- Konu Sahibi emellce
- #2.521
kızlar merhabaa dudak ve çene şeklimin çok güzel olduğunu söylerler.. şikayetim yokk. çalıştığım yerde bu gün bir kız gördümm dudakları çok hoşuma gitti bir de parlatıcı sürmüşş acaipp beğendimmm dayanamadım yanına gittim sordum dudaklarınıza herhangi bi işlem yaptırdınız mı dedim ewet dedi dolgunlaştırdım dedi... çok güzel olmuştu amaa. şimdi bende çoık özendimmm hoşuma gittiii... özeniyomuyuzzz şımarıklıkmıııı bunuda denedim miiii sebebi nedir bilmiyorummm. ama detaylarını sordum hyaluronic asitle yapmışlar böyle burdaki gördüğüm resimlerdeki gibi diil ewet bir şey olduu belli amaaa yinede çok güzel dedim içimden ve dışımdanİstanbul ataşehir ibrahim aşkar da yaptırmışş.. kuzeniymiş kendisi yıl önce yaptırdıı halde halaa iiydiii yeni yaptırmış gibiydiii.. internetten bakınn bi göz atın ben gözlerimle gördüğüm için TAVSİYE ederim. bir de burun da tavsiyem ne olur gözlerimle gördüm yaptıran iki arkadaşım var ikizler aynı yerde yaptırdılarr üsküdar yunus emrede isterseniz kızların fotoğraflarını bile görebilirsinizzz öyle bilmediğinz yerlere yaptırmayınnn bu tarz şeyleri araştırın yada canlı görünnn şahit olunn en azından fikriniz olurrr resim görmeden ıhh ıhhh derim bennn sağlıcakla kalınnn
![]()
yaklaşık 3hafta önce bağdat caddesinde bi dr un muayehanesinde , liposuction muayenesi için gelen bi bayanla tanıştık.dudağı gerçekten çok güzeldi.dolgu yaptırdığını anladım ama asla abartılı durmuyordu.yine de emin olmak için bayana dudağınızda herhangi bi işlem var mı diye sordum.evet kalıcı dolgu yaptırdığını söyledi( tam kalıcı mı yarım kalıcı mı dedi onu hatırlamıyorum).dolgunun ismini sordum ,hatırlamıyorum ama dr olan bi arkadaşıma 1yıl önce yaptırdım,dedi.sekreter de bizi duyduğu için yanımdaki bayana dr unu sorup onu zor durumda bırakmak istemedm.sonuçta başka bi dr un işyerinde başka bi dr un adının geçmesi hoş olmayabilirdi.
burdan o bayana sesleniyorum yazımı okuduysanız dr unuzun ismini verir misiniz:))