- Konu Sahibi emellce
- #4.341
Kalici makyaja da ben cesaret edemiyorum, abdest kabul olmaz filan demislerdi, once iyice bir arastirayimda ondan sonra bende kaslara yaptiracagim.
Dudagima dolgu yaptiracagim, Juvederm, teosyal yada Hyamax diye bir madde. Hyamax yeni cikmis avrupada, sanirim Turkiyede henuz yok, USA da 5 yildir kullaniyorlarmis ve cok memnun kalan varmis. Artik orda karar verecegiz hangi madde olacagina. Birde oraya gitmisken botox filanda mi yaptirsam ki? Ayyy Allahim, kafayi siyircam bu estetik islerinden dolayi, sen aklimi koru yarabbim![]()
hahahah evet ya benimde yaş ilerledikçe sanırım estetik yolunda devam ediyorum . bakalım nereye kadar . sende yine dudak var benim üst dudağum yok gibi . gülünce tamamen kayboluyor.bende düşündüm dudak dolgusunu amam olumsuz yorumları okuyunca karar veremedim. sen iyice araştırdınmı. ne kadar sürede bir yenilemek gerekiyor. dolguyu tam ayarında verilmeyince yamuk yumuk bişey oluyormuş sanırım. sen nereye yaptıırıyorsun. bir de ne kadara. ben sanırım önce dudak kontorü yaptırırım baktım olmuyor sen de memnun kalırsan yaptırırım herhalde