- 29 Eylül 2010
- 403
- 88
- 318
- Konu Sahibi emellce
- #2.301
Merhaba nerden alabiliriz,, ne şekilde uygulayabildin ,, saglık sektöründesin sanırım,, sahte ürünler var piyasada,, nasıl ayırt edecez
ve de son sorum ne kadar süre kalıcılıgı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba nerden alabiliriz,, ne şekilde uygulayabildin ,, saglık sektöründesin sanırım,, sahte ürünler var piyasada,, nasıl ayırt edecez
nisann ozelden yazdım nomu,bnm doktorum samsunda bende samsundayım,ben hayatı beye yaptırmayı dusunuyorum canım,yaptıgını gozumle gordum ,düsünürsen haberleslım canım
aysun kayacı kendı dudagı,burnunu yaptırdıgı ıcın kalkmıs dudagı sadece,petek dinçöz hayati akbas ,kalıcı dolgu,cok basarılı bı dr bende ona yaptırmayı düsünüyorum cesaretımı toplayabılırsem:))[/QU
arkadaşlar istanbulda oturanlar şişlide bir merkez önermek istiyorum profesör tarafından uygulama yapılıyo ve doktor uzman olmasına ragmen fiyatlar cok uygun ben inanamadım gittim gördüm dolgu botoks yaptırdım eşimde saç ekimi hem uygun maliyet hemde kaliteli salon ve kaliteli insanlar ilgilenenler düşünmeli gidip görüşün yaşat bey ile iletişime geçin 5325655776
aysun kayacı kendı dudagı,burnunu yaptırdıgı ıcın kalkmıs dudagı sadece,petek dinçöz hayati akbas ,kalıcı dolgu,cok basarılı bı dr bende ona yaptırmayı düsünüyorum cesaretımı toplayabılırsem:))[/QU
arkadaşlar istanbulda oturanlar şişlide bir merkez önermek istiyorum profesör tarafından uygulama yapılıyo ve doktor uzman olmasına ragmen fiyatlar cok uygun ben inanamadım gittim gördüm dolgu botoks yaptırdım eşimde saç ekimi hem uygun maliyet hemde kaliteli salon ve kaliteli insanlar ilgilenenler düşünmeli gidip görüşün yaşat bey ile iletişime geçin 5325655776
solo gecıcı dudak dolgusunu ne kadara yapıyorkı,dudak dolgusunu nasıl yaptıgını gordunmu pekı canm
kızalr dudak dolgusu yaptıranlara gecmıs olsun umarım guzel olmustur
december yaptırmıs fotolaırnı gonderdı harıka olmus,bende ondan cesaret aldım:))bende yaptırmak ısıtıyorum ama tek tup fazla gelıo,hayatı beyde cok ıı bı dr ona yaptırmak ıstıyorum,eger paylasmak ısteyen varsa tupu hemen yaptırıcam:)Arkadaşlar aranızda ankaradada duddak dolgusu yaptıranlar varmı varsa tecrubeelrınızı aktarırmsınız??bende ıstıyroum ama cesaret edemıyroumm
bu böyle olmıyacak araştır arştır nereye kadar uffffff pıffffff,, drumla görüştüm ,, bu haftaiçi geçici golgu yaptırıyorum,, 6 aylık kalıcılıgı tekrarlandıgında süresi 2,, 3seneye kadar devam edecekmiş,, 550 tl fiyatı ,, bian önce zaman geçsinnnnn :))
hayırlı olsun : ) istanbul'da kime yaptıracaksın ?
Bbende dudak dolgusu yaptırdım.Çok araştırdım ,forumdan çok şeyler okudum.Sonunda dudak dolgusu yaptırdım.Kızlar çok süper ve çok güzel oldu.Ben dudak dolgumu Ozan balık a yaptırdım.Benimksi aynı zamanda kalcı dolgu.3 sene kadar gisiyormuş.İnanın okadar tereddüt etmem değmezmiş.O kadar güzel olduki neden şimdiye kaar yaptırmadım diyorum.Ozan beye botoksta yaptırdım botokstanda memnunum.Botoks bildiğiniz gibi öyle çok çok fark eden bir işlem değil.Sadece bir dinçlik bakışlara bir güzellik katıyor.Ama dudak dolgusu çok çok değiştirdi.Ben bir enjekte yaptırdım.Doğal olması için.3ejekte yaptıranlarıda gördüm.Belki baya bir belirgin olmuş ama yinde hoş duruyordu.İlk gün şiş ve morluklar oluyor.İkinci gğnden itibaren geçiyor.Dudak dolgusu yaptırmak isteyenlere hiç düşünmeyin derim