Dudak Dolgusu yaptıranlar

angel-24 canım yarım cc paylaşmak isteyen var mı diye sormuşsun acaba yaptırdın mı dolgunu yaptırmadıysan ,bende dudak estetiği denemek isteyen biriyim yarım tüpü denemek isterim yaptırmadıysan tabi ????

Merhaba bende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum hemdeee çokkkk ama bir taraftan da kötü olurmu diye düşünüyorum:((( benim iş yerime bazen müşteriler geliyo o kadar itici duruyo ki bazıları, benim dudaklarım yok sanki ince bir çizgi o kadar:) arzum dudakları çok güzel olmuş çok beğendim ama 100 msj olmadığı için özel msj atamıyorum offff bana yardımcı olabilirmisiniz lütfennnnn
:1:

Eee peki kızlar diyelim yaptırdık güzel oldu, tekrar yaptırcaz. Sonra tekrar tekrar.. Takıntı diyeyim artık aklıma başka bir kelime gelmiyor. Mesela bu takıntımızdan kurtuluncaya kadar yaptırdık yıllar sürdü.. Hiç yan etkisi olmaz mı yani sonuçta senede, 6 ayda bir de olsa yaptıracağız. Sürekli oluyor bu durumda. Bir de bu açıdan korkuyorum. Düşüncelerinizi söyleyebilirseniz çok memnun olurum :D

Merhabalar,

His kaybı olmuyor mu acaba? bu konuda sikayet okumadım ama yine de sormak istedim :)

ben halaaa yaptırmadımm,cesaretim kırılıo bi gaza geliorum sonra tırs tırss üst dudagım kus dudagı gibi hemde kalkık nasıl durur:S

ızmır içi yarım tüpten fazla dolgu yaptıracak insan arıyorum ,sevgiler :)

bende kocaelinden tüpü paylasacak birini arıyorum,istanblda olabilirr:)))

angel-24 canım yarım cc paylaşmak isteyen var mı diye sormuşsun acaba yaptırdın mı dolgunu yaptırmadıysan ,bende dudak estetiği denemek isteyen biriyim yarım tüpü denemek isterim yaptırmadıysan tabi ????

kızlar istanbl yada kocaeli ise bende paylasmak istiyorum tüpü

adana'da yaptırdım euro ile geldigi için fiyatlar hep aynı kalıyo 100eurodan başlıyo içeriğini bilmiyorum vücut emdigine göre dogal olmalı erime oluyo yavas yavaş açıkcası suan daha bir beğenılır oldukar gittikce dogallaşıyo ama enson %25'i tamamen kalacakmış

adanada kime yaptırdınız acaba,memnun kaldınızmı

Kızlar yaklaşık üç gün önce Altunzadede Newest hastanesindeki Elif Eren Aydın Hanfendiye dudak dolgusu yaptırdım. Gerçekten işini titizlikle yaptırdı ve doğal görünümlü dudaklara sahip oldum. Üst dudagım hiç yoktu ve doktorum sayesınde artık güzel dudaklarım oldu :) ilk gün biraz şişlik ve morluk vardı ve gün geçtikçe azalmakta. Kesinlikle dudak dolgusu için Elif Hanımla görüşün çok tatlı ve çok içten biri :)

dudak inceltme hakkında bilgisi olan var mı? dudaklarımı inceltmek istiyorum ama bu değişim nasıl olucak hiç bir fikrim yok. pek sık olan bir operasyon değil ama forumda varda tecrübeli kişilerden cevap istiyorum.

Kızlarrrr her seferinde az bir miktar kalıyor o madde dudakta. aşagı yukarı %25-30 u. yani 2-3 kere yaptırdıktan sonra dogal bi görüntü oluyo ve o size yeter bence yıllarca. benim arkadasım yaptırdı alsancak-yasemen'e 3 yıl önce sadece 1 kez, azalsa da kaldı. dolgu maddesine göre değişiyor tabii. ilk yaptırdıgı gibi değil ama şuan daha dogal ve abartısız bi görüntü. o yuzden bende oraya yaptırmayı düşünüyorum ama uyusturucu igne vuruyo mu arayıp sorucam unutuyorum hep. (bu arada his kaybı olmuyor. belki ilk bikaç gün..)

Son düzenleme:
Kızlar yaklaşık üç gün önce Altunzadede Newest hastanesindeki Elif Eren Aydın Hanfendiye dudak dolgusu yaptırdım. Gerçekten işini titizlikle yaptırdı ve doğal görünümlü dudaklara sahip oldum. Üst dudagım hiç yoktu ve doktorum sayesınde artık güzel dudaklarım oldu :) ilk gün biraz şişlik ve morluk vardı ve gün geçtikçe azalmakta. Kesinlikle dudak dolgusu için Elif Hanımla görüşün çok tatlı ve çok içten biri :)

Canm permalip mi yaptırdın peki ?

Back
X