Dudak Dolgusu yaptıranlar

Changing kiz bak, bizde yaptıralım bundan. Ben yaptircam, kesin! Aqualift yuzume, dudağa ya Juvederm, ya Teosyal ( Hollandaca böyle, türkcesini bilmiyorum)

Changing kiz bak, bizde yaptıralım bundan. Ben yaptircam, kesin! Aqualift yuzume, dudağa ya Juvederm, ya Teosyal ( Hollandaca böyle, türkcesini bilmiyorum)

dehşet güzel olmuş di mi yaa sevgi, bayıldımmmm :52: ya kimse anlamamış bi de bu da ekstradan harika bişey! yalnız biz direkt dolguya odaklandık, kızcağız morluktan bahsediyo. diyecek koyun can derdinde kasap et derdinde :-)) geçer mina morluk,bakalım doktor ne diyecek.

Son düzenleme:
Birde, ilk resimde daha kalın duruyor, o ilk gunumuydu? İkinci resimdemi Rujun rengini ve makasınızda yazarmisin? Süper bı renk.

Teşekürler tatlımm gerçekten miii çok mutlu oldum:54: :16: Bodrumda bir doktora yaptırdım 1cc juvaderm ultra için 400tl ödedim...evet soldaki ilk gün,sağdaki 2. gün resmi...ama şuan biraz indi şişlikler ve 2. gündeki resim gibi dudaklarım...rujumun markası Max Factor Lipfinity (almost almond 012)...12 saat dayanıklı bir ruj tavsiye ederim

canım dudakların böyle harika olduktan sonra mavi sürsen bile yakışır bence :52::52::9: ne kadar kalacakmış?

canım dudakların böyle harika olduktan sonra mavi sürsen bile yakışır bence :52::52::9: ne kadar kalacakmış?

Çok teşekkürler arkadaşlar ağzınızdan bal damlıyoo:16::16:...İnşllahh Çabuk geçer çünküü haftaya İzmire gelinliğimi almaya gidicezz ozamna kadar geçmelii:14::26: sormak istediğiniz bşy olursa sorabilirsiniz...benim tenm çok beyaz ve aşırı hasas bir cildim var,böle bşy bekliodum ama morluk kararmaya başlayınca korktum,Kaş yapalım derken göz mü çıkardık acaba dedimmm:26:.. dolgu kalıcılığı 8-12 ay arası dio doktor bakalım görücez...juvaderm yada surgiderm 30XP yi tavsiye ediyo doktorlar...bu seriden şaşmayın derim ben...:34::34:

Çok teşekkürler arkadaşlar ağzınızdan bal damlıyoo:16::16:...İnşllahh Çabuk geçer çünküü haftaya İzmire gelinliğimi almaya gidicezz ozamna kadar geçmelii:14::26: sormak istediğiniz bşy olursa sorabilirsiniz...benim tenm çok beyaz ve aşırı hasas bir cildim var,böle bşy bekliodum ama morluk kararmaya başlayınca korktum,Kaş yapalım derken göz mü çıkardık acaba dedimmm:26:.. dolgu kalıcılığı 8-12 ay arası dio doktor bakalım görücez...juvaderm yada surgiderm 30XP yi tavsiye ediyo doktorlar...bu seriden şaşmayın derim ben...:34::34:

canim botox ve dolgunun 2 kere de rutus olmasi lazim yani 3 kere yaptirman lazim ben 2 kere yaptirdim 3. ye gidemedim hamile oldugum icin korktum ve su an eser yok izmirde yasemende yaptirdim ilk zaman iyiydi ama dedigum gibi rutus sart

canim botox ve dolgunun 2 kere de rutus olmasi lazim yani 3 kere yaptirman lazim ben 2 kere yaptirdim 3. ye gidemedim hamile oldugum icin korktum ve su an eser yok izmirde yasemende yaptirdim ilk zaman iyiydi ama dedigum gibi rutus sart

Canım rutuş için dolgu maddesi kalmadı hepsini yaptı 1cc nin,daha sonrada rutuşa çağırmadı ben 1cc yi tek seferde komple yaptırdığım için...ama yarın kontrole gidicem sorucam bunuda...!!!dolgu maddesi kalsın kalmasın tekradanrutuşa çağırması mı gerekirr tatlım..onu anlamadım...

Evet İyi yapmışsın bebeği belki etkileyebilir...!!!Canım bebişine bol sağlık uzun ömürler diliyorum...

Canım rutuş için dolgu maddesi kalmadı hepsini yaptı 1cc nin,daha sonrada rutuşa çağırmadı ben 1cc yi tek seferde komple yaptırdığım için...ama yarın kontrole gidicem sorucam bunuda...!!!dolgu maddesi kalsın kalmasın tekradanrutuşa çağırması mı gerekirr tatlım..onu anlamadım...

hepsini niye bikerede yapti ilk yaptirdigin dolgunun oturmasi lazim sonra rutusle duzeltmesi lazim belki senin begenmedigin yada eksik gordugun biyer olabilir oda oturunca bi rutus daha oluo o zaman hem daha duzgun hem daha kalici oluo bu konuda benimde bilgim yok ilk defa duyuyorum hepsini bi kerede yapan ama tahminim rutus yapmassa seninde benim gibi kisa surede yaptirdigin dolgu gecicek

herkesin bünyesi farklı canım,rötuşla ilgili değil bu. kiminde az kiminde çok kalır. bu arada çok acıdı mı mina?

belki bunyeyle alakalidir cunku ben arkadaslrimla bir yaptirdim onlarinki gayet iyiydi benim gecti canim belki hamileliklede alakali olabilir bilemiorum ama onlar 3 seansida tamamladilar ve hala duruo ama tek seferde yapmasi ilginc yinede belki biyere fazla sikti begenmedi yada baska yerlerini toparlatmak istiosun sonucta o sislik 2-3 gunde gecio anca oturuo dudaklar ilk yaptirdigin haliyle kalmioki duzeltmesi sart

ruby :16: dudak dolgusunu yaptırdım canım 3 gün oldu yaptıralı,Juvaderm ultra kullandı doktor,1cc lik genelde üst kontur ve biraz ortaya dolgu yaptı,alt dudağıma da kontur geçti kenarlardan,zaten alt dudağım gayet iyiydi...Üst dudağım cok dardı genişletmek için daha çok üst yanlara çalıştı..herşey çok güzeldi fakat dolgudan 1 gün sonra üstte kapkara bi morluk oldu,hergün daha cok kararıyo doktor yarın gel tekrar bakalım dedi stilex adlı bi merhem kullanıorum şimdi Eki Görüntüle 420659 Eki Görüntüle 420660 :26::26: ne kadar üzgünüm bilemezsin,nerden cıktı bu morluk yaa,işe giderken bantlıyorumm napiyimm:5::5: kaç günde geçer bu yaaaa....:5::5: benm tenim çok hasas o yüzden böle oldu sanırsammm:5: foto da ekledimm...:5:

Teşekkürler tatlım inşlallh gecer bu morluk bildiğin kapkara oldu sonradann...Eki Görüntüle 420678 :14: moralim alt üst resmen...senin için önceki dolgusuz ve makyajsız bi resmimi buldum...

canım inanılmaz doğal olmuş gerçekten şaşırdım çok hoş ve doğal olmuş doktorun işinin ehliymiş ama sanırım bodrumda yaptırmışsın orralara uzanmam mümkün değil :) senn dolgun geçicimi geçiciyse nekadarlk merak ettim:26: birde kızlar geçici dolgu isteyenlar barış çakırıda bi araştırsınlar çok doğal sonuçlar ortaya koyuyor:16:

fatih bey olabilir pat diye karar vermeyelim .
bebaber gidebiliriz ,uyar bana öyle yapalım.100 msj hakkım dolmadığından mesaj atamıyorum sana :50: bana uygun olduğun günleri mesaj atarsan sevinirim.

hafta sonu öğleden sonraları müsaitim
fotoğraf koyan arkadaşın dudaklarına bayıldım bodruma bile gidebilirm

aaaaa yasemende mi yaptırdın ? hangi dolgu maddesi kullanıldı ,kalıcılığı ne kadarmış detaylar lütfennnnn :) bende orayı arayıp ,bilgi almıştım merak ettim dudişlerini fotoğraf koyman mümkün mü :31:

mina bomba olmuşsun valla :nazar: topaklanma yaptı mı, dolguyu dokunduğunda hissediyor musun ?

Slogan banada hafta sonları uyar ,haberleşelim ben iyice gaza geldim .

işlem var mı yok mu bilmiyorum ama dudakları harika :nazar:

$0000232494.webp

hepsini niye bikerede yapti ilk yaptirdigin dolgunun oturmasi lazim sonra rutusle duzeltmesi lazim belki senin begenmedigin yada eksik gordugun biyer olabilir oda oturunca bi rutus daha oluo o zaman hem daha duzgun hem daha kalici oluo bu konuda benimde bilgim yok ilk defa duyuyorum hepsini bi kerede yapan ama tahminim rutus yapmassa seninde benim gibi kisa surede yaptirdigin dolgu gecicek

Canım zaten bütün dudağıma kontur yapıldı,üst dudağım dardı o genişletildi ve biraz ortası dolduruldu...Az bi miktar kaldı doktorun elinde sonradan tekrardan aynı çileyi yaşamiyim dedim,Ama şuan hiç bi problem yok,ilk gün co şişti şuan 4-5 gün oldu hala 2. gündeki gibi dudaklarım...kardeşimde daha önce o şekilde yaptırdı ve 12 ay kullandı,juvaderm topaklanma yapmıyor,ve suan biraz asimetrik bozukluğum vardı üst dudakta o yok oldu. inşllh inmezler bugün iş çıkışı konyrole gidicem...

herkesin bünyesi farklı canım,rötuşla ilgili değil bu. kiminde az kiminde çok kalır. bu arada çok acıdı mı mina?[/QU

Sadece uğuşturucu iğneyi yaparken biraz acıdı changing oda cok az,doktorun eli cok önmli bence,sonrasında hiç bşy hisstmedimm:16::21: dudağım çok kalın olmadığı için 1cc ilk seferde ince dudaklar için hepsini yapıolar genelde,2.tüp için 2-3 rutuşa çağırılıo ve o şekilde 2. tüp kullanılıoo,Ama benm dudaklarım 1cc komple çekti wallaa:9::9:
Evet bünyeden bünyeye fark edebilir ve birde dolguyu adet dönmlerinde yaptırmamak gerekiyormuş..:44:

herkesin bünyesi farklı canım,rötuşla ilgili değil bu. kiminde az kiminde çok kalır. bu arada çok acıdı mı mina?[/QU

Sadece uğuşturucu iğneyi yaparken biraz acıdı changing oda cok az,doktorun eli cok önmli bence,sonrasında hiç bşy hisstmedimm:16::21: dudağım çok kalın olmadığı için 1cc ilk seferde ince dudaklar için hepsini yapıolar genelde,2.tüp için 2-3 rutuşa çağırılıo ve o şekilde 2. tüp kullanılıoo,Ama benm dudaklarım 1cc komple çekti wallaa:9::9:
Evet bünyeden bünyeye fark edebilir ve birde dolguyu adet dönmlerinde yaptırmamak gerekiyormuş..:44:

Back
X