Dudak Dolgusu yaptıranlar

canım inanılmaz doğal olmuş gerçekten şaşırdım çok hoş ve doğal olmuş doktorun işinin ehliymiş ama sanırım bodrumda yaptırmışsın orralara uzanmam mümkün değil :) senn dolgun geçicimi geçiciyse nekadarlk merak ettim:26: birde kızlar geçici dolgu isteyenlar barış çakırıda bi araştırsınlar çok doğal sonuçlar ortaya koyuyor:16:

Çok teşekkür ederim tatlımm.:16::16:.Evet doktorum baya iyi bi doktor bodrumda tavsiye ederim yaptıran arkadaşlarım cok memnunlar,Geçici yapıldı juvaderm ultra 1cc kadar kullanıldı...

tatlım bişey sormuştum, gözünden kaçtı galiba :17: topaklanma yaptı mı, dolguyu dokunduğunda hissediyor musun ?

Canım topaklanma olmadı hiç,Hatta doktora sordum günde 2 kez masaj yapmam gerekir mi die,doktorum gerek olmadığını söledi,birde juvaderm topaklanma yapmayan geçici(8-12 ay) dolgu maddesiymiş,dolguyu elime gelmio hiç hissetmiyorum,Sadece ilk 3 gün alt dudaklarımda biraz gerginlik hissettim dün ve bugün gerginlik yok...:34::34: şu morlukta geçse cok iyi olucakk

Canım topaklanma olmadı hiç,Hatta doktora sordum günde 2 kez masaj yapmam gerekir mi die,doktorum gerek olmadığını söledi,birde juvaderm topaklanma yapmayan geçici(8-12 ay) dolgu maddesiymiş,dolguyu elime gelmio hiç hissetmiyorum,Sadece ilk 3 gün alt dudaklarımda biraz gerginlik hissettim dün ve bugün gerginlik yok...:34::34: şu morlukta geçse cok iyi olucakk

topaklanma olmaması çok iyi canım, o morlukta umarım en yakın zamanda geçer.

çok saçma bir soru olacak ama :17: öpüşürken karşı cins dolguyu hissediyor mu ki ya da yaptıran kişi :44: bunu hep merak etmişimdir .

yok böylesi güzel bir dudak :nazar: doktora gidersem bunu göstercem :52:

$imagesCAULPISB.webp

çok saçma bir soru olacak ama :17: öpüşürken karşı cins dolguyu hissediyor mu ki ya da yaptıran kişi :44: bunu hep merak etmişimdir .

Eki Görüntüle 421053

gerçekten müthiş bir dudakmış ben de çok beğendim..benim yapalı 4 ay oldu ilk 5 günde söndü..dolgu maddesi hala dökülmeye devam ediyor..ağzımın kenarlarına yapışkan bi jel geliyo bazen..görüntüde bişey kalmasa da ak ak bitmedi 4 aydır:(

gerçekten müthiş bir dudakmış ben de çok beğendim..benim yapalı 4 ay oldu ilk 5 günde söndü..dolgu maddesi hala dökülmeye devam ediyor..ağzımın kenarlarına yapışkan bi jel geliyo bazen..görüntüde bişey kalmasa da ak ak bitmedi 4 aydır:(

tatlım ya çok üzüldüm :( neden öyle oldu ki:50: çok mu az kullandı ,kullandığı dolgu maddesi neydi ki biliyor musun ?
dolguyu dışarıya mı akıyor ,ay tatlım bir an önce düzelirsin inş:38:

bende kullandığı kalojendi..sonra dedim ki hyoric mi bişey varmış ondan yapalım.sana yaptığımız da oydu zaten dedi..her bünye kabul etmiyor demekki. sürekli gözüm kulağım burda..ii bir dolgu maddesi bulunsun da ondan kullanayım diye..

Eki Görüntüle 421053

:1: Canım ilk 24 saat öpüşmek,içki sigara yasak içki ve sigara ödem yapıyormuş doktorun söyledğine göre,ve zaten dudağını ilk 3 gün biraz gergin hissettiğin için dolguyu kendin hissediyosun ama karşındakinin hissediceni pek sanmıyorum:54::54:
evet bende çok beğendim bu dudakları,güzel bir örnek olabilir senin için canım...

bende kullandığı kalojendi..sonra dedim ki hyoric mi bişey varmış ondan yapalım.sana yaptığımız da oydu zaten dedi..her bünye kabul etmiyor demekki. sürekli gözüm kulağım burda..ii bir dolgu maddesi bulunsun da ondan kullanayım diye..

Canım dolgu madasinin aktığını ilk kez senden duydum,sana uygulanan maddenin gercekten hyaluronik asit olduğunu sanmıyorum maddenin adı ne hatırlıyormusun...! Bence juvaderm yada Surgiderm 30XP uygulatabilirsin,bi sorun yaşayacağını sanmıyorum...birde başka bi doktora gitmeni tavsiye ediyorum...:34:

ruby :16: dudak dolgusunu yaptırdım canım 3 gün oldu yaptıralı,Juvaderm ultra kullandı doktor,1cc lik genelde üst kontur ve biraz ortaya dolgu yaptı,alt dudağıma da kontur geçti kenarlardan,zaten alt dudağım gayet iyiydi...Üst dudağım cok dardı genişletmek için daha çok üst yanlara çalıştı..herşey çok güzeldi fakat dolgudan 1 gün sonra üstte kapkara bi morluk oldu,hergün daha cok kararıyo doktor yarın gel tekrar bakalım dedi stilex adlı bi merhem kullanıorum şimdi Eki Görüntüle 420659 Eki Görüntüle 420660 :26::26: ne kadar üzgünüm bilemezsin,nerden cıktı bu morluk yaa,işe giderken bantlıyorumm napiyimm:5::5: kaç günde geçer bu yaaaa....:5::5: benm tenim çok hasas o yüzden böle oldu sanırsammm:5: foto da ekledimm...:5:

Tatlım çok güzel olmuş,bodrum da hangi doktora yaptırdın?

kızlarr nolur bana yardım edin kaç aydır bu dolgu meselesine kafayı takmış durumdayım.. ben sadece üst dudağımın kelebek bölgesine dolgu istiyorum ama bi türlü hangi dolguyu yaptırmalıyım karar veremiyorum. aquamid'in çok iyi olduğu söyleniyor, aklıma yattı gibi ama en büyük korkum bıyık bölgesinde şişlik yapması ve üst dişlerimi kapatması :(( öyle köfte dudaklar değil benim istediğim, sadece inceliği kırılsın ve üst dudağımı biraz kalkık göstersin yeterli... nolur yaptıranlar bana tavsiye etsin özellikle izmirde bildiğiniz iyi bir cerrah varsa paylaşırsanız çok sevinirimm... kafayı yemem an meselesi :(

bende seninle aynı durumdayım canım yaptırmak istiyorum ve nerdeyse 2 aydır araştırıyorum ama senin dedigin aquamid kalıcı diye biliyorum izmirde bir iki yer duydum ama emin degilim izmirde yaptırıp memnun kalan birileri vardır inşallah :20:

fatih bey olabilir pat diye karar vermeyelim .
bebaber gidebiliriz ,uyar bana öyle yapalım.100 msj hakkım dolmadığından mesaj atamıyorum sana :50: bana uygun olduğun günleri mesaj atarsan sevinirim.

canım izmirdeydin degilmi sen ben görüştüm orayla ben gittigimde fatih bey yoktu orda görevli bir bayanla görüştüm pek tatmin olmadım tekrar gidip doktorun kendisiyle görüşmek isterim fiyatta normal beni tek düşündüren bir kaç ayda dolgunun dudakta yok oldugu off kafam çok karışık ben şöyle 2 sene kalıcak bişi istiyorum markada önemli unutmayın bu arada ..

:1: Canım ilk 24 saat öpüşmek,içki sigara yasak içki ve sigara ödem yapıyormuş doktorun söyledğine göre,ve zaten dudağını ilk 3 gün biraz gergin hissettiğin için dolguyu kendin hissediyosun ama karşındakinin hissediceni pek sanmıyorum:54::54:
evet bende çok beğendim bu dudakları,güzel bir örnek olabilir senin için canım...
tatlımmmm çok sağol bilgilendirme için :) 3 günden sonra dolguyu hissetmiyoruz değil mi ? aay ben dolguyu hissedersem ,dilimde full dokunurum oynarım rahat duramam :)senin morortın azaldı mı canım .

canım izmirdeydin degilmi sen ben görüştüm orayla ben gittigimde fatih bey yoktu orda görevli bir bayanla görüştüm pek tatmin olmadım tekrar gidip doktorun kendisiyle görüşmek isterim fiyatta normal beni tek düşündüren bir kaç ayda dolgunun dudakta yok oldugu off kafam çok karışık ben şöyle 2 sene kalıcak bişi istiyorum markada önemli unutmayın bu arada ..
hemşom hoşgeldin topiğe :) biz izmirliler toplaşıp gitsek ,güzel bir indirim yaptırsak ne hoş olur :)
tatlım görüştüğün bayanda mı 1-2 ay içinde sonüyor dedi.yasemenin dolguları 1-2 sene dayanıyormuş galiba ben cesaret edemiyorum 1-2 senelikleri tatlım .ya kötü olursa naparız o zaman bir kaç sene ?

Son düzenleme:
ya kızlar böyle kötü örneklerde var :18: neden böylesi kötü durmuş ,doktor hatasından kaynaklı mı ki ?

$imagesCAS6ADGX.webp

tatlımmmm çok sağol bilgilendirme için :) 3 günden sonra dolguyu hissetmiyoruz değil mi ? aay ben dolguyu hissedersem ,dilimde full dokunurum oynarım rahat duramam :)senin morortın azaldı mı canım .

hemşom hoşgeldin topiğe :) biz izmirliler toplaşıp gitsek ,güzel bir indirim yaptırsak ne hoş olur :)
tatlım görüştüğün bayanda mı 1-2 ay içinde sonüyor dedi.yasemenin dolguları 1-2 sene dayanıyormuş galiba ben cesaret edemiyorum 1-2 senelikleri tatlım .ya kötü olursa naparız o zaman bir kaç sene ?

Canım morluk azaldı birz,1 haftaya anca geçer tahminimce,3 günden sonra bişey hissetmiosun merak etme:34::34: dolguyu hissetmiosun sadece dudakların biraz gergin oluyoo canım...:34:

Back
X