• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

dudak operasuonu sonrası günde iki kez masaj yapmak lazımmış..benim canım çok naziktir:( içim cız ediyo tansiyonum düşüyor birşe yapamıyorum..masaj yapamıyorum umarım topaklanma yapmaz..

yaa yok mu dudak dolgunlaştıran başka:(( habire kuruyo kabuk atıyo benim dudaklar off..tadını çıkmadım:(

geçen hafta beyazın programına muhteşem yüzyılda oynayan melike ipek yalova katıldı(ispanyol prenses) dudaklarına hyaluronik asit ile dolgu yaptırdığını söyledi geçici bir şeymiş dolgu paylaşmak istedim:31:

geçen hafta beyazın programına muhteşem yüzyılda oynayan melike ipek yalova katıldı(ispanyol prenses) dudaklarına hyaluronik asit ile dolgu yaptırdığını söyledi geçici bir şeymiş dolgu paylaşmak istedim:31:

bana da kalojen dolgu yapıldı..alerji yaptı galiba her gün kabuk değiştiryo dudaklarr

kızlar ben de dudak dolgusu istiyorum bu sıralar... ankarada dudak dolgusu yaptırabileceğim nereler var öneride bulunabilecek olan var mı?? mesajların arasında lale döndericiyi gördüm daha önce ciltle ilgili gitmiştim memnun kalmıştım ama dudak dolgusu konusunda nasıl olur bilemiyorum... bir de güven hastanesinde yaptıran var mı?? onun da plastik cerrahi bölümü varmış...

bir yıllık dolgum 12. günde tamamen yok oldu:((((
Doğrudur canım :( Benimde teosyal kiss hemen yok olmuştu .15 gün kalmıştı üstelik allerji yapmıştı.Ben alt dudağa yaptırmıştım.Üstte 8 yıldır kalıcı dolgu AQUAMİD var.Geçen hafta alt dudağa Aqualift yaptırdım.Bu aqualift dolgu aquamid dolgudan farklı .Aquamid hiç erimiyor, aqualift 3 yıl kalıyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum.Aquamidin kalıcılığı doğru Danimarka malı.Ama aqualift Ukrayna malı bir dolgu yani biraz şüpheli Singapurda yasaklanmış.Ben alt dudağa yaptırdım şimdilik bir problem yok.Sitede yaptıran arkadşlardan cesaret aldım.Umarım bir sorun çıkmaz.Ama dolduruculuğu bece çok az.Aquamid bulamadığım için yaptırdım.Umarım uzun süre kalır.3-5 yıl diyorlar ama beklemek gerek.

Doğrudur canım :( Benimde teosyal kiss hemen yok olmuştu .15 gün kalmıştı üstelik allerji yapmıştı.Ben alt dudağa yaptırmıştım.Üstte 8 yıldır kalıcı dolgu AQUAMİD var.Geçen hafta alt dudağa Aqualift yaptırdım.Bu aqualift dolgu aquamid dolgudan farklı .Aquamid hiç erimiyor, aqualift 3 yıl kalıyor diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum.Aquamidin kalıcılığı doğru Danimarka malı.Ama aqualift Ukrayna malı bir dolgu yani biraz şüpheli Singapurda yasaklanmış.Ben alt dudağa yaptırdım şimdilik bir problem yok.Sitede yaptıran arkadşlardan cesaret aldım.Umarım bir sorun çıkmaz.Ama dolduruculuğu bece çok az.Aquamid bulamadığım için yaptırdım.Umarım uzun süre kalır.3-5 yıl diyorlar ama beklemek gerek.

aklımda olsun 2 ay sonra kendime geleyim yne yaparım..benim kalojendi..15 günde pısss..alerji yaptı attı dışarı dolguyu..ya ağrılı oluyormu dolgu? brnim genel anestezi sırasında yapıldığı iin bilmiorum..ağrı eşiğim düşük te:(((

aklımda olsun 2 ay sonra kendime geleyim yne yaparım..benim kalojendi..15 günde pısss..alerji yaptı attı dışarı dolguyu..ya ağrılı oluyormu dolgu? brnim genel anestezi sırasında yapıldığı iin bilmiorum..ağrı eşiğim düşük te:(((

Canım kolafen dolgu artık yapılmıyor.Yapılan hyaloronik asittir.Markasının biliyor musun ? Bence doktora sor yeniden yapsın.

Canım kolafen dolgu artık yapılmıyor.Yapılan hyaloronik asittir.Markasının biliyor musun ? Bence doktora sor yeniden yapsın.

siparişini ben verdim..kalojen olduğundan eminim..doktorum anestezi sırasında aptığı iin ücret almadı..tekrar yapmaz..ben dolgunun kndisine 350 tl verdim..uçtu gitti..bir daha yaptırıcam ama ağrılı mı onu merak ediyorum..

arkadaşlar peki krem, ruj vs benzeri ürünlerde dudak dolgunlaştırıcı bişiler biliyormusunuz? çok şikayetçi diilim hafif bişi olsun istiyorum dolgu içinde emin olamadım

ben 2 hafta sonrası için randevumu aldım yaptırmış olup ta bilgilendirireck kimse yok mu , cok acıyormu öncelikleee

ben 2 hafta sonrası için randevumu aldım yaptırmış olup ta bilgilendirireck kimse yok mu , cok acıyormu öncelikleee

ben bu başlığı neredeyse baştan sona okudum kimi çok acıdı diyor kimi de hiç acımadı diyor anlamadım neye göre...

slm kızlar şöyle bir bakayım dedimde dudaklarımı yaptıralı 1 yıla yakın olmuş dudaklarım fena değil eskileri okursanız görürsünüz 5 yıllık yaptırmıştım şimdi biraz daha indi oturdu şekil ama ben günlük masajını yapmadım kızlar o yüzden pütürlü duruyor biraz siz siz olun masajını yapın valla :1::1:

Back
X