• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

size önce ve sonra dudak dolgusu fotografları yukluorum yıne dr nebil bey ankarada da olanlar için bana 1. sevie dendi en fazla 2cc dolgu var dıe tahmın edıoru

Son düzenleyen: Moderatör:
dudak dolgusunda en ıyıelrden bırı hayatı akbas,petek dıncozun kını o yapmıs,unuler samsuna gelıyor ona yaptırmak ıcın tavsıye ederım

Merhaba nerden alabiliriz,, ne şekilde uygulayabildin ,, saglık sektöründesin sanırım,, sahte ürünler var piyasada,, nasıl ayırt edecez

Merhaba, ben de dolgu yaptırmak istiyorum, araştırdım Şebnem Utku'ya gittim bir de Akın Demiralay'a gideceğim arasında tercih yapacağım. Umarım TEosyal ben de alerjen bir reaksiyon yapmaz.
En çok ondan korkuyorum.

canım ben zayıflamak için mezoya gidiyorum orda yaptırdım öle bir anda esti sırnaşık şey düşünüodum ama erteliodum hep .. yarım tüp kullandı ağzım küçük çünkü .. normalde bir tüp 450 dolar ama yarısını yaptı bendende yarı fiyatını aldı .. tabikide geçici :) ama sen az konuşuosun sana 1 sene gider dedi sırnaşık şeysırnaşıkşeysırnaşık şey.. pek ayrıntı sormadım anlamam zaten ağrı falan yok 1 hafta içinde düzeliyor ve süper oluyor .. sengözlerimebaksanab

Dolgu süresi az konuşunda daha uzun mu sürüyor aman Allah'ım o zaman benim 1 ayda biter. Az konuşmam gerek demek ki :(

dudak dolgusunu yaptırdın mı ? hangi sehirde bu doktorlar
Merhaba, ben de dolgu yaptırmak istiyorum, araştırdım Şebnem Utku'ya gittim bir de Akın Demiralay'a gideceğim arasında tercih yapacağım. Umarım TEosyal ben de alerjen bir reaksiyon yapmaz.
En çok ondan korkuyorum.

bır ay once ust dudagıma dolgu yaptırdım.bes yıllık mıs.ne kadar dogru yasayıp gorecegız.su an memmunum.sısme cok az oldu.ertesı gun gectı.cok dogal duruyor.kımse anlamadı.esım bıle.sadece yuzume bakıp bakıp durdu.bır degısıklık var ama ne cozemedı.ust dudak alta gore ınceydı sımdı guzel oldu

:nazar:

kullandıgın dolgu markası ve kime yaptırdıgını paylaşabilir misin cnm ?

kalıcı dudak dolgusu (aquamid vs...) yaptıran ve memnun kalan varsa ücretini ve yerini yazar mı?????

kalıcı dudak dolgusu (aquamid vs...) yaptıran ve memnun kalan varsa ücretini ve yerini yazar mı?????

samsunda hayati akbas,500 tlye yapıyor gecici dolguyu ,petek dinçözünkini ,ceyda ateşin esteğini bile o yapmıs,tavsıye olunur:)

Merhaba, ben geçtiğimiz yaz Akın Beye dudak dolgusu yaptırdım ve gayet memnun kaldım, hatta şubatta tekrar yaptıracağım. Kullanılan dolgunun alerjik olduğunu sanmıyorum

En çok ondan korkuyorum.

teosyal kiss de geçici, tavsiye etmiyorum.en iyisi kalıcı olanı...yaptıran yada tavsiye ettiğiniz kalıcı dolgu maddesi nedir? veya yapan doktor var mı?

dudak dolgusunu yaptırdın mı ? hangi sehirde bu doktorlar
Yildiztozum yaptırmadım daha :( korkuyorum alerji olacak diye bir de Akın Demiralay'dan randevu alamadım iki doktor arasında tercih yapmak ıstıyorum.
Akın Bey hafta sonu genelde randevu veremiyor ben de hafta arası gidemiyorum o nedenle bir türlü gidemedim.

Netten dudaklara bakıp duruyorum hala :(

bır ay once ust dudagıma dolgu yaptırdım.bes yıllık mıs.ne kadar dogru yasayıp gorecegız.su an memmunum.sısme cok az oldu.ertesı gun gectı.cok dogal duruyor.kımse anlamadı.esım bıle.sadece yuzume bakıp bakıp durdu.bır degısıklık var ama ne cozemedı.ust dudak alta gore ınceydı sımdı guzel oldu

:nazar:

DNMS79 acaba fotograflarını paylasman mumkun mu, benim dudaklarım resmen çizgi! merak ediyorum benimki kadar inceler nasıl oluyor şimdiye kadar hiç görmedim inceciklerin oldugu son goruntuyu

evet canım tamamen geçti ne yazık ki. Benimki hyaluronik asit mi neydi tam telafuz edememiş olabilrim. Ilk yaptığnda yanlara doğru biraz fazla vermiş fatih ürek gibi bi şekil olmuştu :))) 10gün sonra tekrar gittiğimde üst kısma daha çok yapınca oturdu. Bir de benim sol tarafta top gibi şişlik olmuştu. Masaj yapacaksın dedi. Yaptıysam da o topluk çok uzun sürede zor geçti :((( zaten morarma da olmuştu orda. Görenler hiç anlamadı en yakın arkadaşım bile ama morluğu görünce ne oldu dudağına morarmış falan dediler :(( neyse onlar sonradan geçiyor. Ben çok da memnun kalmadım 700tlm gitmişti :( sizlerin dr.u kim nerde yaptırdınız? Memnun musunuz? Ben iyi bi dr bulamazsam yine aynı dr.a gidip kazıklanıcam artık naapim :(
pinkyy canım benim ya salı günü bende doldutacağım üst dudağımı ama çok korkyorum bana fiyat vermediler kaç atış yapılıcaksa ona göre belli olcak ücreti dediler o da çok saçma geldi bana aslında sennle ilgili aklıma takılan memnun kaldın ama tekrar yaptıracağım yazmışsın beni aydınlatırsan çok sevinirim birde foton varsa görmem mmkünmü:((

acıyor mu arkadaşlar?bir de yaptırdıktan ne kadar sonra insan içine rahat çıkabildiniz. yani ortalama olarak ne kadar sürüyor,morlukların ve şişlerin geçmesi.

arkadaşlar ben tam 2 yıl önce yaptırdım... operasyon kabus gibi uyusturmak için burun deliklerinin arasından bile iğne yaptı dr.. acı hissi illa uyuşana kadar iğneyle oluyor. ben eve geldiğimde direk uyudum ve uyanmamak istedim şişlik morluk fatih üre gibi hissettim ve pişman oldum sonra yavaş yavaş alıştım fakat 2 yıl geçmesine rağmen hala azda olsa kaldı dilim ile batırdığımda hissediyorum. bazı arkadaşlar bir kaç ay demiş benim iki yıl oldu %40 hala kalmıstır fakat söyle bir problem var üst dudağımın bir kısmında kayıp olduğu için orası cukurlaştı yani hisbir şey oynandığında sonra eskisi gibi olmuyor.. şimdi gerçekten en mükemmelini yapabilecek birini bulsam 2 kez düşünürüm. göğüs olsa saklarsın ama yüz bu çok riskli psikoloji bir anda allak bullak olabilir.. mankenler ünlüler süper dudaklar ancak dudaktan cok ağız yapısı önemli hayal kırıklığı yaşamayın

ben 5 gün önce burunla beraber dudaklarımı da dolgunlaştırdım.dudaklarım ilk birkç gün kurudu iç tarafı buruş buruş oldu.doktorum da bir krem tavsiye etmemişti. ben eczaneden bir dudak kremi aldım dün..bütün gn sürdüm durdum..bugün kalktığımda innaılmaz kalın tabakalar halinde soyuldu dudaklaım..artık rahatım:) konuşuyorum gülüyorum..dudaklarım ip gibi inceydi..çok az kalojen uyguladığı halde dolgun ve hoş bir görüntü kazandı:))

çok iyi bi yere yaptırmak lazım taş gbi olabiliyor içinde sert bişey hisedip sıcak bişeyler içemiyorsunuz dokusunu bozuyor.bunun yerine çok şikayetci olmayanlara önerebileceğim güzel kremler var dolgunlaştırıcı

Back
X