- Konu Sahibi emellce
- #4.521
Hasan fındıkla ilgili bilgi verebilecek olan var mı? Özelden yazabilirsiniz fiyat ve dolgu olarak ne kullanıyor dudak dolgusu için? Ne kadar kalıcı vs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar, ben bir süredir dudaklarıma dolgu yaptırıyorum. şubat ayında 1 tüp hyaluronik asit dolgu 400Tl idi. 2 senede üst dudağıma 3 kere yapıldı. her seferinde kalıcılık süresi daha da uzuyor. şubat ayında hem üst, hem de ilk defa alt dudağıma yaptırdım. üst dudağımın dolgusu neredeyse aynen duruyor, alt dudağıma ilk defa yapıldığı için pek bişi kalmadı. haftaya sadece alt dudağıma belki yarım tüp kadar yaptırıcam. hadi belki üste de az bişi olabilir :26:
doğallığına gelince, ilk bir iki hafta biraz şişlik oluyor bende, 2. yaptırdığımda biraz morarma da olmuştu ama ufak da bir kaza geçirmiştim, morarmanın kazadan mı yoksa dolgudan mı olduğunu tam bilemedim. yanağım falan da morarmıştı kazadan. ben dolgulu halime çok alıştım, bana gayet doğal görünüyorlar valla![]()
Kızlar ben de şaka gibi bir para verdim dudak dolgum için inanılmaz memnun kaldım sonuçlardan ama gerçekten korkumdan başka kimseye gidemedim bu meşhur doktor haricinde. Bunun etkisi geçince açıkçası şimdi daha uygun fiyatlı bir doktor araştırmak istiyorum tavsiyeleriniz var mı? Sonuçları buraya koymayı unutmuşum ama şu linkten şu anki hallerine bakabilirsiniz yaptıralı 1 ay oldu.
Hafif Gece Makyaji - Night out Makeup (Minimal Version)
merhaba,benim doktorum DR.KEREM BAYKAL ve aldığım sonuçlardan çok memnunum.Kesinlikle tavsiye ederim, isterseniz Sa Ekimi - Dermatoloji Uzman adresinden sizde bir bakın.
Kendisi zaten alanında çok başarılı ve önemli bir marka, gerçekten süper bir hekim.Eminim sizde herkes gibi çok memnun kalacaksınız.
Başlığa pek yazan yok ama dolguyu yaptıralı 3 gün oldu şişlikler baya indi ama böle pütürük pütürük veya acıyan topçuk gibi bişeyler var dudağımda şu an. Hala inme aşamasında mı yoksa böyle mi kalcakbişeyler okudum masaj fln diolar doktorum bana masaja gerek yok demişti bişey yapmadım o yüzden. Bi de çok basa basa masaj yapınca da dolgu maddesini mi eritiomuş ne :/ tecrübeli arkadaşlar yardım
bi de benim iğne dudağın üstünden girdi ama o topçuk gibi dediğim şeyler dudak içinde ( dişe bakan yüzey) gülünce dışardan görünmüo. Da ne alaka üstten yapıldı altta topçuk
merhaba,benim doktorum DR.KEREM BAYKAL ve aldığım sonuçlardan çok memnunum.Kesinlikle tavsiye ederim, isterseniz adresinden sizde bir bakın.
Kendisi zaten alanında çok başarılı ve önemli bir marka, gerçekten süper bir hekim.Eminim sizde herkes gibi çok memnun kalacaksınız.
hangi maddeyle dolgu yapıldı ?
kalıcı makyajıda mı bu tur yerler yapıor?Merhaba. Dudak dolgusu yaptirmayi dusunuyorum, yalniz sadece ust dudagima ve cok cok az miktarda dusunuyorum.
Daha once 2-3 kisi toplanip gidip paylasanlari gormustum. Istanbul'da boyle bir sey dusuneniniz var mi?
Hyaluronik asitin 2 yıl geçmeyeni varmış, yaptıran var mı?
var hayatım ben yaptırdım.
slm kızlar. bende yaptırmayı düşünüyorum fakat herkes ya istanbuldan ya da ankaradan doktor öneriyor. izmir de yok mu yaptırıp memnun kalan arkadaşlar.baktım ama göremedim dolguyu bir kaç kez tekrarlamayı düşünürsek her seferinde kalkıp ankaraya mı gideceğim :)