Dudak Dolgusu yaptıranlar

evet yaa şu öpüşme konusu benimde kafaa takılıyor hissedilir muhakkak kalıcıda , geçici dolgu bir süre sonra dudak formunu alıyor.

Çeyrek tüp yaptırmak isteyen varsa ,özel msj atsın .Karamel bu sefer katılamayacak bize.

İyi bir doktor olursa dudagin sekli niye bozulsun ustelik hissizlik diye birsey yok yaptiran arkadaslarim var

yüz için juvederm ultra 3 yaptırmak isteyen varsa bana 1 enjektör lazım...

almak isteyen varsa birleşip alalım

ayrıca ekim ayında yüzüme uygulanan juvederm ultra 2 nini 1 enjektoru duruyor, ihtiyacı olan varsa bana mesaj yazın (1 enjektör 0.55 ml, ambalajında açılmamış)

şu an bazı bölgeler için kalın dolguya ihtiyacım var, son kullanma tarihi 12-2013

lip lifti sordum 2000 tlymiş... biraz bekleyecek o sanırım, son kararım sadece dudak kontürüne dolgu yaptırmak ( kafayı yedim dudakla :1:) yarım cc yeteceği için, 1 cc yi bölüşebilirim kızlar, mecidiyeköy'de bir kiliniğe yaptırıcam iyi bir doktora , kampanya dönemi 500 TL, dolayısyla denemek isterseniz yarım cc ile baslayabilirsiniz, eğer bölüşürsek 250 TL ödeyeceksiniz. Bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum, ilglenenler özelden iletişime gecebilir :)

Merhaba bende katılmak istiyorum, iletişime nasıl geçebiliriz?

evet yaa şu öpüşme konusu benimde kafaa takılıyor hissedilir muhakkak kalıcıda , geçici dolgu bir süre sonra dudak formunu alıyor.

ozel mesaj atamadim canim 100e ulasmadigi icin. estetik internationalda funda hanima yaptirdim ben teosyal kiss ile. ama bazi gunler bi tarafi daha dolgun, sis oluyor digerine gore. odem filan oluyor heralde anlam veremiyorum ama hep ayni tarafta oluyor. ve elimle dokununca o taraftaki dolguyu hissedebiliyorum, digerinde elime dolgu gelmiyor. cok gorulecek bi fark degil ama ben cok inceledigim icin gozume batiyor tabi. onun disinda genel olarak cok memnunum

ozel mesaj atamadim canim 100e ulasmadigi icin. estetik internationalda funda hanima yaptirdim ben teosyal kiss ile. ama bazi gunler bi tarafi daha dolgun, sis oluyor digerine gore. odem filan oluyor heralde anlam veremiyorum ama hep ayni tarafta oluyor. ve elimle dokununca o taraftaki dolguyu hissedebiliyorum, digerinde elime dolgu gelmiyor. cok gorulecek bi fark degil ama ben cok inceledigim icin gozume batiyor tabi. onun disinda genel olarak cok memnunum
Topaklanma yapiyor mu o dolgu ?
Merhaba bende katılmak istiyorum, iletişime nasıl geçebiliriz?

Izmirdesin degil mi ? Ben telf numarami vereyim ya da msn i konusalim .
Girecegimiz hafta sonu yaptirmak istiyoruz artik .

Berry msj kutunu silsene canim ya :( gene doldu senin .
Toptan hepsini sil hatta :)

Maritsa yaptırdınız mı? Sonucu merak ettim. Bende düşünüyorum ama bir türlü neresi olması konusunda karar veremedim, güvenemiyorum..

Buluşmadığımız için kızlarla yaptıramadık .Biz berry ile daha sonra gideceğiz .

İyice araştır ,içine sinen yere yaptır derim .

Son düzenleme:
arkadaşlar uzun zamandır internete giremiyodum, ben üst dudağıma bu 1-2 hafta içinde dolgu yaptırmak istiyorum. İzmir'de Yasemin hanımı düşünüyorum ama sadece hafif bi kalkıklık ve dudak üstü mesafemin kısalmasını istediğimden yarım tüp yeter diye düşünüyorum. zaten dudak hacmim büyümesin diye yanlara çok verdirtmiycem. Benimle dolguyu paylaşmak isteyen var mı? Bi de Yasemin hanıma yaptıranlar memnun kaldılar mı, topaklanma, hissizlik, yada dokununca dolguyu hissetme gibi sorunlar oluyo mu? cevaplarsanız çok sevinirim.

Kızlar ben gözümü kararttım yaptırcam diyorum ama düşünmeden de edemiyorum.. Uygulama sırasında çok canımız yanıyor mu? Ve topaklanma yapma ihtimali kaç? Yapmasa olmaz mı? :) Eshotcan sende yaptı mı?

Kızlar ben gözümü kararttım yaptırcam diyorum ama düşünmeden de edemiyorum.. Uygulama sırasında çok canımız yanıyor mu? Ve topaklanma yapma ihtimali kaç? Yapmasa olmaz mı? :) Eshotcan sende yaptı mı?

Yok ben de topaklanma falan olmadı hiç.

arkadaşlar uzun zamandır internete giremiyodum, ben üst dudağıma bu 1-2 hafta içinde dolgu yaptırmak istiyorum. İzmir'de Yasemin hanımı düşünüyorum ama sadece hafif bi kalkıklık ve dudak üstü mesafemin kısalmasını istediğimden yarım tüp yeter diye düşünüyorum. zaten dudak hacmim büyümesin diye yanlara çok verdirtmiycem. Benimle dolguyu paylaşmak isteyen var mı? Bi de Yasemin hanıma yaptıranlar memnun kaldılar mı, topaklanma, hissizlik, yada dokununca dolguyu hissetme gibi sorunlar oluyo mu? cevaplarsanız çok sevinirim.

Yasemin hanımı düşünmeseniz olabilirdi :)

Buluşmadığımız için kızlarla yaptıramadık .Biz berry ile daha sonra gideceğiz .

İyice araştır ,içine sinen yere yaptır derim .

araştırmalarım devam ediyor:51: bi plastik cerrah tanıdıgımız var ama nasıl yapıyo bilemiyorum tabii adam prof. siz tam tarihe karar verirseniz ve ortak gerekirse katılabilirim =)

Back
X