Ilk olarak telefonla aradığımızda, botoks ve kolojenin 3 yıllık olduğunu söylediler fiyatlarını söylediler. Sonra çok ısrarcı davranıp telefonla sık sık aradılar. Bende internette çok adı geçtiği için gittim (yazan kişiler sanırım kendi yazdığı şeyler:) ) gittiğimizde ilk önce botoks'un ve kolojenin 6 aya indirdiler. Telefonda böyle söylenmediğini, söylediğimizde plastik cerrahi zannettik dediler ama adam o kadar işini ticarete dökmüş ki sizi kandırıp kendizi bir anda o masada buluyorsunuz. Annem yüzüne kaş çatma çizgisi ve alın çizgilerini istemediğini söyledi. Neyse sonuçta yapıldı. Aşağıya indik her tarafımız kan revan içinde ve morluk içinde, bunun üzerine bir krem sattılar ve kullanın 2- 3 günde geçer dediler. Annem tam 15 gün o morluklarla gezdi (dayak yemiş gibiydi) ve çizgiler olduğu gibi duruyordu. Daha sonra yapacağım, düzelteceğim dediği hiçbir şeyi düzeltmedi ve iğne yerleri olduğu gibi hala duruyor ki aradan 3 ay geçti. çizgilerde de hiç bir değişiklik olmadı. Sadece çektiği acı ve verdiğimiz 3500 tl gibi bir para oldu.
Bende dudak kolojeni için gittim, üst dudağımı dolgunlaştırmak istedim. Annemle aynı gün yapıldı. Ilk 3-4 gün dışarı çıkamadım eşek dudağından beterdi sonra 1 hafta geçti ve eski dudağıma geri döndüm yani resmen balon gibi söndü. Adama bunu söylediğimizde ise cevabı aynen şu oldu "bir daha yaptırmayın efendim o zaman" :) alın size a. k.. Ve aynı gün orada tanıştığımız bir bayan, elmacık kemiklerine dolgu yaptırttı ve o da hala görüşüyoruz ie 1 hafta gidemediğini ve mahkemeye vereceğini söyledi. O da söylediğinde a.k. denilen doktora bize verdiği cevabı vermiş.
Biz bunu yaşadık, paramızı geri alamayacağımızı biliyoruz, çektiğimiz acılar ve dışarı çıkamamamız yanımıza kar kaldı:) sakın arayıp size telefonda söylenenlere inanıp gitmeyin. Biz yandık siz yanmayın:)