Arkadaslar ben bundan 7 sene once dudak dolgusu yaptirdim ,ilk bir hafta cok sis olacak sonra normal haline inecek dedi dr um,ertesi gun hicbir sislik yoktu ,sanki hic birsey yapilmamis gibiydi,dr a gozuktum cok sasirdi,ilk defa karsilasiyorum boyle birseyle dedi hocasina danisti,cok nadiren bazi bunyeler tamamen absorbe edermis ilaci,hocanin onerisiyle 1 hafta bekledik tekrar dolgu yapildi,ve inanmiycaksiniz ama hala etkisi gecmedi,9 ay ila 12 ay arasi demisti,tam 7 sene oldu hala dudaklarim gayet dolgun nasil oldu anlamadim ama bende boyle oldu,yapilirken hic acimiyor ya da cok az bir aci diyelim,sadece 2-3 ay boyunca eger dudaginiza darbe gelirse korkunc agri yapiyor( hani serce parmaginizi karyolaya carptiginizda nasi kivrandirir iste oyle:))insanlar dolgu oldugunu anlamiyorlar soyleyince cok sasiriyorlar,aynada bakinca ben de begeniyorum ama nedense fotograflarda cok kotu cikiyor ama ben zaten hic fotojenik degilim malesef,belki ondan..bence yaptirmayi dusunen arkadaslar gidecekleri dr un daha once uygulama yaptigi kisileri gorup oyle karar versinler,fiyat olarak bu maddelerin bir dozu yanilmiyorsam 100/150$ civarinda bir de el emegi var ona gore dusunun cok ucuk fiyat isteyenlere paranizi kaptirmayin derim ben,sevgiler..