Dudak Dolgusu yaptıranlar

Kızlarrrr her seferinde az bir miktar kalıyor o madde dudakta. aşagı yukarı %25-30 u. yani 2-3 kere yaptırdıktan sonra dogal bi görüntü oluyo ve o size yeter bence yıllarca. benim arkadasım yaptırdı alsancak-yasemen'e 3 yıl önce sadece 1 kez, azalsa da kaldı. dolgu maddesine göre değişiyor tabii. ilk yaptırdıgı gibi değil ama şuan daha dogal ve abartısız bi görüntü. o yuzden bende oraya yaptırmayı düşünüyorum ama uyusturucu igne vuruyo mu arayıp sorucam unutuyorum hep. (bu arada his kaybı olmuyor. belki ilk bikaç gün..)

Hangi maddeyi yaptırmıştı arkadaşın ?

Bu kızın dudağı çok kalın değil dolguya rağmen ,ama kadın dehşet güzel .Ne zaman görsem, kendime çeki düzen veresim geliyor :)

calmbyathenametallinos.jpg

Son düzenleme:
Kızlar şu alt dudağın güzelliğine bakar mısınız

Dudak-Bak%C4%B1m%C4%B1.jpg

kixlar ankarada dudak dolgusu yaptiran varmi.....biturlu iyi bi yer blulamadimmmm...yardim edin lutfenn giden memnun kalan varmi

$DSC06833.webp$DSC06836.webp kızlar dudak pompası dalga gece gece kendımle yaptım biraz sag tarafı fazla yapmısım ilk deneme ıcın fena dıl hani:D

canm 270 e aldım lipcious lips de cıkıo:DD ama kısıden kısıye kalıcılıgı degısebılır daha ılk kez yaptım gıttıkce daha cok kalıcı olcakmıs ama:DD

alla allaa merak ettim bak ama pahalıymış yaa
neyse canım güle güle kullan bakalım
sonuçları paylaş burdan ona göre bizde alırız belkiiii:52:

Ay kızlar delilik bu resmen . O pompalı alet dudaklarinizin sarkmasina yol acar,zamanla porsur .

bayagi buyutmussunn canimm..nasil bisi buu merak ettimm nerden aldin

lip luscious die arat cıkıo canım,dolgunlastırıo gercekten ama ilk andakı kadar şiş olmuo elbette daha dogal oluo,gecıcı dolgu yaptırmaktan daha mantıklı bence

forumları arastırdım elbette almadan önce

Ben de youtube da görmüştüm :/ uzun süreli kullanımda dediğim gibi dudaklarin porsür benden soylemesi .

Kalıcı dolguya sıcak bakmıyorum ,geçici dolguda topaklik yapıyor ve o topaklar cok zor eriyor ya da erimiyor :/
En mantiklisi yag enjekte ettirmek .
Ben de onu yaptiramam ,aileme söyleyemem dolgu islerini.

Arzumun dudakları ne alemdeki ?bir tek o yaptırmıştı .

Abicim yag enjekte ettirmekte cok pahalı ya .
Of

Back
X