• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

dudak dolgusuuuuuuuu yaptırmak istiyorummm ? arkadaşlar yardımcı olursanız cok svinirm ? yaptıranlar mmnunlarmı ..?

yarın gidicm cngiz byle görüşmeye .. arkadslar hadi yaa destek birbirimize .. yaptıranlar memnun kalanlar kalmayanlar .????????????*

yarın gidicm cngiz byle görüşmeye .. arkadslar hadi yaa destek birbirimize .. yaptıranlar memnun kalanlar kalmayanlar .????????????*[/Q
bende cok endıselıydım,ama yaptıranlar cok memnun fotolarını vs koydular...gayette guzel olmus,tavısye olunur:)

ama geri dönüşü olmaz ise korkuyorum hani yah pişman olursam diye :S :2:

yarın gidicm cngiz byle görüşmeye .. arkadslar hadi yaa destek birbirimize .. yaptıranlar memnun kalanlar kalmayanlar .????????????*[/Q
bende cok endıselıydım,ama yaptıranlar cok memnun fotolarını vs koydular...gayette guzel olmus,tavısye olunur:)

FOTO ları nerden görebiliyoruzzz,, dr konusunda degişiklik oldu ,, cengiz bey in sitesi yeri,, birde yaptıran arkadaşların fotolarıı,, haberleşelim:72:

kızlar dudak dolgusu istiorum ama ya doğal durmazsa ama kalınlaşsıda istiorum off ya

Ben dudak dolgumdan çok memnunum. Yüzümdeki herşeyi olduğu gibi onu da Prof Özcan Çakmak yaptı. Çok kalın yapmıyor, istemiştim ama olmaz dedi. Sonra ben çok memnun kaldım. Ama iki sene sonra tekrarlamam gerekti. Kullandığı marka ve malzeme çok iyiymiş. Ben vücudu reaksiyon gösteren kişilerin fotoğraflarını sonradan gördüm. Allah'tan önce görmemişim. Neyse ki doktorumm bana iyice açıkladı herşeyi. Tavsiye ederim, hem de çok, yani yaptırmak istiyorum diyen varsa...

hayırlı olsun : ) istanbul'da kime yaptıracaksın ?

Siera dan haber bekliyorum,, Sarıyer de dr aysel hnm la görüşecem ,, birde siera nın yaptıracagı yerle bi konuşmak istiyorum,, kendi doktorumdan vazgeçtim,, kontür yapalım diye ısrarcı olunca:52:

arkadaslar gttm bgn cngz bye baya detaylı uzun uzun konustuk .. bi skntı olmucagını söldi .. bazılarında ckur topaklanma falan oluyo .. o bni cok korkutuyodu sordum hayr olmaz ddi,olsa bile ddi cekerm o bölgeyi düzltirm ddi .. anLttı bya baya sbplrini flan .. bn kalıcı istiyorum 3 ayda bi 6 ayda bi urasmak istmiyorum .. fakat işte kalıcıda yapılınca tkr cıkmama durumu var o korkuyo bni .. ama kalıcı gecici dolgu yaptıgı hastalarını gördm albm ayrca bilgisayarndan göstrdi gayt basarlı yani .. ama insan kndi olunca işte ..:S napimm arklar bana bi akıl verin yaa :S kalıcı yaptıran arklar memnunlarmı ? doktr byle konstgm bilgilere dayanark sormak istdgnz soru varsa arklar yardımcı olıyım elimdn geldiğnce ..

Siera dan haber bekliyorum,, Sarıyer de dr aysel hnm la görüşecem ,, birde siera nın yaptıracagı yerle bi konuşmak istiyorum,, kendi doktorumdan vazgeçtim,, kontür yapalım diye ısrarcı olunca:52:

msj attım nisan sana,150 euroya yapıomus,bı tup u 2ye bolerız:))ıns guzel olur haftaya gelıcem nasıpse ıst a ,beraber gıderız ins(:

arkadaslar gttm bgn cngz bye baya detaylı uzun uzun konustuk .. bi skntı olmucagını söldi .. bazılarında ckur topaklanma falan oluyo .. o bni cok korkutuyodu sordum hayr olmaz ddi,olsa bile ddi cekerm o bölgeyi düzltirm ddi .. anLttı bya baya sbplrini flan .. bn kalıcı istiyorum 3 ayda bi 6 ayda bi urasmak istmiyorum .. fakat işte kalıcıda yapılınca tkr cıkmama durumu var o korkuyo bni .. ama kalıcı gecici dolgu yaptıgı hastalarını gördm albm ayrca bilgisayarndan göstrdi gayt basarlı yani .. ama insan kndi olunca işte ..:S napimm arklar bana bi akıl verin yaa :S kalıcı yaptıran arklar memnunlarmı ? doktr byle konstgm bilgilere dayanark sormak istdgnz soru varsa arklar yardımcı olıyım elimdn geldiğnce ..

Canım doktorunun soyadı nedir.Hangi Cengiz bey yazarsan memnun olurum.

canımm bilgi vrrsn cok svinirimm .. bnde yaptrcmm fakat gecicimi yaptrsam bastan diye düsnüyorm .. kötü durmasndan korkuyorm ???
Canım merhaba, ben burun yanı çizgileri (nazolabial çizgi) ve üst dudağa AQUAMİD kalıcı dolgu yaptırdım.Yaptıralı 8 sene oluyor.Hiç bir problem çıkmadı çok memnunum.Beğenmezsen dolgu enjektörle geri alınabiliyor.Yıllar sonra bile azaltılabiliyor.Ben yıllar sonra üst dudaktaki dolguyu enjektörle azalttırdım .Aquamid dolgunun duruşu çok güzeldir , allerji yapmaz.En iyi kalıcı dolgudur.Sanırım doktorunun yaptığı dolgu aquamid dolgu.Bu arada doktoruna güvenebilirsin :) doktorların çoğu kalıcı dolguyu yapar ama enjektörle geri almayı bilmez.Doktoruna sor bakalım aquamid mi yapıyor..Yaptırmaya karar verirsen daha detaylı bilgi veririm .Sevgiler...

Back
X