• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,

ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?

bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER

Ben alt-üst dudağıma dolgu yaptırdım.Juvederm kullanıldı bana.Etkisi 4-6 ay arasında..Bnde doğal durdu,ben memnunum.Sadece ilk 2 gün biraz şiş kaldı dudaklarım.İşlem öncesi bi krem sürüldü dudaklarıma o yüzden çok fazla acıda hissetmedim.Benim işlemimi Doç.Dr.Serkan Yıldırım yaptı,ben memnunum.

bende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum acaba bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Selam, bende burun estetiği ve dudaklarımı kalınlaştırmak istiyorum. Burun için yazan var da dudaklarda bilgisi olan var mı acaba????

2009 yılında burun estetiğimi yaptırdım. Aynı operasyonda üst dudağıma göbekten alınan yağdan enjekte ettiler.Operasyonum gayet iyi geçti morarma çok fazla olmadı. Burnumun içine sokulan tamponlar haftasonuna denk gelmesinden dolayı 3 gün bekledi. Ağızdan nefes almak ne kdr kötü bişeymiş sinirsistemim altüst oldu. Herneyse burnumdan çok memnunum ama dudağıma gelince daha önce dolgu yaptırmıştım 1 haftada sönmüştü kendi vücudumdan alınan yağın ise %75 i kalıcak dediler ama oda kalmadı.

bende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum acaba bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

merhaba , benim size önerim dr.kerem baykal.İnternet arama motorlarından bu ismi sorgulamanızı ve uygulamanızı kerem beye yaptırmanızı öneririm, eminim çok memnun kalacak ve çok beğeni alacaksınız :)))
Doktor bey başta saç tedavileri olmak üzere tüm ameliyatsız güzellik uygulamalarında (saç sorunları ,botox,dolgu,lazer ile cilt tedavileri vs vs) tartışmasız alanında önemli bir marka.Ben saç dökülmesi sorunum sebebiyle birkaç yıl önce tanımıştım ve sonrasında botox , dolgu vs. yaptırıyorum , gerçekten herkes gibi bende çok memnunum.Tavsiye ederim.

Arkadaşlar özelden mesajlara cevap veremiyorum henüz:50: dudak dolgumdan çok memnunum 1500tl ye yaptırdım.şuan çok doğal.zaten ilk hafta beni( ameliyat sonrası yani) görmeyenler anlamadı.sen de bi güzellik var dedi sadece.

Son düzenleme:
dudak dolgusuu yaptirmayinn kaliciiii olmuyoo..paranizii bosa harcamayinnnnnnnn

Kızlar merhaba,
bende üst dudağımın dolgunlaşmasını estetik açıdan daha hoş görünmesini istiyorum fakat operasyonlar biraz fiyat olarak fazla geliyor sanki araştırmalarıma göre bir pompa var bunu dudağa istenilen sıklıkta uygulayıp dolgunluk verebiliyomuşuz. Brezilyadan geliyormuş makına fiyatıda süreklı kullanılır bir şey oldugundan uygun bile bence 150 tl kadar ama sonucta ne varkı bir ömür sende ve ıstedıgın sıklıkta kullanıyosun.
Siz ne diyorsunuz bununla ilgili yorumlarınızı bekliyorum $lips.webp$indir.webp[

Kızlar ben de şaka gibi bir para verdim dudak dolgum için inanılmaz memnun kaldım sonuçlardan ama gerçekten korkumdan başka kimseye gidemedim bu meşhur doktor haricinde. Bunun etkisi geçince açıkçası şimdi daha uygun fiyatlı bir doktor araştırmak istiyorum tavsiyeleriniz var mı? Sonuçları buraya koymayı unutmuşum ama şu linkten şu anki hallerine bakabilirsiniz yaptıralı 1 ay oldu. :1:

Hafif Gece Makyaji - Night out Makeup (Minimal Version)

Kızlar ben de şaka gibi bir para verdim dudak dolgum için inanılmaz memnun kaldım sonuçlardan ama gerçekten korkumdan başka kimseye gidemedim bu meşhur doktor haricinde. Bunun etkisi geçince açıkçası şimdi daha uygun fiyatlı bir doktor araştırmak istiyorum tavsiyeleriniz var mı? Sonuçları buraya koymayı unutmuşum ama şu linkten şu anki hallerine bakabilirsiniz yaptıralı 1 ay oldu. :1:

Hafif Gece Makyaji - Night out Makeup (Minimal Version)

Var hayatım olmaz mı . Mehmet beye gidebilirsin sen de

Back
X