiyorum ,, fotoshop tan dolayı,, senin doktorun nerde vede kaça yapıyor bu işlemi,,

aysun kayacı kendı dudagı,burnunu yaptırdıgı ıcın kalkmıs dudagı sadece,petek dinçöz hayati akbas ,kalıcı dolgu,cok basarılı bı dr bende ona yaptırmayı düsünüyorum cesaretımı toplayabılırsem:))

Anasayfa da albümler kısmında,, site üyesinin resmi var,, 85 ,, yada 86. sayfada nick ni hatırlayamadım,, bi sende bak derim kumral sarışın bi üye,, eger ki onun dudakları gibi olacaksa ,, hemen hafta içi yaptırırım :52: vede kesinlikle kalıcı dolgu derim .sende bahsettigim resimleri bak ,, zaten 2 resmi var.. konuşalım özelden yazamıyorum. Malum 100 sms olayı :66:

Anasayfa da albümler kısmında,, site üyesinin resmi var,, 85 ,, yada 86. sayfada nick ni hatırlayamadım,, bi sende bak derim kumral sarışın bi üye,, eger ki onun dudakları gibi olacaksa ,, hemen hafta içi yaptırırım :52: vede kesinlikle kalıcı dolgu derim .sende bahsettigim resimleri bak ,, zaten 2 resmi var.. konuşalım özelden yazamıyorum. Malum 100 sms olayı :66:

nısancım,petek dıncozun dudagını o yapmıs,cok arastırdım hayatı bey bu konuda gercekten ıyı,ama gecıcı kalıcı olayında bende kararsızım,herkeısn dudak yapısı farklı,gecıcının nasıl durdugunu bı gorsek daha ıyı sankı:)hayatı beyle gorusucem tekrar yurtdısındaydı uzun zamandır,gecen sene en son bana gecıcıye 500 demıstı ama sımdı dolar arttı artmıs olablır,baska bı estestısyen 700 demıstı aynı sene,hem daha uygun yapıyor hayatı bey hemde guvenılır bı doktor,yaptıgı dudagıda gormustum dogal duruodu,bızım dudaklarda dogal durur ıns:)))

aysun kayacı kendı dudagı,burnunu yaptırdıgı ıcın kalkmıs dudagı sadece,petek dinçöz hayati akbas ,kalıcı dolgu,cok basarılı bı dr bende ona yaptırmayı düsünüyorum cesaretımı toplayabılırsem:))

Siera iyi pazarlar,, hiç üşenmedim tekrar chek ettim bahsettigm kk uyesinin nicki gamzegs albümler de 86.sayfada. sende bakarsın numaranı özelden yazarsan yarın konuşalım,,

nısancım,petek dıncozun dudagını o yapmıs,cok arastırdım hayatı bey bu konuda gercekten ıyı,ama gecıcı kalıcı olayında bende kararsızım,herkeısn dudak yapısı farklı,gecıcının nasıl durdugunu bı gorsek daha ıyı sankı:)hayatı beyle gorusucem tekrar yurtdısındaydı uzun zamandır,gecen sene en son bana gecıcıye 500 demıstı ama sımdı dolar arttı artmıs olablır,baska bı estestısyen 700 demıstı aynı sene,hem daha uygun yapıyor hayatı bey hemde guvenılır bı doktor,yaptıgı dudagıda gormustum dogal duruodu,bızım dudaklarda dogal durur ıns:)))

Canım serbest piyasa ve rekabet olayı var,, rakamda bi degişiklik olacagını sanman,, bahsettigim resime baktıktan sonra konuşalım,,kendi doktoruma danışmıştım,, dolguyu önermemişti bana ,, kontur daha dogal vede iyi olur demişti,, ancak aklım halen dolgudan yana,, hylüranik,, yazılımında hata olabilir denilen bi madde kullanıyorlar

Ben burnumu yapan doktoruma ,, dudaklarımı yaptıracam ancak,, doktorum kontür konusunda ısrarcı bense dolgu istiyorum karasız kaldımmmm:40:

Ben burnumu yapan doktoruma ,, dudaklarımı yaptıracam ancak,, doktorum kontür konusunda ısrarcı bense dolgu istiyorum karasız kaldımmmm:40:

nısann baktım o resmen,sadece burnumu yaptırdım demıs,dudagı kalkmıs burnu kalkınca,kontor dedıgın dudak kenarına kalıcı makyaj gıbı bısey sanıyorum,bence dolgu daha ıyı,senın dr un nerede bırde ne kadara yapıyor_?hayatı bey samsunda,fıyatlar farklılık gosterıo canım bnm ıkı dr arasında bariz fiyat farkı vardı,yaptıgı dolguyu hıc gordunmu senn dedııgn drun,fıyatı sor ıstersen sen,bende hayatı beye sorayım ona gore konusuruz canm senle olarmıı:))

kızlar fotoyu 3. koyuşum :D görüntülenmiyor bir süre sonra anlamadım bnde :D ilk iki resim yapılmadan önceki hali sonrasındakiler yapılmış.
bu arada kızlar msj atamıyorum özelden kimseye sayı muhabbetinden dolayı isteyenler bana özelden mail adreslerini atsın mail adreslerinize yazim doktorun iletişim bilgilerini burdan yazmak olmaz şimdi. ve su_deniz cigim çok saol valla beğendiğine sevindim ne güzel şeyler yazmışsın :D

yeni gördüm resimlerini ,,, çokkkkk güzel nerde ve ne kadara yaptırdın ,, dolgumu dolgu ise kullanılan malzeme nedir.. özelden numaranı yazarmısın lütfen ben özelden yazamıyorum henüz ,, yada bi anönce cevaplarsan sevinirim

nısann baktım o resmen,sadece burnumu yaptırdım demıs,dudagı kalkmıs burnu kalkınca,kontor dedıgın dudak kenarına kalıcı makyaj gıbı bısey sanıyorum,bence dolgu daha ıyı,senın dr un nerede bırde ne kadara yapıyor_?hayatı bey samsunda,fıyatlar farklılık gosterıo canım bnm ıkı dr arasında bariz fiyat farkı vardı,yaptıgı dolguyu hıc gordunmu senn dedııgn drun,fıyatı sor ıstersen sen,bende hayatı beye sorayım ona gore konusuruz canm senle olarmıı:))

ewwet o arkadaşın burnu,, dudakları vede yanaklarında mudahale var deriim şahsi kanaatim ,, cigdem34 ün de dudakları gayet iyi,,doktorum 500 tl ye yapar sanırım ,, istanbul andolu yakasında yeri,, yaptıgı dolguyu görmedim ,, ama burnumdan çok mennunum çok naturell.. özelden yaz numaranı yarın ararım seni .. Siera sen samsundamısın,,doktorunmu samsunda

Merhaba cigdem34 ,, öncelikle dudak dolgun çokkkk hoş,, kullanılan madde nedir,, sadece HYOLURANİK ASİT diil sanırım..bahsettign dr AYSEL CAN a google dan baktım hiç bi bilgi yok:50:

nisann ozelden yazdım nomu,bnm doktorum samsunda bende samsundayım,ben hayatı beye yaptırmayı dusunuyorum canım,yaptıgını gozumle gordum ,düsünürsen haberleslım canım

benım aldıgım yerde bu kez 200 tl ye aldım.. 300 tl idi fiatı dusurmusler.. 3. kez dolgu yaptım.. ılkını kendım yapmıstım. sonra plastıp cerraha yaptırdm 2. cıyı.. 3. kez kendım yaptım 2 ay once...cok memnunum

benım aldıgım yerde bu kez 200 tl ye aldım.. 300 tl idi fiatı dusurmusler.. 3. kez dolgu yaptım.. ılkını kendım yapmıstım. sonra plastıp cerraha yaptırdm 2. cıyı.. 3. kez kendım yaptım 2 ay once...cok memnunum

Merhaba nerden alabiliriz,, ne şekilde uygulayabildin ,, saglık sektöründesin sanırım,, sahte ürünler var piyasada,, nasıl ayırt edecez

Back
X