Dudak Dolgusu yaptıranlar

Eki Görüntüle 660431 kızlar ust dudagım nerdeyse yoktu ankaradayım doktorum harıka bır ıs cıkardı bıkac kısı yapınca ındırım yapıyo gelmek ısteyen varsa beraber gıdelım goz altıma dusunuyorum sımdı cunku..ısteyenler bana ozelden ulassın beraber gıdelım kızılayda doktorum kalıcı 1-2 yıllık teosyal kıss yaptı hemde 600 lıra :8:

öncelikle güle güle kullan dudaklarını :)
kaç günlük önce yaptırdın dolgunu? dudak kenarlarına da uygulandı mı? alerji yaptı mı? dolgu öncesi resmini de koyarsan müthiş olur.
gerçekten beğendim bu arada :)

kaç günlük önce yaptırdın dolgunu? dudak kenarlarına da uygulandı mı? alerji yaptı mı? dolgu öncesi resmini de koyarsan müthiş olur.

tatlım ıkı hafta falan olmustur ne alerjı ne morarma hıcbır sey olmadı kenarlarıma uygulanmadı sadece ust dudak uygulattım ben tatlım ust dudagım cok cok ınceydı eskı resım yakından bulabılırsem eklerım tatlım :) sımdı senın ıcın yenı bı foto daha eklıcem

$kk.webp

cnm bunuda bugun senın ıcın cektım umarım begenırsınn tabı bunlar rujsuz vs rujla daha ıyı guzel duruyo

kızlarrr bende yaptırmak istiyorum ama kalıcı istiyorum her zaman geçiciye para baycağıma kalıcı olur uzun süre kullanırım bir dünya rujum var hiçbirini kullanamıyorum ağzım küçük ve dudaklarım ip gibi çok rahatsız oluyorum kalıcı dudak dolguusu yaptıran bana msj atabilir mi :)[/QUOTEc

Canım ben özel mesaj yazamıyorum cevaben yazıyorum bunu ben yaptırmadım dolgu ama yaptırmak isterim burdan araştırıyorum ama resim falan koyan olmadığından kararsızım.

Eki Görüntüle 662038

cnm bunuda bugun senın ıcın cektım umarım begenırsınn tabı bunlar rujsuz vs rujla daha ıyı guzel duruyo

vayyyyyy süppeeerr :)
ruja gerek yok ki ;) güle güle kullan beğendim, bayıldım.
eski resim de eklesen çok muhteşem olur. kaç cc yapıldı bilio musun canım?
kusura bakma ya sürekli soru soruyorum.

vayyyyyy süppeeerr :)
ruja gerek yok ki ;) güle güle kullan beğendim, bayıldım.
eski resim de eklesen çok muhteşem olur. kaç cc yapıldı bilio musun canım?
kusura bakma ya sürekli soru soruyorum.

cnm valla uzaktan bunu buldum eskı halı

Eklentiler

• $385180_418836748198280_1050127833_n modified.webp
    $385180_418836748198280_1050127833_n modified.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 90
cnm valla uzaktan bunu buldum eskı halı

çok teşekkürler, süper olmuş cidden eski haliyle yeni hali arasında çok fark var, şekli de güzel olmuş ;)
bu ara gerçekten aşırı yoğunum işler ve güçler, gidebilecek gibi değilim aslında sen ne zaman gideceksin gözaltların için??
dudakları beğendiğimi söylemiş miydim??? :)

çok teşekkürler, süper olmuş cidden eski haliyle yeni hali arasında çok fark var, şekli de güzel olmuş ;)
bu ara gerçekten aşırı yoğunum işler ve güçler, gidebilecek gibi değilim aslında sen ne zaman gideceksin gözaltların için??
dudakları beğendiğimi söylemiş miydim??? :)

tatlım ne zaman uygun olursan beraber gıdelım maksat fıyat ındırımınden yararlanmak :52: evet dudaklarıma guzel demıstın cok tsk ederım cnm benımm

tatlım ne zaman uygun olursan beraber gıdelım maksat fıyat ındırımınden yararlanmak :52: evet dudaklarıma guzel demıstın cok tsk ederım cnm benımm

rewend dudakların harika olmuş doktor gercekten iyi iş cıkarmış.acaba hangi doktor oldugunu yazabilir misin özelden bende Ankaradayım gitmek istiyorum.teşekkürler..

rewend dudakların harika olmuş doktor gercekten iyi iş cıkarmış.acaba hangi doktor oldugunu yazabilir misin özelden bende Ankaradayım gitmek istiyorum.teşekkürler..

cnm burdan reklam olur ozelden yazarım sanada

Bende istiyommmmm

Doktor ismi yazarsaniz sorun olmaZ.isteyen gider istemeyen gitmez..

tamam o zaman :)
görevdeyim ankaraya döndüğüm zaman haber veriyim, ben dönmeden göz altlarını yaptırmış olursan doktorun bilgilerini bana verirsin gider görüşürüm...
resimlerini paylaştığın için tekrar teşekkürler

cnm burdan reklam olur ozelden yazarım sanada

rewend bende sana özelden yazdım ama sanırım uzun zamandır girmiyordum mesaj hakkım dolmadıgı için gönderemedim.çok teşekkür ederim,anladıgım kadarıyla Ankaralı bayanlar cok bir organizasyon yapabilirsek toplanıp gidebiliriz müsait oldugunuz bir zamanda.

rewend bende sana özelden yazdım ama sanırım uzun zamandır girmiyordum mesaj hakkım dolmadıgı için gönderemedim.çok teşekkür ederim,anladıgım kadarıyla Ankaralı bayanlar cok bir organizasyon yapabilirsek toplanıp gidebiliriz müsait oldugunuz bir zamanda.

Ewett bencedee i olurr.toplu daha uygun yaparr

kızlar toplu gıdersek mukemmel olur cunku adam paraya doymus artık işini zevkle yapıyor ve bana soyledı zaten bırkac kısı gelırsenız ıyı bır ındırım yaparım dıye mutlakaa beraber gıdelım:54:

Back
X