Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Brittany Murphy çok severdim genç yaşta vefat etti malesefya kızlar böyle kötü örneklerde var :18: neden böylesi kötü durmuş ,doktor hatasından kaynaklı mı ki ?
Eki Görüntüle 422201
ben necdet uçarın burun estetğinde iyi olduğunu duydum dudak estetiği konusunda pek bi bilgim yoknecdet uçar haftada bikaç gün ankarada canım![]()
ben necdet uçarın burun estetğinde iyi olduğunu duydum dudak estetiği konusunda pek bi bilgim yok![]()
2009 da öldü 32 yaşındaydıaaa öldüğünü bilmiyordum ben :26:
hmm öğrendiğim iyi oldunecdet uçar estetikte her konuda on numerooooo![]()
hayırlı olsun canım mükemmel olmuş.bayıldımmm.her ten bir değil biliyorsun ufaktan alerji yapmış olabilir.hiç üzülme geçer o ama çok yakışmış:)
bende yaptırmak istiyorum ama his kaybından çok korkuyorum
tatlımmmm çok sağol bilgilendirme için :) 3 günden sonra dolguyu hissetmiyoruz değil mi ? aay ben dolguyu hissedersem ,dilimde full dokunurum oynarım rahat duramam :)senin morortın azaldı mı canım .
hemşom hoşgeldin topiğe :) biz izmirliler toplaşıp gitsek ,güzel bir indirim yaptırsak ne hoş olur :)
tatlım görüştüğün bayanda mı 1-2 ay içinde sonüyor dedi.yasemenin dolguları 1-2 sene dayanıyormuş galiba ben cesaret edemiyorum 1-2 senelikleri tatlım .ya kötü olursa naparız o zaman bir kaç sene ?
vallahi süper olur canım aslında belkim öyle bişi vardır sormak lazım toplu gidince indirim yapıyorlarmı diye soralım bence. yok bayan öyle bişi demedi 8-12 aylık dedi ama tabiki bu ortalama daha çok bünyeye baglı dedi o yüzden 1-2 senelik diyorlarsa oda en fazla 1 sene dayanıyordur bence vallahi benim para hazırda araştırıyorum daha canım :26:
tatlım biz sloganla yasemene görüşmeye gideceğiz, sende uygunsan gelsene :) hem fikir edinmiş oluruz hem de indirim yaptırırız :)
valla bende molalı ve yasemen arasında kaldım :26: başkada bildiğim bir yer yok .senin görüştüğün yerler olursa ,lütfen bilgilendir bizi canım :)
aa tabiki gelmemmi özelden numaralaşalım ayarlayıp bir gün gidelim tabiki siz bir gün ayarlamadıysanız ! evet bende o iki ismi çok duydum ve ebru durmuş myra estetik adında bir doktor daha duydum ama orayla görüşemedim cumartesileri doktor yokmuş anca hafta içine oda çalışıyorum işten izin almam gerekicek yani duyduklarım bu üçü benimde ve inşallah iyidir ama görüşmek lazım dedigin gibi canım ..
ha birde fahri mola ve yasemen estetik aynı binada dalar haberin olsun yani aynı gün randevu alabiliriz olursa ..
Teşekkürler Canımevet benmki baya bi hassas çıktı ...Morluklar geçti sayılır arkadaşlar ohhhh be dünya varmışşş
![]()
Teşekkürler Canımevet benmki baya bi hassas çıktı ...Morluklar geçti sayılır arkadaşlar ohhhh be dünya varmışşş
![]()
bende yaptırmak istiyorum ama his kaybından çok korkuyorum
aaa tatlım 2 side aynı binadalar mıişte bu süper oldu .2 yerlerde görüşürüz
sloganlada ben henüz konuşmadım ama uyar galiba .saat 13:00 a kadar açıklarmış :) şu an sen ,ben ve kk daki diğer arkadaşımız slogan toplam 3 kişiyiz .bir kişi daha vardı izmirli o da gelir mi bilmiyorum .