Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resim yüklemeyi umarım becerebilirim.bu kızın dudağı muhteşemmmm.böyle olsun istiyorum.
örnek dudağı gibi olursa eşim yüzüme bakmaz.
Eki Görüntüle 413342
Böyle Dudak istersen, tüpü paylaşma çünkü anca sana yeter.
sanırım ilk etapta dudak dolgusu yaptırmak daha mantıklı en azından farklı bir dudağın yüzde köötü durduğunu düşünürsek kalıcı olmadığını bilmek insanı rahatlatabilirselam kızlar.. bende biara dudak dolgusunu düşünmüştüm.. hatta bunun için bi estetik cerrahla görüşmüştüm.. işte doktorun bana dedii vücuttan alınan yağın hiç bi yan etkisinin olmadığı ama 6 ay sora şişkinliğin azalacağı bi sene sonra dudağımdaki dolgunluğun maksimum %40'ının kalıcağıydı.. Ama kolajen daha etkili ve kesin bir çözümmüş duyduma göre ayrıca elde edilen dolgunluk daha kalıcı oluyomuş.. dudağa yağ enjeksiyonu olursa bu operasyon nerdeyse hersene tekrarlamak zorunda kalabilirmişiz.
ben de şüpheleniyordum aslında böyle değildi bunun dudaklaı diyordum..ama yok onun dudakları hep böyleydi diyordu herkes..fotolarda belli işte basbayağı dolgu..süper olmuşş
haklısın kızımız çok güzel taşımış dolguyu .özellikle üst dudak komple dolgu :) büyük ihtimal geçici değil de kalıcı birşeyler yaptırmıştır yoksa şimdiye fıssssssss diye sönmesi lazımdı .
dün 2 yerle görüştüm kızlar birisi 350 dolar dedi diğeri ise 800 tl .hangi maddeleri kullandıkları sordum söylemedilerbu kadar para veremem tüpü benimle paylaşacak birileri var mı ?
eed var çok dolu dolu duruor dudağı parlıor doğal dudak öyle olmaz
juvederm topaklanma yapmıomuş yaptıranlar memnunben kafama koydum valla kocama çaktırmadan halletmem lazım şu işi.
reaksiyon riski az,topaklanma yapmayan ,yumusak dokuda neyi önerirsiniz ? piyasada çok çeşit dolgu var ister istemez insanın kafası karışıyor.
bu kız çok çirkin eski sevgiliyim hayranıydı dingil herif ben daa güzelim bundanevet kesinlikle öyle .
ben kalıcıya cesaret edemem asla .sonucunda böyle olmakta var.
Eki Görüntüle 413808